Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@Davima diky asi jsem to taky mela tedy ovu pozdeji
to jsi mela ovu asi az 20 den.
@Leni112 mas pravdu, ovu mela byt od 10 do 15,ale zrejme teda byla dele az 20.7. ale testik muze byjit az po 10 dnech nejdriv? Me vysel 1uz 23.7. A jak mi to rekl doktor tak to můžu počítat zpětně a ten den byla tedy ovu?
take bych se rada dopidila osudneho dne
diky holky ![]()
@baracudas tak to máš vážně dobré
ja si pamatuji jeste prvni tehu to vychazelo opravdu presne a vedela jsem i den oplozeni
ale tentokrat jsem zmatena ![]()
@Leni112
ja prave ten hubenour jsem
uz tady sedim od rana na balkone a premyslim co snim dala jsem si caj a vodu a uz ta mi sedi v krku a nevim kdy se rozebehnu ![]()
uvidime co mi ve stredu rekne dr. ![]()
@Leni112
u nas to preslo do stavu ze si povida spis jenom s briskem ![]()
tipu:a to nevadi ze je mamce trochu spatne ono ji to prejde
hlavne ze ty se tam mas dobre a kdybi te maminka zlobila tak mi rekni a ja ji domluvim ![]()
no tak co by si mu ba to rekla ![]()
@tzoo Já si udělala včera čaj a nene…Mně normálně vadí čistá voda. Takže piju džusy, alespoň mi to jako něco dává…
To můj mě sem tam na břiše pohladí, ale nic víc, zatím si to asi moc neuvědomuje. ![]()
@darrrsie69 ano ano moje cykly byli bezne 32-40dni a dvakrat dokonce 70dni ale nakonec se preci jen povedlo a to potom co sme si rekli ze na to prdime ![]()
@Leni112 ja ted piju neustale mandarinkovy fresh stavy. kupuju je v globusu. a muzu se jich upit.po nich mi taky spatne neni.ale dneska jsem se
i z ciste vody.
@misa1967 Tak nějak, já už vodu nebo i jen se šťávou ani nezkouším, dneska ucucávám colu a přemýšlím, co budu obědvat, protože samozřejmě chuť nemám na nic… ![]()
@Davima taky mám dlouhé cykly.To tak bývá, já si zas řekla u prvního, že s mimi počkám, že si budu užívat tenkrát 22 no bylo po užívání
to jsem měla zřejmě jako opožděný dárek nebo jsem měla čerstvých 22let
nezávidím Vám ty nevolnosti ![]()
Zdravim vsechny ![]()
dnes potvrzeno 7+2
srdicko nam bije ale slabe ![]()
prosla jsem si dnes vsemi krevnimi testy a vytery. vysledky pristi stredu. ![]()
tak snad bude vsechno v poradku. ![]()
jelikoz mam i problemy s neustalym zvracenim je mozna i hospitalizace na klinice na umele vyzive. ![]()
@tzoo Tak snad to bude všechno v pořádku. A velikost plodu odpovídá?
Holky já dneska byla u Dr. a vše je v naprostém pořádku. Jsem 8+5 a mimi od minule vyrostlo přesně o 2 týdny. Já mám takovou radost. Snad to půjde všechno správně takhle dál.
Byla jste některá ještě na kontrole?
@Haniiii Super, to jsem krásný číst.
Bohužel, dneska končím 8tt a na kontrolu až v září, ještě celých 14 dní..
@Haniiii
odpovida…me obavy se vyplnili uz jsem na klinice na umele vyzive.. ![]()
ten drobecek mi dava pekne zabrat
snad to bude vse v poradku.
@tzoo jeej.myslis ze to srdicko je slaby ptz tak moc zvracis? tak snad te daji dokupy. ![]()