Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@tzoo O to víc by jsi měla být v klidu, snad se to všude přežene a bude dobře… ![]()
@Leni112
snad jo…jeste stale jsem uplakana nejak se nemuzu uklidnit…
snad to brzy prejde
@tzoo To i já…teď se mi zvedl žaludek, tak jsem běžela do koupelny a zavadila jsem o zrcadlo a spadla celá skleněná polička, všude střepy a popadaná kosmetika. Jen jsem se tam fakt zhroutila a brečela, nemam sílu na nic. ![]()
Ahoj holky, mohla bych se přidat? Jsem teprve 6+6, ale chci se zeptat na vaše zkušenosti. Mně je už týden špatně, ráno, přes den, v noci mě to budí…máte to taky tak? A včera se přidala bolest podbřišku, to mě do teď vůbec nebolelo. Sestra z gyndy říkala, že je to normální, bolí vás to taky? A s tou hádkou s partnerem sinic nedělejte, já si říkala, jak na mě bude hodný (jako je i hrozně pozorný), ale i tak jsme se včera chytli…
Holky já teď dorazila z práce a jsem fakt naprosto, ale naprosto vyřízená. Dneska to bylo hooodně fyzicky náročný, doufám, že jsem něco nepřehnala..Chvíli mě i tak divně štípalo v podbřišku, ale to už se mi párkrát stalo, když jsem toho měla hodně
Ach jo. Zítra musím trošku zpomalit
@Leni112 @tzoo Holky to bude dobré, to se zase přežene. Občas se prostě všechno včetně těch partnerů hezky daří ![]()
@Leni112
ja uz dal nemuzu vsechno se to nejak pokazilo nechapu to…uz nemuzu… ![]()
Tak mi přijde, že se včera/předevčírem chytli úplně všichni.
U nás je to už docela dobrý..
Ale snažím se na vše zapomenout hlavně kvůli miminku teda. ![]()
@Papulka85 ahoj vítej, tak tedy holky tady ví co to je když je špatně, ale nějomu to v druhem trimestru přejde e je to ok nebo jen občas
bolesti v podbřišku jsou normální, roztahuje se děloha, ja měla už v 4tydnu bolesti, teď jsem 7+3 a taky jsem měla mirne bolesti včera ![]()
@Leni112 @tzoo holky aspoň se máte s kým občas chytnout a pak se hezky usmiřovat
ale teď je to s hormonama o něco složitější bo tohle muži nechápou
hoďte to za hlavu to bude ok..
@darrrsie69 Ty se nemáš s kým hádat?? Hormony mam ale já a já jsem v klidu, to on nemá nárok a chová se vlastně jak těhotnej on. ![]()
@Leni112
s pritelem i me porad neno nejlip je mi ze vseho do place…nemam naladu na nic ![]()
@tzoo Já to znám.
Já se přestěhovala za mužem a jsem tu hrozně moc sama, kolikrát bych potřebovala vypadnout za někým, kdo mě zná a dokáže podpořit a povzbudit. A ne že jsem takhle závislá jen na něm…
Zkus pozvat nějakou kamarádku na pokec, určitě bude líp… ![]()
@Leni112
jsme tak trochu ve stejne situaci ja jsem tu taky na vsechno sama jsem tak trochu uzavreny clovek
chtela jsem odjet do cech na par dni ale doktor me to zakazal kdyz bude vse ok tak az v rijnu ![]()