Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@Leni112 tak to už je detail
Mě tedy bylo už v březnu 26 let
Jak ti je?? Mě nějak nic moc ![]()
Holky mě je zatím kupodivu dobře. i jsem se dneska mohla normálně nasnídat. včera jsem to nedávala. tak snad mi to chvilku vydrží. a jinak ode dneška jsem na neschopence, takže už budu jen ležet a flákat se doma.. ![]()
@Kytičkaaa Mně je od včera zase docela dobře, až si říkám, jestli neni něco špatně.
Včera odpoledne jsem zase hnědě zašpinila, sex nebyl, tak jsem se vyděsila, ale pořád to přidávám k čípku, úplně mě včera jakoby bolel, vadil při chůzi…tak si o tom musím zkusit něco najít. ![]()
@Leni112 já špiním při každé námaze..a tou námahou myslím i delší chůzi. Ale když si šáhnu k čípku, žádná krev, jen na slipovce.Tak nevím. Ale ted když zase ležím, tak v pohodě. Tak zkus víc odpočívat. Já mám nařízenej klid. Radši nic nehledej
bůhví co najdeš.
@Leni112 Hale já nechci bejt za hysterku, ale nechceš si fakt zajít k doktorovi?? Já si myslím, že je vše v pořádku, ale kdyby náhodou nebylo, tak ti dr předepíše nějaké léky, nebo tě dá při nejhorším do nemocnice, tím myslím, že ti pomůžou.. Já jsem tedy plašan, ale zašpinila si vícekrát a já bych už tam byla teda
Je to na tobě, ale měla bych strach
A mě to dr vyloženě řekl, že jestli budu mít buď bolesti, krvácení a nebo špinění tak mám jet na pohotovost nebo k němu, ale spíš prý na pohotovost.
@Leni112 nechci tě vyplašit, ale je to fakt lepší než něco hledat a mít strach ještě 3 týdny nebo za jak dlouho jdeš na kontrolu.. A aspoň zjistíš, že je vše ok a nemusíš se strachovat.. Protože teď jsi určitě v nervech a to miminku moc neprospívá..
@misa1967 No víceméně je to prej normální, bolelo to jen včera a je fakt, že to bylo po námaze, když jsem vařila, uklízela, žehlila, šla na nákup a bylo toho asi najednou moc…když já zase chtěla všechno stihnout než mi bude večer zase zle… ![]()
@Kytičkaaa Jako sleduju se, při každé hodinové návštěvě se dívám, ale dokud to není krev a nemám nějaký křeče, tak si myslím, že je to normální. Fakt špiním hnědě, neni to ani růžový a stane se to jednou denně, takže celkově 3× po sexu a jednou samo po námaze…
@Kytičkaaa Popravdě ani ne, všechno se snažím si racionálně vysvětlit. ![]()
@Leni112 no tak to si toho udělala opravdu dost.to já bych špinila určitě hned taky. já bych s tou pohotovostí počkala. zkus fakt víc odpočívat a snad to bude lepší.
@Leni112 říkala jsem, že je to na tobě… Já bych k dr raději šla, ale jestli cítíš že je vše ok tak to tak nech.. Ono všechno v pořádku bude, ale já bych šla pro svůj klid.. Ale jsi dobrá, že si to dokážeš vysvětlit a jsi v pohodě.. Ale je pravda, že špinění je normální a bolesti nemáš. A po námaze a sexu se říká, že je to běžné
@misa1967 @Kytičkaaa Tak nějak, sama jsem si pak říkala, že jsem toho asi udělala moc a že si musim odpočinout. Pro klid všech jsem tam teď zkusila zavolat, ale mají dovolenou, takže stejně nic.
Jako nic jiného mi nezbývá, než být v klidu a pohodě, protože takových dní ještě bude spousta, kdy bude čekat na další a další kontrolu. ![]()
Utrogestan od včera zavádím, takže víceméně krom klidu nemohu víc udělat. ![]()
@Leni112 ještě je dobrý ten ascorutin na krvácení a špinění. Já si ho sama zavedla když jsem měla jednou na záčátku slabě hnědé špinění, ale to bylo tím jak se mimi zavrtávalo.. Je volně dostupný a prý je na to dobrý, tak jen kdyby si chtěla..
@Kytičkaaa Já vím, jsi hodná, ale nekrvácím a to špinění bylo dle mě zanedbatelný. Přesto jsem se rozhodla, že tam zítra zkusím zavolat, jestli mě vezmou dřív než v září. ![]()