Těhulky od června/července 2015

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2790
10.7.15 19:37

@Niny Je to brzy…když já mám ale velkou radost :dance: :dance: :dance: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
583
10.7.15 19:56

@baracudas radost mam taky, ale i obrovsky strach. Precijen uz jsme o jednoho broucka prisli loni cca v 6 tt… bojim bojim

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1864
10.7.15 19:57

@baracudas @Niny Gratuluji holky :) Ja jsem teď 5+3 a u doktora jsem už byla, ale na :srdce: jdu až 20.7.,tak jsem zvědavá :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
583
10.7.15 21:59

Holky byl už někdo z vás na krvi, případně kolik jste měly a kolikátý den jste?
Já jsem byla 14 DPO (29 DC) a měla jsem 140,8

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
293
10.7.15 22:34

@Niny Hmmm, to je slušný! :potlesk: Nene, nebyla jsem, nebyl prý důvod ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Veromila
11.7.15 08:41

Ahoj ženy, já na kontrole ještě pořád nebyla, ještě 4 dny. Docela jsem ted marodila, bronchitida a rýma, brala jsem jen ACC long, ten se prý může po cele těhotenství. Už je mi líp, ale obvodák mi bral krev a nic moc, žádné železo a málo barviva.Tak už jsem si koupila tabletky a za týden kontrola.Po ránu mi bývá šoufl, a celý den se cítím tak nějak plná, prostě nic moc, u prvního mi nebylo nic, ted si to asi užiju.

• Citovat
  • Upravit
1252
11.7.15 09:04

@baracudas ahojky :-) ja sla v 5+ted nevim presne a nic videt nebylo doktorka mi rikala ze nejlepsi je kolem 7tt :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
241
11.7.15 09:38

Ahoj holky, můžu se k vám přidat? :kytka: já jsem objevila ducha na testu ve středu a ten spodní je ze včerejška, zdá se mi, že i sílí.. :andel: jsem šťastná, ale moc se bojím, aby bylo vše v pořádku :oops: k doktorovi budu volat v pondělí..cítíte příznaky??já mám jen citlivější prsa občas mně v nich píchne a i v podbřišku. Jinak vám všem moc gratuluju a držím pěstí :kytka: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2790
11.7.15 11:40

@Davima Tak nějak na ten sedmý týden bych chtěla vydržet. Když už tam půjdu, tak ať je to už se vším všudy :) Ale vydrž to, že? :roll: :mrgreen:
@Nikoool1 Ahoj :mavam: Já měla první pozitivní test včera, ale byl to jen takový dušík. Tenhle je z dnešního rána, do silné čárky to má teda daleko, ale snad už bude jen síli :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
241
11.7.15 11:44

@baracudas jů už je krásně vidět :hug: počkej pozítří, to už bude krásná čárka! Kdy jsi měla MS? já 12.6.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2790
11.7.15 11:46

@Nikoool1 Taky tak :lol: 12.6.byla poslední a snad na dlouho :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
241
11.7.15 11:51
@baracudas píše:
@Nikoool1 Taky tak :lol: 12.6.byla poslední a snad na dlouho :mrgreen:

No tak to jsme stejně, super! :mrgreen: já myslím, že nás doktor objedná nejdřív tak na poslední týden v červenci..budešs tam taky volat příští týden?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3
11.7.15 12:05

Ahojky, mohu k Vám? já měla poslední MS 16.5. a na testu byly dvě čárky 15.6. :-) k doktorovi jdu v pondělí a hrooozně moc se těším.. jinak mi nic není, jen mě bolí prsa a musím se,,pochválit´´ přestala jsem kouřit, myslela jsem že to bude těžké, ale přišlo to samo ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2790
11.7.15 12:48

@Nikoool1 Jo, chystám se tam zavolat ve čtvrtek ;)
@beerus Super a gratuluju k nekouření ;) Já přestala už v únoru když jsme se začali snažit. Myslela jsem, že to bude těžké, ale byla to super motivace 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
583
11.7.15 13:45

@beerus Taky gratuluji k tomu kouření… Já boužel nejsem schopná se svých zlozvyků zbavit. Nekouřím, kávu nepiju a jediný zlozvyk který mám jsou stravovací návyky a s těma teda bojuju zuby nehty

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí