Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Zatím nemám potvrzeni z uzavřené skupiny, tak píšu sem. Máme
Doufám, že tentokrát už to vyjde. Dle MUDr. Jsem 6+4 ![]()
@Petka007 Moc ti gratuluju, to bude určitě v pořádku! Super, mám upřímnou radost ![]()
@Haniiii Dekujii, musela jsem hodně mrkat aby mi natekly slzy, snad už to vyjde. Ty jdeš příští týden?
@Petka007 Jdu buď v pondělí, nebo v úterý. Uvidíme, kdy mě vezme. Jen si říkám, jestli něco bude vidět. Budu 5+5. Nevím, no. Taky bych si to moc přála už konečně zažít..
@Haniiii vidět bude určitě, jen možná na srdíčko bude brzy. Každopádně dej vědět, moc držím palce ![]()
Ahoj holky
Můžu se k vám přidat? Jsem teprve 3+6 podle poslední MS, ale měla jsem brzy ovulku. Jsem dnes 14DPO a ducha mám od 9DPO a už mám hezkou čárku. Sice to není dálnice, ale to snad bude o víkendu
Včera jsem měla lehce nahnědlý výtok - jen světlounce hnědý, ale už ok.. Beru ascorutin. Byl to termín MS.. teď se jen modlím, aby vše bylo ok
Chtěla jsem k vám jít už včera, ale říkala jsem si, abych něco nezakřikla, ale na druhou stranu co má se stát se stane
Jinak mi je 26 let a snad se dočkám svého prvního miminka ![]()
@Haniiii Já byla na první kontrole tuším v 5+5 a vidět byl jen gestační váček, ale to je prý normální. Další kontrolu mi dal za 14 dní. To bude 4.8. a měla bych být 7+4 a to už bych teda ráda viděla to srdíčko ![]()
@Kytičkaaa Vítej. Jak říkáš…co se má stát se stane. Ale určitě bude vše v pořádku
A gratuluju ![]()
@baracudas Moc děkuji za přivítání
Já doufám, že vše bude OK
Když vidím jak se bavíte o té kontrole, kdy doporučuješ jít na první vyšetření?
@Kytičkaaa Já byla 14 dnů od vynechání MS. Těžko říct co je lepší
Když jseš brzo, není nic moc vidět, ale zase se případně příjde na problém pokud nějaký je. Pokud vydržíš a půjdeš později, tak už toho uvidíš více…ale zase vydrž to, že? ![]()
Já jsem asi tak pět dnů po vynechání MS zavolala lékaři, ten se mě ptal od kdy mám zpoždění a dal mi termín ![]()
@baracudas Moc díky
No právě… Vydrž to
a když si byla poprvé na kontrole tak ještě nic nebylo vidět viď? Já myslela, že bych si zavolala dr příští týden v pátek a objednala se na ten další týden třeba zase ve čt - pá a to bych měla být 6+1 nebo 6+2, to už by snad mohlo být něco vidět ne? To je tedy více jak za 14 dní od teď..
@Kytičkaaa Já viděla (víceméně mi byl spíš ukázán) gestační váček. Prostě se jenom ukáže že je všechno tam kde má, že se nejedná o mimoděložní a podobně. Ta srdeční činnost je u každé dost různá, někdo má potvrzené srdíčko už v 6. týdnu, někdo až v 8. ![]()
@baracudas Moc děkuji
No do 8 tt bych asi nevydržela
Uvidím co vydržím, ale myslím si, že tohle bude maximum
Snad si to pak nebudu vyčítat až bude plašit, že ještě není srdíčko, to bych si pak nadávala no ![]()
@Kytičkaaa vitej,pridala jsem te i do soukrome skupinky
jinak ja byla u doktorky v 5tt a neco a mrnousek byl videt az zacatkem 7tydne
a na 100% potvrzrne srdicko mame od posledni kontroly 9+0
rozhodne bCh sla k dr az tak 6tt minimalne
ale zavolej si a urcite ti poradi ![]()
Ahoj holky, nové příchozí nastávající maminky
já byla poprvé na kontrole v 6+4 a už bylo vidět
Dnes jsem byla na krvi ohledně cukrovky, tak to snad bude vše v pořádku. Jinak zítra jdu na další UTZ, tak doufám, že se vše vyvíjí tak jak má ![]()
@Petka007 Ahojky
Já jsem byla teď pár dní na horách a šel tam strašně pomalu internet. Jinak jsem byla u gyn. už v pondělí, ale zatím z toho moc moudrá nejsem. Našel zatím jenom dutinku, která odpovídá tak 4+5, takže o týden mladší, než jsem si myslela. Zdálo se mu, že už se tam tvoří zárodečný obaly, ale nechtěl přebíhat. No a na kontrolu mám jít až 11.8. Tak musím počkat. Jinak pořád nic necítím. Pouze prsa a únavu. Pokud si nejdu v 10 večer lehnout, tak usínám v sedě. Musím doufat.. ![]()