Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@Kytičkaaa Taky si říkám, že jsem kontrolu měla nechat na později a nestresovala bych se teď tolik
To už budeš mít pěkný týden, to by mohlo teoreticky vidět i srdíčko
Budu držet palečky
Já jdu den po tobě a měla bych být 7+1, tak snad bude u mě už všechno. Na zítra mám domluvenou krev, ať vím jak stoupá hcg a pak už vydržet do příštího týdne ![]()
@esterkaE. Je tak zítra dej vědět jak si dopadla.. Neboj to už bude určitě všechno vidět a vše bude v pořádku
ale je to nepříjemné to čekání viď? Člověk nic neví a čeká jak to všechno dopadne a to čekání je děsný
Já doufám, že už v 6+0 budu mít
Fakt doufám.. Ale také záleží na kvalitě UTZ, který můj dr má ![]()
@Kytičkaaa Jo taky nevím jak moc kvalitní UZ má dr.
A je ti už něco nebo zatím ne, je to asi brzy, že? Ikdyž mě minulý týden (to jsem byla asi jako ty teď) bolely horzně prsa a teď skoro nic, tak to mě trošku zaráží, ale zase bůhví jak špatně mi být taky nemusí ![]()
@esterkaE. Mě je docela špatně, přijdu si, že mám pořád žaludek na vodě. Mě je nejlíp najedené a s colou, takže budu sto kilová
Prsa necítím v podprsence, ale nesmím si na ně šáhnout.. Jsem unavená a občas mám bolesti v podbřišku. Docela bych řekla, že příznaky mám.. Jo a dneska sem si dala svou oblíbenou zmrzlinu a myslela sem, že jí vyhodím
Jinak mi nevadí žádné vůně nebo tak.. A ty vůbec nic?
@Kytičkaaa si mij clovek.jak nic nesnim dyl jak 2 hodiny tak nee ze by mi bylo zle ale je mi tak divne od zaludku jak kdybych nejedla 8hodin
a prsa ne boli taky jen kdyz je mam „volne“.v podprde ani ne.
@Pixii tak gratuluji k těhotenství. No bude to asi záhul 14m rozdíl, ale my jsme s bráchou o 11m a mamka to taky zvládla. Zvládneme to i my
Kolikátý jsi týden?
@Petka007 děkuji, také gratuluji. Je to nádhera jsi prvorodička? ![]()
Dnešní kontrola…ultrazvuk mi dělal. Viděla jsem fazol s bijicím srdíčkem
To srdíčko mi ukazoval, že je to to, co na monitoru bliká
Podle doktora to sedí, jsem v 7+3tt, velikost mrňavky je 1,2mm. Další kontrola 27.8. a to mám přijít ráno na lačno, že mi vezmou krev, udělají kontrolní ultrazvuk a pokud bude vše v pořádku, tak vypíší těhotenský průkaz ![]()
@baracudas No super
Moc gratuluji
Nemáš fotečku? Krásný pocit viď ![]()
@misa1967 Taky se pak cítím jako bych nejedla jak dlouho
Jsem ale fakt šťastná ![]()
@Kytičkaaa n připadám si právě fakt divně, že každý 2 hodiny do sebe musím něco narvat…je to jako normální?!nemělo by nám být spíš blbě, že do sebe nic nedostaneme?
![]()
@Kytičkaaa Fotku nemám
Asi kdybych si o ni řekla, tak mi jí dá, ale bylo to na mě tolik vjemů, že jsem na fotku úplně zapomněla ![]()
@baracudas Jééé, my se známe z jiné diskuze
Říkala jsem si, že o tobě nebylo dlouho slyšet
Tak to je úžasné a gratuluji ![]()
@misa1967 S tím jídlem to mám taky
Chlap se mě zeptá, jestli mám hlad a já že vůbec a deset minut nato cítím tak prázdný žaludek, jako bych nejedla xhodin ![]()
@baracudas to se nedivím a chápu
Příště určitě dostaneš
To byl dneska fajn den viď? Já se hrozně těším až půjdu taky na kontrolu ![]()
Holky mám depku
Dneska jsem četla, že nejvíce potratů dochází od 6 týdne. Akorát končím 5tt a začínám 6tt… Strašně se bojím
Pořád se uklidňuji, ale dneska to na mě nějak padlo..