Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@tzoo ahoj to je mi moc líto, takhle najednou z ničeho nic
treba to jeste neni definitivní jak říká sheila9.Ja budu taky svobodnou mamkou, nebo už jsem s jednim prckem, po 5letym vztahu už skoro 2roky sama a zvládáme to, tak se určitě neboj pokud to tak zůstane taky to zvládneš
a i když je to těžký těš se na prcinka, ale skus na to nemyslet bude líp ![]()
@Leni112
vlastne jsem zjistila ze me podvadi a lze mi v cem muze…a ja se proste strasne zklamala…vim ze se ma odpoustet ale jak mu mam zase verit…je to strasne tezke…ve ctvrtek odjizdim do cech…
@darrrsie69
vis ty prvni dny mi bylo opravdu zle…na dusi…a ted jsem ve stavu ze i nadale mi lze a ja se tomu smeju…uz se nechci dal trapit…on casem pochopi co udelal ale to uz bude pozde…ja dokazu odpostut hodne…ale on stou lzi neprestava ani ted kdyz uz vsechno vim…
@mamule42
ja moje mimisko nedam bude nejstastnejsi miminko a ja nejstastnejsi maminka…a vsechno to spolu zvladnem…ano bude to tezke vracim se po 6 letech do cech kde nemam nikoho na vsechno budu sama…ale verim si a mimisek mi dodava hodne sily… ![]()
@Paoooli píše:
Holky dnes jsem začala špinit, tak jsem letěla s manželem na pohotovosttam ale vše ok, dokonce jsem poprvé viděla bit srdíčko
, ale mam ted docela strach
. Je tady někdo kdo ma zkušenost se spinenim a s dobrým koncem? ja vidim spineni a hned všechno zle
já špinila v těch vedrech co byly v srpnu - na pohotovosti jsem dostala Ascorutin a za dva dny to ustalo ![]()
Příspěvek upraven 07.09.15 v 09:10
@sheila9 https://www.emimino.cz/…nkovani/136/?…
Kdyby ani tak nefungoval tak napis poslu pozvanku
To je nejhorší něco takového zjistit zvlášť teď. Jak jednou zklame člověk už mu nelze věřit jen doufat že se to už nestane. Znovu věřit nejde takovy vztah už nebude co dřív. Jak se rika rozbity džbán už neslepíš do původního stavu.Ja to zkoušela ne jen jednu šanci dat a bylo to jen horší. Ale každý má dostat aspoň 1šanci. Pokud záleží příteli na tobě bude bojovat a bude to lepší než dřív
ale druhá šance nemá smysl..jen moje zkušenost
drž se a buď v klidu kvuli mimi, to je štěstí at se děje cokoliv ![]()
@darrrsie69 ja nevim jsem zklamana…a jedine co ted chci je odjet do cech a dat si tam vse dohromady bydleni pojisteni jestli budu mit narok na nejake financni prispevky a uklidnit se.
nevite nahodou nektera jestli mam narok na prispevku od statu.
Ale berte to tak, ikdyž budete svobodné maminky, tak už nikdy nebudete samy
Vždycky už budete alespoň dva
![]()
Chápu. Určitě máš, jakmile porodíš v čr a máš čr příslušnost. Které příspěvky maš na. mysli, určitě nárok na ně mít budeš ![]()
Příspevku je spoustu co jsem zjistila, na bydleni, na najem pokud je clovek v podnajmu, na léky, rodičovský, hmotná nouze a další nevím nijak jsem to nezjištovala víc ![]()
@Leni112 Budu na tebe zítra myslet. Mě to čeká příští týden v úterý a taky mám obavu. Cítím se fajn, ale obava prostě je no. Ještě budu muset vydržet.
@darrrsie69 porodim v cechach a jsem rozena ceska.
to by me prave zajimalo o jake prispevky financni pomoci od statu budu moci zadat.
a neznate nahodou nejake stranky s potrebamu pro miminko z druhe ruky??
nebudu si moc poridit nove.