Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@Leni112 No tak to koukám, že si měla zajímavou noc
jinak já chodím čůrat snad 4×
a můžu říct, že je to docela otravný.. Kolikrát si říkám co to už ze mě jde..
Já taky ještě nenakupuji, ale nejraději bych
Včera mi bylo dobře, ale dneska už taky cítím žaludek
Zdají se mi pořád takový bláznivý sny
Furt je ti blbě? Tak si kup colu a lež dneska, jestli nikam nemusíš..
@baracudas píše:
@Ivet.SD Já až po screeningu, takže nějak začátkem září.
I já…celkově tak rodině a tak…
@Haniiii Jee tak už ti taky začalo být špatně… Děsný co.. Už aby to přešlo fakt.. Držím palce ať je líp
Já jsem zase děsně citlivá, citlivá hodně jsem normálně, ale tohle je děs.. Přítel se na mě blbě podívá a já brečím, ale vůbec to nejde zastavit, občas vypadám že jsem zralá na blázinec
Já jdu na kontrolu příští středu.. Už aby to bylo.. Už by mělo být
tak jsem s toho docela nervozní
@Kytičkaaa Já snad dneska budu počítat kolikrát jsem byla.
Od půlnoci zatím jen 4× a to jsem od včera nepila. ![]()
No pořád mě ten žaludek houpe a já se pokaždé děsim co z toho zrovna bude. ![]()
Dneska musím na nákup, abych měla z čeho uvařit, ale prší, tak se mi tam nechce. ![]()
A odpoledne pro mycí prostředky a podobně, ale to jsem se domluvila s mužem, že mě vyzvedne, abych to nenesla, protože potřebuju nějaký zásoby. ![]()
Ale zatím mi teda tělo zvednutí z postele nedovoluje. ![]()
@Leni112 Tak tělo poslechni a odpočívej, na oběd je ještě čas
Ono si fakt tělo řekne samo co chce
Já teda jsem v tomhle stavu hrozně né líná, ale furt unavená a do ničeho se mi nechce
ale už nekrvácíš viď? Já teda přemýšlím nad tím vyšetřením co bude příští týden a ať už je, abych věděla a doufám, že vše bude OK a už musí bejt i ![]()
@Kytičkaaa To já vím, ale dostala jsem obrovskou chuť na jogurt, kterej jsem roky nejedla a prostě budu muset. Déšť nedéšť. ![]()
To jsme na tom stejně, já mam vždy kolem 2 najednou příval energie, tak musím vše udělat, jinak by nebylo hotovo nic. ![]()
Nene, sex nebyl, takže ani krvácení. Naštěstí. ![]()
Určitě jo, už teď v tobě vlastně možná bije. ![]()
@Leni112 taky doufám, že už tam je
Tak snad ![]()
No jo chuť je chuť, to i kdyby trakaře padaly viď
Já teda musím chodit po obědě spát, jinak bych nebyla použitelná
tak šup pro jogurt ![]()
A holky vy jste doma s dítětem? Nebo jak to máte tak fajně zařízené? Pro mě je teda pracovní doba za trest
O víkendu si chodím po obědě lehnout, tak je to super, ale přes týden si šlofíka dát v kanclu nějak nemůžu
![]()
@Kytičkaaa Mělo by být.
Zatím přes trakaře nejdu, ještě jsem se ani neoblékla, nenamalovala, natož někam jít…
Hrozný. ![]()
@Leni112 tak to si dobrá, že se do krámu namaluješ
Já na to, že miluju malování a maluju se dost, tak do krámu to vzdávám
Dneska pojedu do fitka, ale jen na trenažer a to na malování asi taky prdím. Jsem ráda, že jsem ráda. D
@baracudas Já jsem se stěhovala, dala v práci výpověď a než jsem si stačila najít novou, přišly //. Takže už práci nehledám a vysloveně si budu moct těhotenství užít…doufám. ![]()
@Kytičkaaa Jak bylo horko, tak jsem se nemalovala vůbec a víceméně mi to chybí.
Vypadat po dlouhej době trochu líp.
Jako kdybych šla jen do krámu, tak to necham být, ale pak chci ještě do města a to už to chce, ať nejsem jak hastroš. ![]()
@baracudas @Leni112 já to mám podobné. Mě se v práci nelíbilo a koncem června mi skončila smlouva a při // už nemělo cenu nic hledat, takže si to taky užiju snad ![]()