Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@luuuca9 mam to take tak, u prvniho jsme meli pokojicek a skoro vse ve 14tt vse rychle sme porizovali, ja mam ted silenou radost ze se povedlo, ale furt tak nejak neverim ![]()
Gratuluji novým maminkám a i k srdíčkům
Já se toho 15. snad ani nedočkám ![]()
Druhé těhotenství prožívám taky jinak. Už vím, do čeho jdu, tak neplaším, co je to, jak je to a tak. A na miminko se moc těším, všichni to už vědí, sousedka to na mě dokonce i sama poznala
Nešlo to utajit, i když jsem chtěla no.
Holky, ale jak vám je v těchto vedrech?
Já nemůžu ani jít ven, je mi zle normálně, natož v tom vedru. Mám šílený hlad, až mě bolí břicho, ale když se podívám na jídlo a představím si, že bych to měla sníst… všechno mi smrdí, chuť mám jenom na buchtu a dost často mám pocit, že to se mnou sekne.
@muchomurka3 ja to davam tak nejak no blbe mi je a aspon se trochu chladim v bazenu na zahradce ale jinak des bes teda
![]()
Ja se snažím nevylezat ven přes den. A s tim jídlem to máme asi stejně na nic chuť a pak mi je ještě zle z hladu.
@muchomurka3 píše:Holky, ale jak vám je v těchto vedrech?
Já nemůžu ani jít ven, je mi zle normálně, natož v tom vedru. Mám šílený hlad, až mě bolí břicho, ale když se podívám na jídlo a představím si, že bych to měla sníst… všechno mi smrdí, chuť mám jenom na buchtu a dost často mám pocit, že to se mnou sekne.
jo, tak přesně tak se taky cítím. Zítra jdu na dvanáctku na den, no, to bude paráda ![]()
Ahojky teda povim vam ty vedra mi davaj zabrat uplna katastrofa teda, nohy mi natekaji a o unavenosti ani nemluve
![]()
Děvčata kterém čekáte druhého vylezlo vám nějak bříško? Já vím že je to nějak brzo..ale Já vypadám jak v pátým mesici
Ahoj holky, chtěla bych se k Vám taky přidat. Dvě čárky jsem našla 25.6. a teprve teď jsem to tak nějak vstřebala
nebylo to úplně plánované. Čekám už druhé, mám doma dvouletého lumpa. Doufám, že tam bude jen jedno, v rodině máme totiž dvojčata. Na první kontrolu jdu 13.7. Jinak jsem v poho, není mi špatně, prostě nic, ale měla jsem to tak i u prvního.
Holky, už to tady někde padlo, ale zeptam se taky, jaké užíváte vitaminy v těhotenství? Tedy nějaký komplex s B12. Já dobrala Nosifol, zítra si musím něco koupit, nějakou levnější variantu, nevím co.
Ja jsem si koupila přímo u své dr. Chytré miminko obsahuje i listovku
Holky přidám se
jsem v 6tt… kontrola na gyn až za 14 dní a jinak mi je všelijak. Nejhůř mi bylo, když jsem to zjistila, teď je mi docela fajn. Jen mě po nocích pálí žáha a nemůžu spát… a mám doma 2,5 letou holčičku ![]()
@marus26 taky tak vypadam a kdyz lezim dokonce mam uz trosku vystouply podbrisek je to uz i citit ![]()
Mile maminky vsimla jsem si ze se nam to tu hezky plni, za chvilku zacnou pribyvat osobni veci a fotky, tudiz bych rada vlozila odkaz na tu nasi skupinku ale na uzavrenou kde si to budeme moci cist jen my a ty ktere se k nam pridaji odkaz nize tak kdo chcete pridejte se ![]()
https://www.emimino.cz/…015/diskuse/
Ja vas pak vsechny schvalim