Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@Cherrylee píše:
@roksy25 Ano jeA dneska bych měla být 6+1
A ty teda asi v 6tt?
Podle kalkulačky a poslední MS jsem 5+3, píše mi to šestý týden..Naposledy jsem to měla 7.6…Jsem si zrovna pročítala něco o životosprávě a docela koukám, na co vše si dávat pozor ![]()
@Nikoool1 píše:
@roksy25 je to dlouhý, hrozně..jdu v pondělí na kontrolu a to je poprvý, kdy chci aby víkend rychle utekl..
Hoky vy se máte, to se nedivím, že se si přeješ, aby to uteklo…Já tedy ještě bojuji s tím, to nikomu neříct, chtěla bych to oznámit až po narození mého brášky, což by mělo být asi v půlce třetího měsíce, tak uvidíme, zatím si mě rodina divně prohlíží, asi se jim zdám moc veselá..
@Cherrylee @Nikoool1 Jojo přesně, jenže s kým si o tom máme doma povídat, že?
![]()
@roksy25 no z ty stravy jsem zmatená-nejím plísňové sýry, tatarák, nepiju kafe, alkohol a o ničem jiným snad nevím..? ![]()
@roksy25 do třetího měsíce bych nevydržela, to tě obdivuju
já to chci říct aspoň mamce po kontrole..ta se štěstím snad zblázní ![]()
@Nikoool1 Taky jsem se vzdala plísňových sýrů, tatarák se u nás nějak běžně nejí, takže mi ani moc nechybí
Peklo je den bez kávy
Ale určitě si zvyknu
Alkohol je jasný…po tom mi bude ale smutno taky trošku ![]()
Jinak u nás to vím jen já a nastávající tatínek
Nějak jsme se ani nebavili kdy to řekneme ostatním. Do třetího měsíce nevydržím, to je mi jasné už teď ![]()
@Nikoool1 píše:
@roksy25 do třetího měsíce bych nevydržela, to tě obdivujujá to chci říct aspoň mamce po kontrole..ta se štěstím snad zblázní
No já mám právě tátu v zahraničí a vrátí se až před narozením brášky a říct to jen jeho ženě, mě přijde divné, chtěla bych jim to říct najednou, no a moje mamka, když jí to řeknu dřív tátovi, tak ještě ten večer to vyžblebtne švagrové a ta v ten moment to rozkecá všude, hlavně bratrovi, který je s tátou v zahraničí, takže budu muset počkat asi tak do 10-15srpna, možná déle…
@Nikoool1 píše:
@roksy25 no z ty stravy jsem zmatená-nejím plísňové sýry, tatarák, nepiju kafe, alkohol a o ničem jiným snad nevím..?
Já právě také nic z toho, ale četla jsem, co všechno za vitamíny je třeba jíst a které potraviny je obsahují, tak si říkám, abych na něco nezapomněla. Například mě překvapil ten jód, že je ve vincentce, ale zase aby se člověk nějak nepředávkoval. Jód je prý pro vývoj mozku, tak nevím, ale snad bude nějaký velký rozbor krve, abych věděla, co mi chybí a co musím doplnit
Taky mě štve tuňák, toho bych mohla jíst na kila, tak ten musím omezit..
@roksy25 tuňák se nesmí!?
neeeee
@baracudas po alkoholu mi je taky smutno, teda hlavně po vínu, to mám ráda.. ![]()
@baracudas S mírou se může, ale né moc, obsahuje rtuť. Ono je to většina těchto mořských ryb, že obsahují rtuť, ale jsou i prospěšné, ale v malé míře nevadí, myslím že jsem četla, že jednou-dvakrát týdně nevadí, ale ne aby se jedl denně a na kila..Já měla období, kdy jsem si ho kupovala třeba 4 do týdne, buď samotný, nebo na pomazánku..
Holky, kdyby se chtěl někdo přidat do diskuze na Facebooku https://www.facebook.com/…15461971153/?… Skupina je anonymní, příspěvky nejsou mimo skupinu vidět ![]()
Dobré ráno mamky
na tyhle dálnice jsem se těšila..
co vy, taky pořád testujete?
@Nikoool1 Tyy jooo, pekna dalnice
Ja uz netestuju…do pondělka to vydržím ![]()
@Nikoool1 Testovala jsem poprvé minulý pátek a pak v sobotu. Zbyl mi jeden test a zkusím ho zítra, nebo v sobotu. Zajímá mě rozdíl po týdnu ![]()