Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@Kytičkaaa no ja uz takovej tyden zazila…cekalo se na srdicko.bylo to nekonecny.
Ahoj spolutěhulky, DOTAZ: Už od včera chodím čůrat co chvilu, bojím se zánětu močáku. Na gyndu jdu pozítří, tzn. že si říkám, že to prostě ještě zejtra vydržím…anebo mám ráno volat a trvat na tom, že chci jít už zítra? Co byste dělaly vy? Do toho mě ještě trápí výtok, na ten jsem si pořídila gel Lactofeel a už po dvou nocích je to lepší. Nechci s každou blbinou hned lítat k mudr.Ale přece jen jsme v prvním trimestru a čék má prostě trochu strach že…Prosím citujte mě když mi budete odpovídat, at se mi to líp hledá díky!
@Veromila píše:Časté močení je v těhotenství normální, pokud tě nic nepálí, šla bych pozítří
Ahoj spolutěhulky, DOTAZ: Už od včera chodím čůrat co chvilu, bojím se zánětu močáku. Na gyndu jdu pozítří, tzn. že si říkám, že to prostě ještě zejtra vydržím…anebo mám ráno volat a trvat na tom, že chci jít už zítra? Co byste dělaly vy? Do toho mě ještě trápí výtok, na ten jsem si pořídila gel Lactofeel a už po dvou nocích je to lepší. Nechci s každou blbinou hned lítat k mudr.Ale přece jen jsme v prvním trimestru a čék má prostě trochu strach že…Prosím citujte mě když mi budete odpovídat, at se mi to líp hledá díky!
@misa1967 Určitě bude
Musíme věřit
Tak se těším na fotečku miminka až pošleš ![]()
@Králičice Takže co 15 min je normální? já jsem teda těhotná podruhé a poprvé jsem to neměla…Takže pro mne novinka…
Navíc to trvá jak říkám teprve dva dny…
@Veromila - tak to nevím.. to už je vážně moc..
V tom případě bych asi ráno zavolala doktorce a poradila se..Přeji, ať je to ok.
Děvčata můžu se k vám přidat?
Dnes na gyndě dle UZ 5+2 a dle MS 5+6
Jen jde vidět teda dutinka a zatím nic… Tak jsem z toho nervózní aby bylo vše v pořádku
Kdy se vám asi tak ukázala i tečka nebo prostě embryjko v dutince a pak srdíčko? Další ko. mám za 10dní
@esterkaE. Ahoj, ja mela
na kontrole v 6+4tt, za tech 10 dni to tam urco uz bude ![]()
@esterkaE. Ahoj
Gratuluji k těhotenství
Neboj, někomu kvůli pozdější ovulaci se to ukáže až za dýl, tak se snaž být těch 10 dní v klidu a určitě bude ![]()
Děkuji vám holky, snad ano, já v to věřím, ale ta nervozita to je děs
A vy jste to měly dříve jak, než zhruba před tím 6tt?
@esterkaE. Já jsem dnes teprve 4+5 a na první kontrolu jdu 12/8 a to budu 6+0, takže mě to teprve čeká a také jsem nervozní a tajně doufám, že bude ![]()
Zdravím Maminky v očekávání
můžeme se přidat?
28.7 jsme objevily dvě čárky, fakt slabé. 29.7 jsem byla na UZ a nebylo nic vidět, ale odběry krve potvrdili těhotenství. Na první UZ jdeme 27.8 tak snad bude vše v pořádku. Jak jste to měli vy? Kdy bylo na UZ vidět?
Jinak mám doma 5m miminko tak to bude záhul, je tu taky nějaká maminka, která bude mít děti tak brzy po sobě? ![]()
Jinak všem maminkám a miminkům hodně zdravíčka ![]()
@misa1967 Ahoj jsem z Prahy. U dr. Jsem právě byla v utery a tam nebylo vidět vůbec nic tak cekam na patek jestli je mimi vůbec dobře ulozene
@Gabča09 ja mam doma 18m dite a docela si rikam jestli to není brzo
a před tebou opravdu smekám
@Gabča09 dravím a tiše gratuluji
já byla na prvním UZ 6+4 a bylo vidět
uplně mě to dostalo ![]()