Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@mishulinex kez bych to mela 5.5.. Ja jsem narozena 9.9
me je na zvrceni z tucnych jidel.. Ted u me k snidani vitezi loupaaky s nizkotucnym mlikem..
za tyden to bude zas jinak.. Strida se to jak pocasi.. ![]()
@Pixii díky já mám VZP jsem za to moc ráda, že přispívají, když to tak vemu už je na pleny 500 doma
třeba
no ty už neví jak by na tom vydělaly, to je smutné. Tenkrat jsem šla dobrovolně ve 20tydnu na 3D a platila jsem 1500,– a neprispivalo se, jen ty co byly na rizikovým. Dnes je to povinný. Řekla bych že je i více kontrol než dřív což je zas dobře ![]()
@Mnberuska krásný snímeček
ja bych určitě dvd chtěla aby jsem se mohla třeba pak podělit s rodinou ![]()
@darrrsie69 taky si myslím že je dobre ze se dělají ruzne testy, ale nepřijde mi správne aby to stalo od 600-1700,– za stejný úkon akorát u jiného dr. Přijde mi ze jakmile zena otěhotní musí jen platit a platit a to samé když se dite narodi. Viz.ja jsem nemohla kojit tak kupujeme uměle a fakt nechápu jak to dělají matky co jsou samotne s ditetem…nájem -pleny-mleko-kosmetika-jidlo pro ni…fakt des
@Rajcu tak to ny jsi mela super
no mne kdyz pritel ze by si dal jatrovou omacku a to se mi zvedl tak zaludek. A to jsem ji milovala ![]()
@Pixii Tak to je síla teda
600,– za to, že ti řeknou pohlaví..
To jsem teda ještě neslyšela ![]()
@Mnberuska Gratuluju, hlavně že je vše v pořádku
My budeme mít taky nejspíš chlapečka ![]()
@darrrsie69 nečekala jsem že tam toho bude tolik vidět. No bohužel tak snad ve 20 půjdu zase do Prenatalu a to si necháme určitě udělat to DVD.
@simka0 taky gratuluji, sice jsme měla vysněnou holčičku ale ted jsem šťastná že je zdraví
Ahoj holky, chtěla bych Vás pozvat do uzavřené skupiny na FB. https://www.facebook.com/…71826507064/ Pokud budete chtít, přidejte se…
Jinak přeji všem jen a jen zdravé drobečky… ![]()
@Pixii máš pravdu je to přehnané, pokud je to povinné mohlo by to být hrazené, už takhle je vše předražené..Nepřeji nikomu být samoživitelkou, aspoň někdo si to dokáže představit a pro někoho nepředstavitelný. Já bohužel jsem, ale říkám si zvládla jsem to s1,tak to snad zvládnu 2krát
@Mnberuska ani ká jsem nikdy neměla tak krásný snímek a to co jsem dostala dnes, to jsem uplně kvetla
dostala jsem fotku ve 3D a jeste mi dr rika ve3D v 12t nejde moc videt nebo je to moc malé ale vyjede mi foto ve3D a muzu jen hadat co je co
ale utz jsem mela jako ty krasnou fotecku ![]()
Asi jsem jinak ukecana
ale na to že člověk zaplatí 1000,– tak vím akorát že zatím vypadá vše v pořádku, s otázkou jestli lze poznat pohlaví, řekla mi dr. že vidí hrbolek, že to vypadá na holčičku, ale že v tomhle 12t se to ještě může změnit, no aspoň můžu stále doufat
a po odebrání krve, že pokud mi do tydne nezavolají je vše v pořádku..Jinak sestřička mi řekla že tenhle screening nepřispívá pojištovna, tak nevím zda to zkusit ![]()
@darrrsie69 VZP urcite přispíva 500,– Ježíš promiň ja jsem nevedela ze jsi sama. Tak to teda klobouk dolů před tebou ![]()
@darrrsie69 To je nějaká blbost..mně sestřička sama řekla, ať si s tím zajdu na pojišťovnu, že přispívají. Určitě to zkus, nevím u jaké jsi, ale za zkoušku to stojí a za zeptání na pojišťovně s dokladem nic nedáš.
Dobre raaano.. Taak se vam dari zeny.. Me bylo vcera tak zle.. Ale dneska uz to je zatim v pohode.. ![]()
@Rajcu Ahoj, já mám opět další zánět, volala jsem si na výsledky, tak mám nějakou plíseň nebo co
takže mažu pro léky
To mám od začátku pořád něco takového ![]()