Těhulky od června/července 2015

Napsat příspěvek
Velikost písma:
14075
18.8.15 08:23

@Leni112 No tak to koukám, že si měla zajímavou noc :))) jinak já chodím čůrat snad 4× :roll: a můžu říct, že je to docela otravný.. Kolikrát si říkám co to už ze mě jde..
Já taky ještě nenakupuji, ale nejraději bych :))) Včera mi bylo dobře, ale dneska už taky cítím žaludek :( Zdají se mi pořád takový bláznivý sny :)) Furt je ti blbě? Tak si kup colu a lež dneska, jestli nikam nemusíš..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8671
18.8.15 08:24
@baracudas píše:
@Ivet.SD Já až po screeningu, takže nějak začátkem září.

I já…celkově tak rodině a tak…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14075
18.8.15 08:26

@Haniiii Jee tak už ti taky začalo být špatně… Děsný co.. Už aby to přešlo fakt.. Držím palce ať je líp :kytka: Já jsem zase děsně citlivá, citlivá hodně jsem normálně, ale tohle je děs.. Přítel se na mě blbě podívá a já brečím, ale vůbec to nejde zastavit, občas vypadám že jsem zralá na blázinec :D Já jdu na kontrolu příští středu.. Už aby to bylo.. Už by mělo být :srdce: tak jsem s toho docela nervozní

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8671
18.8.15 08:28

@Kytičkaaa Já snad dneska budu počítat kolikrát jsem byla. :mrgreen: Od půlnoci zatím jen 4× a to jsem od včera nepila. :mrgreen:
No pořád mě ten žaludek houpe a já se pokaždé děsim co z toho zrovna bude. :)
Dneska musím na nákup, abych měla z čeho uvařit, ale prší, tak se mi tam nechce. :roll:
A odpoledne pro mycí prostředky a podobně, ale to jsem se domluvila s mužem, že mě vyzvedne, abych to nenesla, protože potřebuju nějaký zásoby. :)
Ale zatím mi teda tělo zvednutí z postele nedovoluje. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14075
18.8.15 08:41

@Leni112 Tak tělo poslechni a odpočívej, na oběd je ještě čas :kytka: Ono si fakt tělo řekne samo co chce :kytka: Já teda jsem v tomhle stavu hrozně né líná, ale furt unavená a do ničeho se mi nechce :roll: ale už nekrvácíš viď? Já teda přemýšlím nad tím vyšetřením co bude příští týden a ať už je, abych věděla a doufám, že vše bude OK a už musí bejt i :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8671
18.8.15 08:46

@Kytičkaaa To já vím, ale dostala jsem obrovskou chuť na jogurt, kterej jsem roky nejedla a prostě budu muset. Déšť nedéšť. :lol:
To jsme na tom stejně, já mam vždy kolem 2 najednou příval energie, tak musím vše udělat, jinak by nebylo hotovo nic. :)
Nene, sex nebyl, takže ani krvácení. Naštěstí. :)
Určitě jo, už teď v tobě vlastně možná bije. :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14075
18.8.15 08:58

@Leni112 taky doufám, že už tam je :srdce: Tak snad :)))

No jo chuť je chuť, to i kdyby trakaře padaly viď :)))) Já teda musím chodit po obědě spát, jinak bych nebyla použitelná :D tak šup pro jogurt :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2790
18.8.15 09:12

A holky vy jste doma s dítětem? Nebo jak to máte tak fajně zařízené? Pro mě je teda pracovní doba za trest :roll: O víkendu si chodím po obědě lehnout, tak je to super, ale přes týden si šlofíka dát v kanclu nějak nemůžu 8) :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8671
18.8.15 09:12

@Kytičkaaa Mělo by být. :hug: Zatím přes trakaře nejdu, ještě jsem se ani neoblékla, nenamalovala, natož někam jít… :mrgreen: Hrozný. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14075
18.8.15 09:14

@Leni112 tak to si dobrá, že se do krámu namaluješ :D Já na to, že miluju malování a maluju se dost, tak do krámu to vzdávám :D Dneska pojedu do fitka, ale jen na trenažer a to na malování asi taky prdím. Jsem ráda, že jsem ráda. D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8671
18.8.15 09:14

@baracudas Já jsem se stěhovala, dala v práci výpověď a než jsem si stačila najít novou, přišly //. Takže už práci nehledám a vysloveně si budu moct těhotenství užít…doufám. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8671
18.8.15 09:16

@Kytičkaaa Jak bylo horko, tak jsem se nemalovala vůbec a víceméně mi to chybí. :) Vypadat po dlouhej době trochu líp. :D Jako kdybych šla jen do krámu, tak to necham být, ale pak chci ještě do města a to už to chce, ať nejsem jak hastroš. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14075
18.8.15 09:18

@baracudas @Leni112 já to mám podobné. Mě se v práci nelíbilo a koncem června mi skončila smlouva a při // už nemělo cenu nic hledat, takže si to taky užiju snad :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14075
18.8.15 09:19

@baracudas @Leni112 teda koncem července mi skončila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8671
18.8.15 20:53

@Kytičkaaa My to máme i s tím životem skoro nastejno. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie