Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Niny, jaké stravovací návyky? já teda kafe piju, ale jen jedno denně a to ráno. ale né turka ale takový to 3v1, třeba nescafé, nebo jacobs.
Ahoj těhulky, moc vám všem gratuluji a přeji klidný průběh těhotenství a zdravé miminka
Moje posledni MS byla 29.5 a v úterý jdu ke gynekologovi. Jak já se těším
Chci se zeptat, zda jsou tu nějaké těhulky z Českých Budějovic či okolí? MONIKA
@MonikaDV Ty jo, tak to nevím, jestli já tak dlouho vydržím
Já měla poslední MS 12.6. a nejraději bych už k lékaři letěla teď, ale jemi jasné, že by mi stejně prdlajs řekl
Já doufám, že když tam půjdu koncem příštího týdne, tak už by byl schopný něco říct ![]()
Ahojky, mohla bych se k Vám přidat? Poslední MS byla 7.6.2015 a v sobotu jsem zkusila jen tak testnout a ejhle dvě čárečky, dnešní Clear Blue mi ukázal 2-3týden od oplodnění, takže jsem tak 4-5tt..Ani jsem to nevnímala, se svými cykly mi to přišlo normální, testovala jsem spíš jen pro jistotu, vůbec mě nenapadlo, že by to mohlo vyjít po 5 letech, takhle jednoduše
dnes se budu objednávat, tak doufám, že mě vezme co nejdřív, potřebuji hormony a doufám, že už tam něco málo uvidí..
Ahooj ![]()
Můžu se taky přidat?
Poslední MS byla 18.5.,ale měla jsem dlouhé ovulační cykly, takže první kontrola až zítra.
Nemůžu se dočkat ![]()
Ahojky budoucí maminy
já dnes byla u doktora, jsem 8+2
srdíčko už bušilo, no byla to krása na to koukat.. na další kontrolu jdu 30.7., tak to bude ještě o něco větší
jinak do práce zatím chodím, sice jsem dost utahaná, ale obden chodím odpoledne lehnout a je zase fajn..
Ahoj mohu se k Vam pridat? Posledni MS mi skoncila 1.7.a nyni ji NEovekavam 25.7.
s protelem jsme se rozhodli o mimi tak jsem 23.6. vysadila po 5ti letech HA a prvni sex po vysazeni byl 4.7.a nevim zda je to mozne ale od pondel ka 6.7. me strasne boli v podbrisku porad chodim na malou a jsem hrozne unavena. Nikdy jsem nemela zadne bolesti ani pri MS ani pred ni. Tuhle sobotu uz mi to nedalo tak jsem zkusila test (pepino 10hcg) a vysel mi opravdu slaby duch takze dnes jdem s pritelem do lekarny a doufam ze rano obevim uz troch silnejsi //. Myslite ze bych mohla byt tehi?
a pokud mi uz vyjde viditelnejsi // kdy mam podle vaseho nazoru jit k lekari? Mam asi trochu problem s praci delam v docela tezkych podminkach co se tehu tyce za cely den (8hodin obcas ale taky 10) zvednema treba 50 mis co vazi 30-35 kg do vysky 1,5 metru, nehlede na to vsude mame hodne kluzke podlahy. Bojim se aby se neco malemu nestalo. Dekuji za nazory ![]()
Ahoj všechny nové těhulky
Já jsem dneska volala na gyndu a jsem objednaná na příští pondělí, ten týden bude dlouhý..
jinak dělám testy pepino, které krásně sílí, doufám, že bude vše v pořádku ![]()
Ahoj,
ráda bych se k Vám taky přidala, protože dnes mi bylo potvrzeno, že čekáme s přítelem miminko. Jsem z toho strašně moc nadšená
. Podle paní doktorky to prý je cca 4. týden, ale přesněji mi to řekne až na další návštěvě ![]()
Ahoj mile nove prichozi tehulenky rada bych vas pozvala do teto same ale uzavrene diskuze kde to cteme jen my
https://www.emimino.cz/…ankovani/10/?…
@Nikoool1 Ahoj, jdu také v pondělí… ale vůbec to neutíká… snad bude tenhle týden rychlejší ![]()
@Davima píše:
Ahoj mile nove prichozi tehulenky rada bych vas pozvala do teto same ale uzavrene diskuze kde to cteme jen myhttps://www.emimino.cz/…ankovani/10/?…
Tak jsem zažádala, děkuji ![]()
@Cherrylee píše:
@Nikoool1 Ahoj, jdu také v pondělí… ale vůbec to neutíká… snad bude tenhle týden rychlejší
Jé, tak držím pěstí
já myslela, že mně objedná až za dva týdny, ale jsem ráda, že jdu teď ![]()