Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@Gabča09 ja jsem dnes 6+6 tt v patek jdu k dr. Tak jsem zvedava jestli bude něco vidět.
@Haniiii já sem taky nepřibrala, ale připadám si jako bych měla na vrch několik kilo
přítel furt chodí a hladí mi břicho jak je velký
No mě to tak vtipný zase nepřijde. Ráda bych to tajila do konce třetího měsíce, ale už teď je to docela problém a to začínám 6tt, snad to břicho splaskne
A jíš nějak víc??
@Pixii taky si myslím, že už budeš mít vidět
tak držím palce a dej vědět
Ty jo jak si vydržela tak dlouho čekat na kontrolu, to jsi dobrá…
Hele jako ja ted taky vypadam fakt tehotne. dneska jsem si oblikla jedno oblibeny tilko a mela jsem to tak obepnuty ze to jako fakt neee.
no taky jsem zvedava jak dlouho to utajim. chtela bych do toho 12tt.do te genetiky.
Holky ja spinim..i pri utrogestanu.Mam s tim jako nekam zajit? Ja jsem dnes na nocni a hodne jsem toho dnes nachodila no…
@misa1967 píše:
Holky ja spinim..i pri utrogestanu.Mam s tim jako nekam zajit? Ja jsem dnes na nocni a hodne jsem toho dnes nachodila no…
Ja ho brala pri prvnim tehu taky a taky jsem spinila. Doktor rikal ze je to v poradku. Spinis porad nebo jen kdyz si das ten utrogestan?
@misa1967 Mě se taky malilinko stane, že třeba na toaleťáku je taková proužka, když mám náročný den. Ale říkám si, že to je tím. Záleží jak moc to je. Jestli trošičku, tak bych to neřešila. Pokud je to hodně, tak bych určitě šla..
@Gabča09 no ja zacala spinit v nocni na nocni jak jsem furt litala sem a tam. a zaclo me dost bolet podbrisem.ted jsem si vzala 2 utrose a snad se to zastavi.ale kdyz sem si je tam vkladala citila sem ze cipek je pootevrenej.
@Kytičkaaa Myslím, že jím podobně. Vnímám, že mám častěji hlad, tak si vždy něco dám. Já bych to taky moc ráda neříkala do 12 tt. Ikdyž si myslím, že rodičům bychom to řekli dřív. I kdyby byl problém, tak to stejně neutajím..Uvidíme. Hlavně ať je ![]()
@Haniiii no zezacatku jsem mela celou slipovku hnedou…ted uz to jsou spis kapky.
@misa1967 Pokud se to zmírňuje, tak bych počkala, jak to bude dneska vypadat a podle toho se rozhodla. Buď to do zítra bude v pořádku, a nebo bych fakt šla.
@Haniiii a myslis ze to mam zavolat do CARu? jsem tam objednana na utery.
@misa1967 no a jak spinis? Ja sem taky hodne spinila az to i jako neprijemne vonelo, ale doktor rikal ze je to na zacatku tehotenstvi normalni, pokud samozrejme neni soucasti vytoku krev
Kazdopadne kdyby to neustupovalo tak bych zitra sla.
@Gabča09 no je to takovy hnedy.ale uplne tmavy ne.no ja si k tomu taky cichala..to je nechutny co
a po krvi to citit neslo.