Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@Cherrylee Já vím, také budu doufat, myslím na to každou chvíli a testovat už raději nebudu, jen tedy vydržet do příští pátku bude šílené..
@roksy25 Vydrž
A vem si, že některý holky zjistí, že jsou těhotné třeba až ve 3.měsíci a do tý doby nepociťují žádné příznaky… My co si to mimi moc přejeme jsme pak na švestku ![]()
@roksy25 ahoj,mně taky jen občas pobolívá podbřišek a mám citlivější bradavky..to bude v pohodě neboj
a nenervuj se takhle předem, stejně nic neovlivníš a budeš akorát vystresovaná, věř, že bude všechno v pořádku ![]()
Nehledej příznaky, mě kromě pobolívání podbřišku a trochu zad nenaznačuje nic těhotenství a to bych měla byt 5tt.
@Cherrylee @Nikoool1
Holky děkuji moc, jsem si zrovna včera říkala, proč jsem to třeba nezjistila až příští týden a nečekala bych tak dlouho na ultrazvuk
Holky a přijímáte ještě mezi sebe? Já že mám žádost bez odpovědi?
@roksy25 Nemáš za co
To čekání je strašný… ala každá to musíme vydržet
A s tím přijetím asi musíš počkat na Davimu ![]()
@Cherrylee Jojo, ještě počkám..A pro tebe je to také první těhotenství?
@roksy25 je to dlouhý, hrozně..
jdu v pondělí na kontrolu a to je poprvý, kdy chci aby víkend rychle utekl.. ![]()
@roksy25 Ano je
A dneska bych měla být 6+1
A ty teda asi v 6tt?
@Cherrylee
začínáme teda odpočítávat..koukám, že jsi o 5 dní napřed, já jsem 5+6. V kolik jdeš na kontrolu??já až v 15:40 ![]()
@Cherrylee budu to tady netrpělivě sledovat
já sem pak taky hodin info
@Nikoool1 Tak jo
Je fajn si o tom s někým aspoň psát
Zatím to nechci moc nikomu oznamovat..a přítel je ze mě i tak na palici, když chci pořád něco řešit ![]()
@Cherrylee píše:
@Nikoool1 Tak joJe fajn si o tom s někým aspoň psát
Zatím to nechci moc nikomu oznamovat..a přítel je ze mě i tak na palici, když chci pořád něco řešit
Teď jsi na to kápla! Zatím to u nás taky nikdo neví, jen přítel a ten je taky na palici ze mně..já se tom chci každej den bavit, jak to řekneme rodičům a tak.. ![]()