Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@Cherrylee Děkuji, jsi hodná
Taky držím pěsti… No já doufám, že mě to nevolno mine, miluji jídlo, teď, co jsem těhotná, tak mám furt hlad a představa, že budu ještě zvracet, no budu doufat..
@baracudas gender maker test
vysla nam holcicka tak sem uvedava zda se u nas trefil
@Davima tyyy jo, juknu, kolik to stojí, že srandy bych to taky zkusila ![]()
Ahoj holky, rada bych se mezi vas přidala, už tři dny mi vychází znatelný duch a MS stale nikde.
rada bych sdilela pocity a mozna nasla i odpovedi na otazky, ktere mam v hlave.
@Jane 3 ahojky vitej
kdybys chtela tahle diskuze ma i uzavrenou diskuzi tak te rada pridam ![]()
Dekuji. Rada se přidám. Alespoň s vámi můžu vše probírat. Bude to moje prvni mimčo a tak je pro mě vše neznámé. Každopádně dnes rano krásná čárka hned v limitu
jen to vypada, ze začínám trosku špinit. Ale to je ok ze? Poradíte mi, kdy je vhodně se objednat na prvni kontrolu ke gyndari? At tam neplasim brzy ![]()
Rada se přidám. Mám radost, že si muzu s nekym pokecat. Konecne.
Ahoj ženy, tak já jsem cca 7tt a průkazku dostanu až za 3 týdny. Je mi šoufl od rána do večera, mám nafouklé břicho, prostě hrůza, u prvního jsem toto vůbec neměla, celý den jen sedím ve stínu a tvářím se asi hrozně ![]()
Ahojky, já už tu psala jako anonymní, můžu se přidat? Jsem v 9.tt, teď čekáme jen jedno
(viz popis a metříky) a ráda bych pokecala i s někým, kdo už dítko má a čeká další
Taky raději v uzavřené.. přece jen nikdy nevíme, kdo to čte ![]()
Příspěvek upraven 17.07.15 v 09:36
Ahoj holky,
mohu se k vám přidat, raději do uzavřené skupinky? Bohužel z určitých důvodů nemohu o svém těhotenství zatím psát veřejně.
Test jsem měla pozitivní 8.7., zítra bych měla začínat 6. týden, k dr. jsem objednaná na 27.7. Vezmete mě mezi sebe? Ráda pokecám s těmi, co čekají první dítko i s těmi, které už nějaké děti mají (já patřím do té druhé skupinky).
Díky, H.
Tady je odkaz na uzavrenou skupinu
https://www.emimino.cz/…ankovani/17/?…
Ahoj holky, moc Vás zdravím, můžu se k vám přidat?
před 14 dny jsme se vrátili z dovolené a já zjistila, že mám pozitivní test
Teď čekám na výsledky hormonů. Jsem celá natěšená, ale i nervozní, protože jsem včera trochu špinila, ale dnes už nic, tak snad se nic neděje. Podle mě jsem 6-7 tt ![]()