Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@Leni112 Myslím si, že je to lepší pro klid duše.. Ráda bych, aby si měla všechno v pořádku a podle mě je to lepší.. Stejně by si s toho byla v nervech a to neprospívá miminku.. Kdyby náhodou tak můžeš na pohotovost.. Podle mě je vše ok, ale dle sebe vím, že bych pořád na to myslela.. A jsi v pohodě?
@Kytičkaaa Jj, včera už nic nebylo, dneska zatím taky ne, ale dovolat se tam nemůžu, ač dle webovek tam dnes jsou.
Ale fakt myslím, že se nic neděje, od včera jsem vlastně nasadila i Utrogestan, kterej je mnohem silnější než Duphaston, takže i ten určitě pomáhá. ![]()
@Kytičkaaa Všechno v pořádku, prý mám krásné prosperující těhotenství a že v prvním trimestru není špinění vyloučeno, že je to normální. Takže mám být v klidu, že je to ok. Srdíčko bouchalo, takže jsem šťastná.
![]()
Fotečku mi dal, ale prý to moc nezaostřil, ale prej ať mam co chlapovi ukázat. ![]()
Každopádně minule jsme měli 0.3 mm a dnes máme 0.93, takže rosteme. ![]()
@Leni112 ahoj, jeeee super a gratuluji
a neni to lepší, ze mas teď klid? Sem fakt rada
@Leni112 Jééé super, je to krása
Aspoň máš po starostech a jsi v klidu
Mě už teď je zase 2 dny fajn, bez nevolností, tak uvidíme. Přesně jako vy si říkám - je to normální?
Já mám jít v úterý na kontrolu a začínám se bát, aby bylo všechno dobrý..Neplaším, ale červíček hlodá. Ať je už je úterý.
@Kytičkaaa Pokud nemáš žádné problémy, tak věřím, že srdíčko už bije jako o život.
Já před tím, jak jsem o mimi přišla, tak mě pořád pobolívalo tak divně břicho. Tak si tak nějak pořád říkám, že když mi nic není teď, snad to znamená, že je prcek v pořádku. A u tebe to bude také tak ![]()
@Haniiii Je děkuji moc za podporu
Mě sem tam píchne na jedné straně a někdy na druhé straně, jinak byl klid, ale dneska sem břicho celkem cítila.. Ale říkám spíš takové píchání.. Doufám, že je vše ok
A jak se cítíš? Já nic moc, dneska mi je nějak blbě.. A už se těším až půjdu k dr.. Kdy jdeš ty?
@Kytičkaaa @Haniiii No uklidnilo mě to moc.
No ale nejdřív jsem se lekla, protože on si to přiblížil asi hrozně moc, takže byl vidět pořád jen ten černej váček. A já už v hrůze, že to mimi snad zmizelo, do toho koukal do pc, tak si říkam, no to je v háji…
A najednou s tím párkrát hejbnul a už tam byl.
To srdíčko je prostě zázrak. ![]()
Kdyby tam nebylo, tak bych to mimi ani nepoznala. ![]()
@Leni112 Jsem ráda, že si tam šla a že si se uklidnila a doufám, že to ve st zažiju taky a uslyším
Moc se těším, ale zároveň i bojím…
@Kytičkaaa Určitě už v tobě vesele bouchá, středa už je zase skoro za chvíli. ![]()
Ahoj holky, po půl roce snažení se nám už také ve čtvrtek objevili //
Doufám, že vše bude ok. V pondělí si zaskočím k doktorovi. Budu potřebovat ranní moč?
@Bayla Ahoj, gratuluju
Na první prohlídku ranní moč mít nemusíš. Až bude potřeba, určitě tě na to upozorní ![]()
Ahoj @Leni112 hezký utz a můžu se zeptat? V kolikatém týdnu jste? ![]()