Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@Leni112 ahoj leni krasnej utz, ja fotecku nemam pry mi ji nedal s tim ze to stoji pebize ale ze mi ji priste vyjede, asi si mysli ze nemam
ja byla v pondeli na ko a podle ms mám 10+6 a podle utz 10+1,jen tedy cm nevím, ale byla jsem uplně naměkko, jak mimi už melo pohyby ukapla slzička…
a uz mě objednaly na ten screening s tim ze dyl maji plno tak uz pristi tyden putuji znovu.
@Tejy tak to už je velka pravdepodobnost že už určité jsi, jinak te vítám a ty chces mimiska? ![]()
No mimi jsme zatím nechtěly až tak za 4 roky mě je teprv 20, ale určitě bych si ho nechala. Já když viděla na TT dvě čárky tak místo abych byla v šoku tak jsem byla docela ráda a přeji si aby to byla pravda. ![]()
Holky a kdy jste dostaly svoji prvni fotecku ultrazvuku? Manzel me stále nahani, ze uz by ji chtel. Mam si o ni říct nebo mi ji dá doktorka sama? Jsem teprve podle ultrazvuku 6+2
@Tejy naseho prvniho milacka tak dve carky na svoje dvacetiny a narodil se 4mesice pred 21narozeninama, ted mi bude 24 a v unoru cekame druhe ![]()
@Paoooli prvni fotku mam z 9+2 tyden, az kdyz sem videla pevne a hezky srdicko
a druhou mam ze screeningu 12+2 tydny ![]()
@Davima Tak to je pěkný
gratuluji a hodně zdraví Vám oběma.
No já se objednala k doktorovy, ale oni mají od zítřka týden dovolený, takže musím počkat do 18.9. což mi přijde docela dlouho, protože jestli to počítám dobře od poslední MS tak bych měla dneska byt 7+6. Tak jsem přemýšlela nad krevníma testama. Nemate někdo snimi zkušenost a nevíte jestli je u nich výsledek 100 procentní?
@Davima 9+2 počítáš podle poslední menstruace nebo podle ultrazvuku?
@Paoooli pocitaji mi to podle ovu a ultrazvuku, protoze jsem mela spozdenou ovu o 6dni
a podle pms bych byla ve vice tydnu to nesedelo ja ale vedela kdy byla ovu podle bolesti bricha, ted sem 16+0 dnes a v patek jdem do poradny tak doufam ze bude dalsi fotecka ![]()
Tak foteček ti udělají kolik chceš, když zaplatíš ![]()
Ale stejně mi to příjde hodně - 50,– Kč ![]()
@darrrsie69 Naše miminko spinkalo.
Já vystresovaná a ono spí…celej tatínek bude. ![]()
A kolik na něj budeš?? Já přesně na konci 13tt, tak doufám, že to bude všechno krásně vidět. ![]()
@Leni112 Celkem to utěká, říkám si, už abych byla aspoň v tom 25. týdnu, kdy už miminka zachraňují
mám pořád strach, že se něco pokazí, jsem cvok ![]()