Těhulky od června/července 2015

Napsat příspěvek
Velikost písma:
5940
12.8.15 08:44

@Ivet.SD Ahoj,není zbytečný, já byla na každém a rozhodně mi to neublížilo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
464
12.8.15 08:48

Taky si to myslím, děkuji za názor. :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1252
12.8.15 11:22

Vsem moc gratuluji k srdickam a k skvelym kontrolam ja jsem dnes 12+0 :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
156
12.8.15 14:24

Ahoj holky, v prvé řadě všem blahořeji k miminkám.. :) Poprvé vstupuji do podobné diskuze, podle poslední MS jsem 6+5, tak si ráda povykládám s někým, kdo je na tom podobně. :D Poslala jsem i žádost do soukromé skupiny, snad to nevadí. :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5940
12.8.15 14:26

@Niagara Ahoj,já jsem 7+5,tak jestli budeš chtít, tak tak si můžeme povídat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
156
12.8.15 14:31

Tak to je fajn, že si můžem popovídat.. :) Jinak odkaz na tu soukromou skupinu jsem zpětně nenašla, co už.. :mrgreen: Kdy jsi byla na první kontrole? Já minulé pondělí, ale byl tam jen malý puntík, další kontrolu mi dal na 28.8. to se ale nedá vydržet, tak jsem dnes volala sestřičce, jestli nemůžu přijít dřív na potvrzení srdíčka, že jsem děsně nervózní. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5940
12.8.15 14:37

@Niagara Tak já jsem byla před 10 dny na první kontrole ale mimčo nemělo ještě srdíčko, a včera už mělo, ale měla jsem v březnu ZT tak mám strach aby to už vydrželo. Ale stejně si myslím že je to u tebe dlouhá doba, mně doktorka dává vždycky tak 10 dnů, a potom mně zve znovu, v kolikátem týdnu bys teoreticky toho 18 byla?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
156
12.8.15 14:45

Poprvé jsem byla teoreticky v 5+3 a na tu další kontrolu bych měla být 9+0, a to mi chce vzít teprve i krev. Já bych možná i vydržela do té doby, jenže neplánovaně se ten můj „jiný stav“ už rozkřikl mezi známé, tak bych chtěla být alespoň v klidu, že máme :srdce: PS: nevím jak tě zmínit na začátku příspěvku, musím se tady ještě trochu rozkoukat.. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
95
12.8.15 14:53
@Ivet.SD píše:
Ahojky holky, všem gratuluji k miminkům a srdíčkům :srdce: Čekám své první mimi, jsem podle dr. v 8 tt, podle cyklu v 9+2 tt, ale dr. má asi větší pravdu. Je mi krásně, bez nevolností pořád se usmívám a a užívám si to na 100%. Mám už po druhé kontrole u dr. a konečně jsem viděla i srdíčko, byla to NÁDHERA! Přeji vám všem bezchybný průběh těhotenství a jen samé krásné zprávy. Holky, bavila jsem se s kamoškou, že se jí zdá screening ve 12 tt úplně zbytečný a že by na něj nešla. Slyšely jste někdy podobný názor nebo máte vlastní zkušenost? 8o

To záleží, jaké máš preference. Většina žen, které tady diskutují má ráda každou kontrolu, na které se můžou podívat na miminko a kdy se můžou ujistit, že je vše ok. Zbytečný je pro ty ženy, které nemají rády přílišné sledování a všechno chtějí nechat na osudu/přírodě/Bohu. Problém s tímto screeningem je, že ti neřekne nic na jisto. Výsledek je jen pravděpodobnost, takže ani když ti vyjde pozitivní, neznamená to, že máš postižené dítě a negativní, že je zdravé. Prostě je to jen pravděpodobnost s jakou je nebo není zdravé. Proto to některé ženy odmítají. Hlavně ty, které by třeba nešly na potrat ani kdyby dítě mělo nějakou vadu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5940
12.8.15 14:56

@Niagara Máš to dole v mém příspěvku, bud je tam nahlásit, citovat nebo zmínit, koukni se. Já bych to nevydržela tak dlouho čekat, myslím si že čekat do do 9 týdne mi nesedí. Vidět je v 7-8 týdnu. Jdu na krev až taky na konci měsíce, ale srdeční akci by ti měl doktor potvrdit dříve.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
156
12.8.15 15:01

@mamule42 No právě, navíc nemám ani nějaké příznaky, které by mě utvrzovaly v tom, že se něco děje.. :nevim: Tedy kromě toho, že jsem dost unavená, ale to může být i tím šíleným teplem a nízkým tlakem. Každopádně mi sestřička řekla, ať teda přijdu v pondělí, tak snad se něco dozvím. :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5940
12.8.15 15:29

@Niagara Tak já jsem třeba u prvních dvou těhotenství, taky nepoznala že jsem v jiným stavu, nic mě nebylo, jenom jsem to nedostala, někdo příznaky má, jiná ne. Uvidíš v pondělí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
156
12.8.15 15:47

@mamule42 To vím, každá to máme trochu jinak. Už aby bylo pondělí, snad bude všechno v pořádku. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5940
12.8.15 15:49

@Niagara Nejdůležitější je, aby bylo vidět srdíčko.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
156
12.8.15 15:59

@mamule42 Doufám, že bude :srdce:, jsem z toho dost nervózní. Celkově tomu pořád nějak nemůžu uvěřit. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí