Těhulky od června/července 2015

Napsat příspěvek
Velikost písma:
8671
27.8.15 11:11

@tzoo O to víc by jsi měla být v klidu, snad se to všude přežene a bude dobře… :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
55
27.8.15 12:11

@Leni112
snad jo…jeste stale jsem uplakana nejak se nemuzu uklidnit… :,( snad to brzy prejde

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8671
27.8.15 12:40

@tzoo To i já…teď se mi zvedl žaludek, tak jsem běžela do koupelny a zavadila jsem o zrcadlo a spadla celá skleněná polička, všude střepy a popadaná kosmetika. Jen jsem se tam fakt zhroutila a brečela, nemam sílu na nic. :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3799
27.8.15 13:55

Ahoj holky, mohla bych se přidat? Jsem teprve 6+6, ale chci se zeptat na vaše zkušenosti. Mně je už týden špatně, ráno, přes den, v noci mě to budí…máte to taky tak? A včera se přidala bolest podbřišku, to mě do teď vůbec nebolelo. Sestra z gyndy říkala, že je to normální, bolí vás to taky? A s tou hádkou s partnerem sinic nedělejte, já si říkala, jak na mě bude hodný (jako je i hrozně pozorný), ale i tak jsme se včera chytli…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
899
27.8.15 15:45

Holky já teď dorazila z práce a jsem fakt naprosto, ale naprosto vyřízená. Dneska to bylo hooodně fyzicky náročný, doufám, že jsem něco nepřehnala..Chvíli mě i tak divně štípalo v podbřišku, ale to už se mi párkrát stalo, když jsem toho měla hodně :-( Ach jo. Zítra musím trošku zpomalit

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
899
27.8.15 15:46

@Leni112 @tzoo Holky to bude dobré, to se zase přežene. Občas se prostě všechno včetně těch partnerů hezky daří :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
55
27.8.15 17:21

@Leni112
ja uz dal nemuzu vsechno se to nejak pokazilo nechapu to…uz nemuzu… :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8671
28.8.15 07:50

Tak mi přijde, že se včera/předevčírem chytli úplně všichni. :) U nás je to už docela dobrý.. :) Ale snažím se na vše zapomenout hlavně kvůli miminku teda. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8671
28.8.15 07:51

@tzoo Jak to?? Jako s přítelem? Nebo tobě je špatně?? :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
582
28.8.15 08:02

@Papulka85 ahoj vítej, tak tedy holky tady ví co to je když je špatně, ale nějomu to v druhem trimestru přejde e je to ok nebo jen občas ;) bolesti v podbřišku jsou normální, roztahuje se děloha, ja měla už v 4tydnu bolesti, teď jsem 7+3 a taky jsem měla mirne bolesti včera :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
582
28.8.15 08:05

@Leni112 @tzoo holky aspoň se máte s kým občas chytnout a pak se hezky usmiřovat :hug: ale teď je to s hormonama o něco složitější bo tohle muži nechápou :) hoďte to za hlavu to bude ok..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8671
28.8.15 08:23

@darrrsie69 Ty se nemáš s kým hádat?? Hormony mam ale já a já jsem v klidu, to on nemá nárok a chová se vlastně jak těhotnej on. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
55
28.8.15 09:01

@Leni112
s pritelem i me porad neno nejlip je mi ze vseho do place…nemam naladu na nic :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8671
28.8.15 09:33

@tzoo Já to znám. :hug: Já se přestěhovala za mužem a jsem tu hrozně moc sama, kolikrát bych potřebovala vypadnout za někým, kdo mě zná a dokáže podpořit a povzbudit. A ne že jsem takhle závislá jen na něm…
Zkus pozvat nějakou kamarádku na pokec, určitě bude líp… :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
55
28.8.15 10:46

@Leni112
jsme tak trochu ve stejne situaci ja jsem tu taky na vsechno sama jsem tak trochu uzavreny clovek :,( chtela jsem odjet do cech na par dni ale doktor me to zakazal kdyz bude vse ok tak az v rijnu :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí