Těhulky od června/července 2015

Napsat příspěvek
Velikost písma:
14075
19.8.15 20:48

@Leni112 Myslím si, že je to lepší pro klid duše.. Ráda bych, aby si měla všechno v pořádku a podle mě je to lepší.. Stejně by si s toho byla v nervech a to neprospívá miminku.. Kdyby náhodou tak můžeš na pohotovost.. Podle mě je vše ok, ale dle sebe vím, že bych pořád na to myslela.. A jsi v pohodě?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8671
20.8.15 07:28

@Kytičkaaa Jj, včera už nic nebylo, dneska zatím taky ne, ale dovolat se tam nemůžu, ač dle webovek tam dnes jsou. :nevim: Ale fakt myslím, že se nic neděje, od včera jsem vlastně nasadila i Utrogestan, kterej je mnohem silnější než Duphaston, takže i ten určitě pomáhá. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14075
20.8.15 13:44

@Leni112 ahoj, tak co?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8671
20.8.15 18:12

@Kytičkaaa Všechno v pořádku, prý mám krásné prosperující těhotenství a že v prvním trimestru není špinění vyloučeno, že je to normální. Takže mám být v klidu, že je to ok. Srdíčko bouchalo, takže jsem šťastná. :dance: :srdce:
Fotečku mi dal, ale prý to moc nezaostřil, ale prej ať mam co chlapovi ukázat. :mrgreen:
Každopádně minule jsme měli 0.3 mm a dnes máme 0.93, takže rosteme. :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14075
20.8.15 19:00

@Leni112 ahoj, jeeee super a gratuluji :kytka: a neni to lepší, ze mas teď klid? Sem fakt rada

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
899
20.8.15 20:10

@Leni112 Jééé super, je to krása :-D Aspoň máš po starostech a jsi v klidu :kytka: Mě už teď je zase 2 dny fajn, bez nevolností, tak uvidíme. Přesně jako vy si říkám - je to normální? :-D Já mám jít v úterý na kontrolu a začínám se bát, aby bylo všechno dobrý..Neplaším, ale červíček hlodá. Ať je už je úterý.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
899
20.8.15 20:12

@Kytičkaaa Pokud nemáš žádné problémy, tak věřím, že srdíčko už bije jako o život. :-D Já před tím, jak jsem o mimi přišla, tak mě pořád pobolívalo tak divně břicho. Tak si tak nějak pořád říkám, že když mi nic není teď, snad to znamená, že je prcek v pořádku. A u tebe to bude také tak :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14075
20.8.15 20:24

@Haniiii Je děkuji moc za podporu :kytka: Mě sem tam píchne na jedné straně a někdy na druhé straně, jinak byl klid, ale dneska sem břicho celkem cítila.. Ale říkám spíš takové píchání.. Doufám, že je vše ok :mrgreen: A jak se cítíš? Já nic moc, dneska mi je nějak blbě.. A už se těším až půjdu k dr.. Kdy jdeš ty?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8671
21.8.15 08:40

@Kytičkaaa @Haniiii No uklidnilo mě to moc. :) No ale nejdřív jsem se lekla, protože on si to přiblížil asi hrozně moc, takže byl vidět pořád jen ten černej váček. A já už v hrůze, že to mimi snad zmizelo, do toho koukal do pc, tak si říkam, no to je v háji…
A najednou s tím párkrát hejbnul a už tam byl. :* To srdíčko je prostě zázrak. :dance:
Kdyby tam nebylo, tak bych to mimi ani nepoznala. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14075
21.8.15 16:22

@Leni112 Jsem ráda, že si tam šla a že si se uklidnila a doufám, že to ve st zažiju taky a uslyším :srdce: Moc se těším, ale zároveň i bojím…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8671
21.8.15 16:48

@Kytičkaaa Určitě už v tobě vesele bouchá, středa už je zase skoro za chvíli. :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14075
21.8.15 18:25

@Leni112 Díky, doufám :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8
22.8.15 18:41

Ahoj holky, po půl roce snažení se nám už také ve čtvrtek objevili // :) Doufám, že vše bude ok. V pondělí si zaskočím k doktorovi. Budu potřebovat ranní moč?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1864
22.8.15 18:54

@Bayla Ahoj, gratuluju :) Na první prohlídku ranní moč mít nemusíš. Až bude potřeba, určitě tě na to upozorní :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
582
22.8.15 19:22

Ahoj @Leni112 hezký utz a můžu se zeptat? V kolikatém týdnu jste? :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie