Těhulky od června/července 2015

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1771
17.8.15 14:26

@Leni112 Jo takhle, dobře na to si dám pozor :) Ale jak říkáš - člověk se může sebevíce držet rad a doporučení, ale přírodě zkrátka někdy neporučíš :( I tak děkuji moc, vážím si toho! :) :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
899
17.8.15 15:10

@baracudas Mě se taky vyhýbaly nevolnosti, ale teď poslední 2 dny mi bylo celkem krušno. Ale pokaždý dopoledne. Odpoledne funguju normálně :-D No a ta únava je vtipná. Kdybych mohla tak spím pořád. Stejně tak i bolest prsou. Jinak s klidnou duší můžu říct, že mám už o číslo větší prsa. Ale beru pořád Utrogestan, tak nevím, do jaké míry to ovlivňuje? Mě o 8 dní neodpovídá velikost plodu a termín MS. Ale můj gyn. mi říkal, že prcek roste jak má, že buď jsem měla později ovulaci, a nebo se to ještě srovná. Tak nevím a čekám. Já jdu na krev a ultrazvuk příští úterý.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2790
17.8.15 15:18

@Haniiii No s těma prsama…přítel říká, že se mi zvětšily taky (původně mám čtyřky, tak těžko říct), ale je fakt, že podprdy mám napresovanější :lol: No v každém případě doufám, že už moc neporostou :mrgreen:
Mě ta velikost plodu asi odpovídá…nebo aspoň doktor neříkal, že by bylo něco jinak :nevim:
Já si počkám až do čtvrtka :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
899
17.8.15 16:42

@baracudas Já mám normálně takový menší trojky, tak teď mám takový větší. Leze mi to z podprsenek. Některý už nemůžu nosit :-D Já taky doufám, že už neporostou. Můj prcek poporostl od minulé kontroly přesně o ty dva týdny od poslední kontroly, takže snad to bude všechno v pohodě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1118
17.8.15 17:05

@baracudas A náhodou tě nenapadl udělat si TT? :D By mě zajímalo jak vypadá už takhle později

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2790
17.8.15 18:21

@esterkaE. Nenapadl, popravdě jsem si dělala celkem tři…jeden v den vynechání MS (tam byla velmi slabá čárka), pak o den později (už sílila) a poslední jsem si dělala týden po vynechání MS a to už byla testovací stejně silná jako kontrolní. Myslím, že teď by test vypadal asi stejně jako po tom týdnu od vynechání :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2790
17.8.15 18:22

@Haniiii No mi na poslední kontrola lékař řekl, že dle poslední MS je to 7+3, což i velikostně sedí. Tak jsem byla klidná a doufám, že od té doby pěkně roste jak má :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14075
17.8.15 18:24

@Leni112 Jojo tak přesně to co popisuješ mám taky :))) Neboj to přejde, doufám i za sebe i za tebe :)) Musíme to přečkat, ale už máme dost za sebou, tak snad to dopadne :)))) Už nešpiníš?? Hlavně, aby ti bylo dobře.. ASi to taky budu počítat podle MS

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8671
17.8.15 18:31

@Kytičkaaa Jako dneska jsem nefungovala celé dopoledne a naopak je mi odpoledne dobře, najednou jsem byla schopná uklidit, dojít nakoupit, vyprat, všechno…ráno jsem se modlila, aby byl večer. :mrgreen:
Jj, já si říkám, že jsem v půlce a pak už to budu jak moct říct, tak mi bude určitě dobře. :)
Nene, to špinění fakt bylo čistě jen hned po sexu, v noci sex, ráno na záchod a tam lehce růžový/hnědý špinění. Po druhé návštěvě wc už vždy ok, takže je to snad dobrý.. :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14075
17.8.15 18:47

@Leni112 Moc ti přeju ať je to v pořádku :kytka: A kdy ty to řekneš rodině, také po první trimestru? Když by si ještě špinila tak bych si zašla na pohotovost a nebo k dr.. Je tak aspoň to odpo máš pohodovější :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14075
17.8.15 18:47

@Haniiii ahoj, jak se daří?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1118
17.8.15 18:58

@baracudas Mě by to taky nenapadlo, kdybych ho nenašla :? Teď jsu z toho akorát nervózní :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8671
17.8.15 19:08

@Kytičkaaa Jj, zkusíme pár dní bez sexu a uvidíme…No neboť jdu až 8.9. a to budu v 10 týdnu, tak uvidím, co bude u dr, jak se budu cítit, jak budu vypadat… :lol: Dřív určitě ne, pak se uvidí… :)
Ty už jsi to říkala? U mě to ví jen dvě kamarádky, co věděly o snažení, ale jinak nikdo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2790
17.8.15 19:16

@esterkaE. Jo teď to čtu. Takže testovací byla slabší než kontrolní? :think: Já fakt nevím, nezkoušela jsem to :nevim: Jak starý byl ten nalezený test? :mrgreen: Hele nešil ;) Mohlo to způsobit milion věcí od blbého testu po zředěnou moč a já ještě nevím co. Vůbec nešil. Uvidíš, že ve čtvrtek potvrdí doktor, že je vše OK ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1118
17.8.15 19:19

@baracudas No já jej hlavně neměla dělat, ani by mě nenapadlo si koupit a udělat, jen kdybych tak nedělala velký úklid a tím pádem mě to lákalo ho zkusit :zed: No jako čárka naběhla dřív než kontrolní, ale pak po zaschnutí nebyla takové intenzity jako druhá :nevim: Ve čt. mi má potvrdit srdíčko, jsem z toho jak na trní :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí