Těhulky od června/července 2015

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1571
24.7.15 20:22

Zatím nemám potvrzeni z uzavřené skupiny, tak píšu sem. Máme :srdce: :dance: Doufám, že tentokrát už to vyjde. Dle MUDr. Jsem 6+4 :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
899
25.7.15 16:47

@Petka007 Moc ti gratuluju, to bude určitě v pořádku! Super, mám upřímnou radost :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1571
25.7.15 20:41

@Haniiii Dekujii, musela jsem hodně mrkat aby mi natekly slzy, snad už to vyjde. Ty jdeš příští týden?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
899
26.7.15 13:41

@Petka007 Jdu buď v pondělí, nebo v úterý. Uvidíme, kdy mě vezme. Jen si říkám, jestli něco bude vidět. Budu 5+5. Nevím, no. Taky bych si to moc přála už konečně zažít..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1571
27.7.15 09:19

@Haniiii vidět bude určitě, jen možná na srdíčko bude brzy. Každopádně dej vědět, moc držím palce :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14075
28.7.15 08:06

Ahoj holky :mavam: Můžu se k vám přidat? Jsem teprve 3+6 podle poslední MS, ale měla jsem brzy ovulku. Jsem dnes 14DPO a ducha mám od 9DPO a už mám hezkou čárku. Sice to není dálnice, ale to snad bude o víkendu :-) Včera jsem měla lehce nahnědlý výtok - jen světlounce hnědý, ale už ok.. Beru ascorutin. Byl to termín MS.. teď se jen modlím, aby vše bylo ok :srdce: Chtěla jsem k vám jít už včera, ale říkala jsem si, abych něco nezakřikla, ale na druhou stranu co má se stát se stane :kytka: Jinak mi je 26 let a snad se dočkám svého prvního miminka :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2790
28.7.15 08:25

@Haniiii Já byla na první kontrole tuším v 5+5 a vidět byl jen gestační váček, ale to je prý normální. Další kontrolu mi dal za 14 dní. To bude 4.8. a měla bych být 7+4 a to už bych teda ráda viděla to srdíčko :mrgreen:
@Kytičkaaa Vítej. Jak říkáš…co se má stát se stane. Ale určitě bude vše v pořádku ;) A gratuluju ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14075
28.7.15 08:27

@baracudas Moc děkuji za přivítání :mavam: Já doufám, že vše bude OK :srdce: Když vidím jak se bavíte o té kontrole, kdy doporučuješ jít na první vyšetření?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2790
28.7.15 08:38

@Kytičkaaa Já byla 14 dnů od vynechání MS. Těžko říct co je lepší :nevim: Když jseš brzo, není nic moc vidět, ale zase se případně příjde na problém pokud nějaký je. Pokud vydržíš a půjdeš později, tak už toho uvidíš více…ale zase vydrž to, že? :mrgreen:
Já jsem asi tak pět dnů po vynechání MS zavolala lékaři, ten se mě ptal od kdy mám zpoždění a dal mi termín ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14075
28.7.15 08:45

@baracudas Moc díky :kytka: No právě… Vydrž to :mrgreen: a když si byla poprvé na kontrole tak ještě nic nebylo vidět viď? Já myslela, že bych si zavolala dr příští týden v pátek a objednala se na ten další týden třeba zase ve čt - pá a to bych měla být 6+1 nebo 6+2, to už by snad mohlo být něco vidět ne? To je tedy více jak za 14 dní od teď..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2790
28.7.15 08:59

@Kytičkaaa Já viděla (víceméně mi byl spíš ukázán) gestační váček. Prostě se jenom ukáže že je všechno tam kde má, že se nejedná o mimoděložní a podobně. Ta srdeční činnost je u každé dost různá, někdo má potvrzené srdíčko už v 6. týdnu, někdo až v 8. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14075
28.7.15 09:08

@baracudas Moc děkuji :kytka: No do 8 tt bych asi nevydržela :mrgreen: Uvidím co vydržím, ale myslím si, že tohle bude maximum :mrgreen: Snad si to pak nebudu vyčítat až bude plašit, že ještě není srdíčko, to bych si pak nadávala no :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1252
28.7.15 09:14

@Kytičkaaa vitej,pridala jsem te i do soukrome skupinky :-) jinak ja byla u doktorky v 5tt a neco a mrnousek byl videt az zacatkem 7tydne :-) a na 100% potvrzrne srdicko mame od posledni kontroly 9+0 :-) rozhodne bCh sla k dr az tak 6tt minimalne :-) ale zavolej si a urcite ti poradi :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1571
28.7.15 09:32

Ahoj holky, nové příchozí nastávající maminky ;) já byla poprvé na kontrole v 6+4 a už bylo vidět :srdce: :andel: Dnes jsem byla na krvi ohledně cukrovky, tak to snad bude vše v pořádku. Jinak zítra jdu na další UTZ, tak doufám, že se vše vyvíjí tak jak má :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
899
31.7.15 13:04

@Petka007 Ahojky :-D Já jsem byla teď pár dní na horách a šel tam strašně pomalu internet. Jinak jsem byla u gyn. už v pondělí, ale zatím z toho moc moudrá nejsem. Našel zatím jenom dutinku, která odpovídá tak 4+5, takže o týden mladší, než jsem si myslela. Zdálo se mu, že už se tam tvoří zárodečný obaly, ale nechtěl přebíhat. No a na kontrolu mám jít až 11.8. Tak musím počkat. Jinak pořád nic necítím. Pouze prsa a únavu. Pokud si nejdu v 10 večer lehnout, tak usínám v sedě. Musím doufat.. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí