Těhulky od června/července 2015

Napsat příspěvek
Velikost písma:
14075
17.8.15 19:19

@Leni112 Nebudu to říkat. Taky to vědí dvě kamarádky, nebo jedna není až tak kamarádka, ale byly jsme na akci a jedna holčina mi tam chtěla nalévat alkohol, tak sem jí to musela říct. A s kamarádkou jsem to probírala, ale nebaví mě to tajit upřímně.. Je to pro mě momentálně věc číslo 1 a je těžké se o to nebavit.. Hlavně je fakt na mě vidět v uplném tričku to břicho, takže si lidi asi myslí, že přibírám :nevim: My zatím taky nesexujeme, myslím že je to ze začátku lepší… A držím palce, určitě vše bude ok

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11545
17.8.15 19:27

@esterkaE. V tomto tydnu je HCG na svem maximu.ten test uz to asi neumi moc zachytit. a pak zacatkem 9tt zacina klesat.Tak drzim pesti at je srdicko a at je prcek v poradku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1118
17.8.15 19:38

@misa1967 Děkuji :hug: Už jsem tu něco pročetla, kde byly holky taky tak prdlé a v tomto týdnu zkusily TT :D A pak na kontrole vše v pořádku, tak doufám, že bude i u mě. Mě přijde na klesání hcg brzy, to bych čekala až třeba od 12tt. Ale snad jen vadný mamatest, prošlý nebyl

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8671
17.8.15 19:44

@Kytičkaaa Tak nějak, tchyně dělá v obchodu s oblečením a má tam i dětské pro miminka. A já kdykoliv přijdu, tak nejsem schopná koukat jinam. :mrgreen: Přitom vím, jak ona bude nadšená, přeje si vnouče dááááávno a tak bych jí hrozně ráda udělala radost. Ale opravdu to nechci zakřiknout minimálně do toho zářijového ultrazvuku. :)
Dneska jak je zima, tak jsem si po 2 měsících vzala místo šatů leginy a prostě mě škrtí…takže jsem zvědavá, jak to bude…nevěřim, že to víc jak do toho 10tt utajim. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2790
17.8.15 19:47

@esterkaE. Měla, neměla. Jako upřímně, kdybych teď doma nějaký našla, udělám si ho z pr*dele taky :mrgreen: Jak říkám, třeba se jen blbě rozpila ta barva. Buď v klidu, určitě to bude v pohodě ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
899
17.8.15 19:50

@Kytičkaaa Ahojky :-D Až teď na 2 krušná rána mi je fajn. Zatím si užívám ten pocit, že mám v sobě prcka a zatím je pořád jen náš, nikdo o něm skoro neví :-D K Dr. jdu až příští úterý, tak musím vydržet, ale doufám, že bude vše dobré. Jak je tobě? Kdy jdeš k Dr?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
899
17.8.15 19:55

Holky přesně jak píšete o mě si taky lidi myslí, že přibírám. Už jsem potkala řeči typu - no jo, je vidět, že ti ta dovolená prospívá.. a nebo ty vypadáš teď taková kulatá, spokojená. Není mi to příjemné, ale nic s tím nenadělám :nevim: Já se tomu vždycky směju a říkám si jojo, kdybyste věděli :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11545
17.8.15 19:58

@Haniiii ja mam taky pekny bricho. vahove mam furt stejne, ale prijde mi jak kdybych pribrala uz tak 3kila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14075
17.8.15 20:50

@Leni112 tak to jsi na tom stejne, taky už mam bříško:) četla jsem, ze se automaticky i povolují svaly a taky mam strach do kdy to utajim, ale musím…ale nejraději bych to křičela do světa:) je tak to se nedivim, ze se nedokazes dívat jinam :) ja bych fakt už nejraději nakupovala:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1563
17.8.15 21:52

@esterkaE. Bude to uplne v pohode neboj :hug: me to takhle udělalo u prvního těhotenství taky a vse bylo v pořádku. Bude to jen stářím testu. Ve čtvrtek bude vidět krasne :srdce: A vse bude v pořádku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8671
18.8.15 07:27

@Kytičkaaa Já sice určitě ještě nakupovat nebudu, ale pokukuju… 8) :mrgreen: Jinak dnešní noc jsem byla rovnou 2× čůrat a to těsně před spaním jdu taky několikrát, bolela mě prsa, že jsem nemohla najít polohu, ve 4 pocit na zvracení, hrůza dneska. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
899
18.8.15 07:40

@Leni112 Já chodím čůrat každou noc. Už mě to ani nevyvádí z míry :-D Vždycky těsně pře spaním a pak kolem půl 2, no a pak ráno před 6. A to se snažím před spaním nepít. Vždycky se budím v podobnou dobu, zvláštní :-D Jinak s tím spaním. Mám naučené spát na břiše, ale nevím, jestli to nevadí? Snažím se aspoň drobek ležet na boku, ale když se budím, tak většinou na břiše. Vždycky se nějak přetočím. :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8671
18.8.15 07:56

@Haniiii Já dnes poprvé, ale zase ono když jsme šla spát běžně v 10 a ve 4 už vstávala s mužem, tak mi to přišlo normální. Dnes jsem si už ale našla vsuvku i někdy po půlnoci. :mrgreen: Já teda usínám na zádech, protože je mi večer hrozně zle, že lehnout na břicho, tak se pozvracím. Ale během noci to ustoupí a měnim polohy, ale neboť fakt nesnesu tlak na břicho a prsa, moc dlouho v jiné poloze nevydržim a zas se vracim na záda. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
464
18.8.15 08:10

Holky, kdy máte v plánu tohle krásné tajemství oznámit v práci? :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2790
18.8.15 08:14

@Ivet.SD Já až po screeningu, takže nějak začátkem září.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí