Těhulky od června/července 2015

Napsat příspěvek
Velikost písma:
8671
13.8.15 11:11

@kimor Hlavně buď šťastná, že jsi těhotná. :) :dance: Prostě jsi měla později ovulaci, otěhotněla před menstruací. A jsi teda v 10 týdnu. To znamená 9+2 dny. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
156
13.8.15 11:21

@mamule42 Celkem se mi rozjelo to krvácení, byla jsem ráno u doktora, podle UTZ se mimi drží, dokonce jsem slyšela srdíčko.. :srdce: Jenže mi říkal, že s tím krvácením nic nenaděláme, že buď se mimčo udrží nebo ne, to ukáže čas.. :nevim: Jsem z toho celkem na nervy a to mám být v klidu.. :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5939
14.8.15 07:03

@Niagara Tak to má bohužel pravdu, ale nic ti nedal za prášky, tady psali holky že něco na krvácení dostali, ale nevím jak se to jmenuje. Hlavně aby se ti tam neudělal hematom. Chápu že jsi na nervy, to já jsem byla taky pokaždý, ale stejně jsem nic nevyřešila, příroda si to vyřeší sama.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1252
14.8.15 08:20

@kimor ano 9tydnu plus dva dny takze jsi tehotna jakoby uz jedes desaty tyden :-) jakmile je cislo a plus neco tak uz je to tyden vyssi:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14075
14.8.15 08:23

@Niagara Nedivím se, že jsi na nervy ale drž se už kvůli miminku :kytka: A co ten ascorutin napsal ti?? Moc držím palce, aby vše bylo v pořádku :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14075
14.8.15 08:23

@Leni112 máme na sebe štěstí :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8671
14.8.15 08:25

@Kytičkaaa To máme, ale víceméně jsem jen v tamté skupině, už tak mam problém s orientací kdo je kdo. Vím pouze tebe, protože jsme nastejno. :lol: Beztak i to tvé miminko pak začne růst rychleji a nakonec budeš napřed. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14075
14.8.15 08:28

@Leni112 :mrgreen: Já jsem se zapojila do tolika diskuzí, že teď fakt netuším pořádně kdo je kdo, takže máš pravdu :mrgreen: Je děkuji, to jsi hodná.. Ale je pravda, že jsem četla, že se to pak může srovnat, tak uvidíme :nevim: Já doufám, že za těch dní tam to :srdce: bude :))) Ale to čekání je šílený.. Je po cole líp viď? Já ji miluju a když je vychlazená tak je to bájo :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8671
14.8.15 08:39

@Kytičkaaa No já bych to nedala, denně někdo nový, nejsem schopná pamatovat si příběh každé. :) A je mi pak blbý se pořád ptát nebo naopak představovat sebe. :lol:
Jj, to jsem četla x krát, já si zatím jedu tabulkově na den, jak předtím hcg, tak teď utz, ale u tebe se to může úplně změnit. :) Určitě tam bude, jsem si jistá. :hug:
To čekání ti věřím. Ale zase pak třeba budeš mít blíž k průkazce a nebude to čekání zas takový. Mně rovnou řekla, že si mě pozve za 4 týdny na průkazku, takže jdu až 8.9. Do té doby nebudu jakoby vědět nic…jen doufat, že to je stále a stále ok. :andel:
No bylo mi po ní krásně, ale bylo jí málo. :lol: :lol:
Dnes právě jedem k rodičům, cesta 250 km, 3 hodinky v autě, trošku se děsim. 8o To teplo, celková má jistá nevolnost, kupovat jen studený pití na benzinkách… :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14075
14.8.15 09:19

@Leni112 To máš pravdu, protože já si taky pořád nic nepamatuju :))))
Máš to super a aspoň víš, že už to :srdce: je.. Ale moc raději nad tím nepřemýšlím a když dr říkal, že je vše v pořádku tak to tak beru.. Jinak ti nezávidím čekání 4 týdny, to je fakt dlouhé.. Ale ono je to asi normální, že si doktoři takhle zvou.. Už aby byl ten první trimestr za námi viď.. Já bych to nejraději křičela do celého světa :))) Nejhorší je, že nikomu nemůžu nic říct :) Tak si kup na tu cestu ty lízátka a pouštěj na sebe klimošku, ta je dobrá :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
55
14.8.15 17:37

Ahojky vsem.
mam otazku jsem 5tt a mam boleni v podbrisku nekdy dost silne.bez krvaceni. je to normalni?? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5939
14.8.15 17:56

@tzoo Ano,je to možné, natahuje se děloha.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
464
14.8.15 18:59

Taky jsem na začátku měla, bylo to jak menstruační bolesti, ale vše zmizelo, myslím, že jsem je měla tak do 8tt. Drž se, pa ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14075
14.8.15 19:02

@tzoo ahoj, také jsem měla nebo občas i mám dost silné bolesti v podbřišku, ale dokud nekrvácíš nebo není taková bolest, že by se to nedalo vydržet tak je to v pohodě :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
55
14.8.15 19:46

Vydrzet se to da. dekuji moc za odpovedi. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie