Těhulky od června/července 2015

Napsat příspěvek
Velikost písma:
899
9.8.15 18:53

@Kytičkaaa Mě začíná být taky pořád blivno. Mám pocit, jak kdybych někde flámovala. Ale to už asi 5. den. A ta únava je fakt vtipná. Teď jsme se vrátili domů a kdybych mohla, hned lehnu a spím :-D Ne, já se nebojím. Tak nějak jsem si to zákazala, tím bych si fakt jen ublížila. Když jsem byla těhotná podruhé, tak jsem to takhle s nadhledem brát nedokázala. Snad od // jsem si pořád říkala, že to určitě dopadne stejně jako poprvé a taky, že jo. Tak jsem se do toho teď pustila jinak. :-D Jdu už teď v úterý. Strašně to uteklo, ty 2 týdny čekání. Myslím, že ty jdeš ve středu? Mám pocit, že jsi to psala v nějaké diskuzi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14075
9.8.15 20:54

@Haniiii Jojo jdu ve středu a čím víc se to blíží tak tím víc jsem nervozní :))) Taky mi to uteklo a to jsem si pořád říkala jak je to za dlouho :))) To jsi dobrá a máš dobrý přístup, ono by ti nepomohlo se nervovat.. Ale ono poruč tomu.. Já jsem těhotná poprvé a docela se bojím, když to tak všude čtu tak se taky bojím.. Ale snažím se na to moc nemyslet.. A jak snášíš to počasí? Já hrozně teda :cert: A na kdy ti vychází TP?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1563
9.8.15 22:48

Ahoj holky tak hlasim ze mame :srdce: :dance: pravděpodobně jsem ted 7+3tt tak uvidíme jak to pujde dal.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1563
9.8.15 22:50

@misa1967 me to dela taky jakoby me tam něco desne bodne a pamatuji si ze u prvního trhu jsem to mela taky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11545
10.8.15 05:59

@Pixii gratlujuuu k uspesne kontrole.tak to jsem klidnejsi ze to nemam sebe to bodani.kdy jdes na dalsi KO?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1563
10.8.15 23:26

@misa1967 měnim dr. Jelikož jsem mela stále dr v brne a ted už Bydlim v praze tak hledám nového doktora a na kontrolu bych mela jít cca za 3 tydny

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
81
11.8.15 10:34

@Pixii gratulujem :), ja som bola dnes na kontrole a som 7+4tt :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11545
11.8.15 10:45

Tak holky kkntrola v poradku.mame 24mm a mame srdicko! :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
899
11.8.15 20:40

Holky, tak jsem byla dneska na kontrole. Podle velikosti máme 6+4 a máme i :srdce: Moc mě to překvapilo a mám obrovskou radost. Ten pocit byl nepopsatelný :-D Všem gratuluji a těm, které jsou na kontrolu zítra, nebo v nejbližším čase, držím pěstičky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
899
11.8.15 20:42

@Kytičkaaa Neboj, do zítra to uteče. To vedro je děsný, u nás dneska lehce sprchlo, ale po chvíli zase vylezlo sluníčko a byl klasický pařák. Ale teď u nás nějaké deště trochu hlásí, tak uvidíme, no.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11545
11.8.15 21:33

@Haniiii supeeer.mooc gratuluju. kdy jdes na dalsi ko?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14075
11.8.15 21:34

@misa1967 gratuluji :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14075
11.8.15 21:35

@Haniiii super moc gratuluji :kytka: Samé dobré zprávy slyším až jsem s toho ještě víc nervozní :) Snad i já budu patřit mezi ty šťastné a budu zítra hlásat dobré zprávy, ale fakt se bojím no :( Půjdu si brzy lehnout, ať nad tím moc nepřemýšlím… Mám s tebe ohromnou radost a ze všech co je vše v pořádku :kytka: Určitě se zítra ozvu. Hezké sny :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1563
11.8.15 22:48

Holky všem gratulace ke kontrolám a k :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
464
12.8.15 08:29

Ahojky holky, všem gratuluji k miminkům a srdíčkům :srdce: Čekám své první mimi, jsem podle dr. v 8 tt, podle cyklu v 9+2 tt, ale dr. má asi větší pravdu. Je mi krásně, bez nevolností pořád se usmívám a a užívám si to na 100%. Mám už po druhé kontrole u dr. a konečně jsem viděla i srdíčko, byla to NÁDHERA! Přeji vám všem bezchybný průběh těhotenství a jen samé krásné zprávy. Holky, bavila jsem se s kamoškou, že se jí zdá screening ve 12 tt úplně zbytečný a že by na něj nešla. Slyšely jste někdy podobný názor nebo máte vlastní zkušenost? 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí