Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@Kytičkaaa no já vím přesně kdy jsem měla ovu. já měla ovu 16.7 a pozit.test byl 25.7.takže přesně vím, že budu 5+6. podle MS.no já radši nebudu věřit, že tam
bude…ať pak nejsem vynervovaná.
@esterkaE. No bolí mě prsa a občas mám hlad, že bych sežrala vola a přitom nemám moc chuť k jídlu
Jinak pohoda ![]()
@misa1967 Máš pravdu, lepší je počítat s tím, že nebude a když bude tak budeme mile překvapený
Už aby ta kontrola byla viď ![]()
@Kytičkaaa no už aby!
nemůžu se dočkaaat. až tam uvidím prďolku ![]()
Já právě moc nevím, kolik budu. Nejsem si jistá, kdy byla ovu, ale nejspíš někdy 20. den. Typla bych, že bych mohla být 6+3? Takže to srdíčko taky ještě není jisté. Já si hlavně říkám, aby tam byl vůbec vidět plůdek, aby tam nebyla pořád jen dutinka.
@Haniiii 6+3 už by mohlo být
to je taková ta doba, kdy se skoro u 80%těhulek objevuje srdíčko. ale i kdyby ještě nebylo, ještě máá čas.
@misa1967 To já se taky nemůžu dočkat
Tak za týden
Vlastně ty o den dříve
Já se objednala hned na dopoledne
Ale to čekání je fakt děsný ![]()
@Haniiii počítá se to podle poslední mestruace tu si měla kdy? Ale jelikož si měla ovu až 20 tak bude mladší než podle MS.. Ale pokud budeš v 6+3 tak už je tam docela šance, že bude ![]()
@Kytičkaaa jj taky jdu na 10:30.kdyby už bylo srdíčko, tak si vezmu neschopenku kvůli těm mým potratům. nechci nic riskovat.jsem v práci v infekčním prostředí, furt služby, noční.. ![]()
@misa1967 tak ty jsou na prd
A proč si se raději neobjednala třeba o 3-4 dny déle? Myslím kvůli tomu, že už by byla větší šance, že bude
Ono může být prý třeba během dvou dnů. Ale moc bych ti přála kdyby už bylo, ale je to takové fakt 50:50 v tomto týdnu no
Taky sem chtěla jít třeba ještě o týden dýl, ale už bych nevydržela to čekání
A bez
si neschopenku brát nechceš?
@Kytičkaaa noo,oni v CARU objednávají dřív, aby měli asi jistotu, že to třeba není mimoděložní. kdybych šla normálně na gyndu ke svýmu, tak se objednám až na později. Ale tak neva..zase budu klidnější, že je prcek tam kde má být. No uvidíme obě
nee bez srdíčka si to brát nebudu, až naskočí. Minule nebylo, a už jsem měla neschopenku a pak jsem to musela všem vysvětlovat.
@misa1967 aha tak to jsem nevěděla, že jdeš do caru.. Já vlastně bych mohla jít také později než jdu, ale jsem ráda, že už jdu toho 12/8, protože asi dýl bych nevydržela čekat
Já tedy původně chtěla jít o dva dny déle, ale v tom už to nehraje takovou roli.. Ono je to taky tím, že vlastně v době menstruace jsem měla slabě hnědý výtok, tak možná proto mi řekla ať dorazím toho 12
Jen doufám, že si pak nebudu nadávat, že sem šla moc brzy a budeme třeba plašit, že tam není něco co by mělo být ![]()
@Kytičkaaa proto říkám…pokud půjde vidět gestační váček, a aspoň náznak embryonálního pólu…tak buď v pohodě..:) srdíčko opravdu být ještě nemusí. Je moc brzy.Noo chodím do CARu kvůli těm potratů víš, tak mě budou sledovat do toho 12tt tam.
@misa1967 aha, tak to jo. A přišli na to proč se to stávalo?? Moc ti držím palce, aby to tentokrát vyšlo
Já jsem těhotná poprvé a vlastně to vyšlo hned, ale abych řekla pravdu tak se taky dost bojím, aby vše bylo v pořádku.. Moc díky za podporu.. Já hlavně, abych věděla, že se na to dr podíval, a řekl mi je to tam kde to má být a je vše v pořádku a na nějakou dobu mě to snad uklidní
Ale nikdy jsem nevěděla, že ty první tři měsíce jsou tak rizikové… Snažím se to moc neřešit, ale občas to prostě nejde.. Jediné tak, že se snažím se nenervovat a jsem v pohodě bych řekla, ale občas mě to prostě napadne. Já tady takhle plaším a přitom ty už si to zažila.. Muselo to bejt hrozný…
Ty jsi na tom stejně jako já, taky jsi tak nafouknutá? Já mám břicho jak v 5 měsíci ![]()