Těhulky od června/července 2015

Napsat příspěvek
Velikost písma:
14075
19.8.15 09:16

@Leni112 to jo :)))) A je ti 26 let jo? Mě taky :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8671
19.8.15 09:20

@Kytičkaaa Zatím 25, za 3 týdny 26. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14075
19.8.15 09:23

@Leni112 tak to už je detail :)))) Mě tedy bylo už v březnu 26 let :) Jak ti je?? Mě nějak nic moc :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11545
19.8.15 09:26

Holky mě je zatím kupodivu dobře. i jsem se dneska mohla normálně nasnídat. včera jsem to nedávala. tak snad mi to chvilku vydrží. a jinak ode dneška jsem na neschopence, takže už budu jen ležet a flákat se doma.. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8671
19.8.15 09:26

@Kytičkaaa Mně je od včera zase docela dobře, až si říkám, jestli neni něco špatně. :( Včera odpoledne jsem zase hnědě zašpinila, sex nebyl, tak jsem se vyděsila, ale pořád to přidávám k čípku, úplně mě včera jakoby bolel, vadil při chůzi…tak si o tom musím zkusit něco najít. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11545
19.8.15 09:29

@Leni112 já špiním při každé námaze..a tou námahou myslím i delší chůzi. Ale když si šáhnu k čípku, žádná krev, jen na slipovce.Tak nevím. Ale ted když zase ležím, tak v pohodě. Tak zkus víc odpočívat. Já mám nařízenej klid. Radši nic nehledej :) bůhví co najdeš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14075
19.8.15 09:30

@Leni112 Hale já nechci bejt za hysterku, ale nechceš si fakt zajít k doktorovi?? Já si myslím, že je vše v pořádku, ale kdyby náhodou nebylo, tak ti dr předepíše nějaké léky, nebo tě dá při nejhorším do nemocnice, tím myslím, že ti pomůžou.. Já jsem tedy plašan, ale zašpinila si vícekrát a já bych už tam byla teda :nevim: Je to na tobě, ale měla bych strach :nevim: A mě to dr vyloženě řekl, že jestli budu mít buď bolesti, krvácení a nebo špinění tak mám jet na pohotovost nebo k němu, ale spíš prý na pohotovost.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14075
19.8.15 09:31

@Leni112 nechci tě vyplašit, ale je to fakt lepší než něco hledat a mít strach ještě 3 týdny nebo za jak dlouho jdeš na kontrolu.. A aspoň zjistíš, že je vše ok a nemusíš se strachovat.. Protože teď jsi určitě v nervech a to miminku moc neprospívá..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8671
19.8.15 09:37

@misa1967 No víceméně je to prej normální, bolelo to jen včera a je fakt, že to bylo po námaze, když jsem vařila, uklízela, žehlila, šla na nákup a bylo toho asi najednou moc…když já zase chtěla všechno stihnout než mi bude večer zase zle… :mrgreen:
@Kytičkaaa Jako sleduju se, při každé hodinové návštěvě se dívám, ale dokud to není krev a nemám nějaký křeče, tak si myslím, že je to normální. Fakt špiním hnědě, neni to ani růžový a stane se to jednou denně, takže celkově 3× po sexu a jednou samo po námaze…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8671
19.8.15 09:37

@Kytičkaaa Popravdě ani ne, všechno se snažím si racionálně vysvětlit. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11545
19.8.15 09:41

@Leni112 no tak to si toho udělala opravdu dost.to já bych špinila určitě hned taky. já bych s tou pohotovostí počkala. zkus fakt víc odpočívat a snad to bude lepší.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14075
19.8.15 09:42

@Leni112 říkala jsem, že je to na tobě… Já bych k dr raději šla, ale jestli cítíš že je vše ok tak to tak nech.. Ono všechno v pořádku bude, ale já bych šla pro svůj klid.. Ale jsi dobrá, že si to dokážeš vysvětlit a jsi v pohodě.. Ale je pravda, že špinění je normální a bolesti nemáš. A po námaze a sexu se říká, že je to běžné

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8671
19.8.15 09:48

@misa1967 @Kytičkaaa Tak nějak, sama jsem si pak říkala, že jsem toho asi udělala moc a že si musim odpočinout. Pro klid všech jsem tam teď zkusila zavolat, ale mají dovolenou, takže stejně nic. :mrgreen: Jako nic jiného mi nezbývá, než být v klidu a pohodě, protože takových dní ještě bude spousta, kdy bude čekat na další a další kontrolu. :)
Utrogestan od včera zavádím, takže víceméně krom klidu nemohu víc udělat. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14075
19.8.15 16:32

@Leni112 ještě je dobrý ten ascorutin na krvácení a špinění. Já si ho sama zavedla když jsem měla jednou na záčátku slabě hnědé špinění, ale to bylo tím jak se mimi zavrtávalo.. Je volně dostupný a prý je na to dobrý, tak jen kdyby si chtěla..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8671
19.8.15 16:56

@Kytičkaaa Já vím, jsi hodná, ale nekrvácím a to špinění bylo dle mě zanedbatelný. Přesto jsem se rozhodla, že tam zítra zkusím zavolat, jestli mě vezmou dřív než v září. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí