Těhulky od června/července 2015

Napsat příspěvek
Velikost písma:
151
15.9.15 20:34

@mishulinex kez bych to mela 5.5.. Ja jsem narozena 9.9 :D me je na zvrceni z tucnych jidel.. Ted u me k snidani vitezi loupaaky s nizkotucnym mlikem.. :) za tyden to bude zas jinak.. Strida se to jak pocasi.. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
582
15.9.15 21:12

@Pixii díky já mám VZP jsem za to moc ráda, že přispívají, když to tak vemu už je na pleny 500 doma :D třeba ;) no ty už neví jak by na tom vydělaly, to je smutné. Tenkrat jsem šla dobrovolně ve 20tydnu na 3D a platila jsem 1500,– a neprispivalo se, jen ty co byly na rizikovým. Dnes je to povinný. Řekla bych že je i více kontrol než dřív což je zas dobře :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
582
15.9.15 21:18

@Mnberuska krásný snímeček :) ja bych určitě dvd chtěla aby jsem se mohla třeba pak podělit s rodinou ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1563
15.9.15 23:52

@darrrsie69 taky si myslím že je dobre ze se dělají ruzne testy, ale nepřijde mi správne aby to stalo od 600-1700,– za stejný úkon akorát u jiného dr. Přijde mi ze jakmile zena otěhotní musí jen platit a platit a to samé když se dite narodi. Viz.ja jsem nemohla kojit tak kupujeme uměle a fakt nechápu jak to dělají matky co jsou samotne s ditetem…nájem -pleny-mleko-kosmetika-jidlo pro ni…fakt des

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1563
15.9.15 23:52

@Mnberuska super fotecka :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
55
16.9.15 08:24

@Rajcu tak to ny jsi mela super :-) no mne kdyz pritel ze by si dal jatrovou omacku a to se mi zvedl tak zaludek. A to jsem ji milovala :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
221
16.9.15 08:30

@Pixii Tak to je síla teda :) 600,– za to, že ti řeknou pohlaví.. :zed: To jsem teda ještě neslyšela :D
@Mnberuska Gratuluju, hlavně že je vše v pořádku :) My budeme mít taky nejspíš chlapečka :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
106
16.9.15 10:39

@darrrsie69 nečekala jsem že tam toho bude tolik vidět. No bohužel tak snad ve 20 půjdu zase do Prenatalu a to si necháme určitě udělat to DVD.
@simka0 taky gratuluji, sice jsme měla vysněnou holčičku ale ted jsem šťastná že je zdraví

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
118
16.9.15 11:04

Ahoj holky, chtěla bych Vás pozvat do uzavřené skupiny na FB. https://www.facebook.com/…71826507064/ Pokud budete chtít, přidejte se… :) Jinak přeji všem jen a jen zdravé drobečky… :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
582
16.9.15 22:11

@Pixii máš pravdu je to přehnané, pokud je to povinné mohlo by to být hrazené, už takhle je vše předražené..Nepřeji nikomu být samoživitelkou, aspoň někdo si to dokáže představit a pro někoho nepředstavitelný. Já bohužel jsem, ale říkám si zvládla jsem to s1,tak to snad zvládnu 2krát ;) @Mnberuska ani ká jsem nikdy neměla tak krásný snímek a to co jsem dostala dnes, to jsem uplně kvetla :D dostala jsem fotku ve 3D a jeste mi dr rika ve3D v 12t nejde moc videt nebo je to moc malé ale vyjede mi foto ve3D a muzu jen hadat co je co :( ale utz jsem mela jako ty krasnou fotecku :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
582
16.9.15 22:23

Asi jsem jinak ukecana :D ale na to že člověk zaplatí 1000,– tak vím akorát že zatím vypadá vše v pořádku, s otázkou jestli lze poznat pohlaví, řekla mi dr. že vidí hrbolek, že to vypadá na holčičku, ale že v tomhle 12t se to ještě může změnit, no aspoň můžu stále doufat :D a po odebrání krve, že pokud mi do tydne nezavolají je vše v pořádku..Jinak sestřička mi řekla že tenhle screening nepřispívá pojištovna, tak nevím zda to zkusit :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1563
16.9.15 22:33

@darrrsie69 VZP urcite přispíva 500,– Ježíš promiň ja jsem nevedela ze jsi sama. Tak to teda klobouk dolů před tebou :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
221
17.9.15 08:47

@darrrsie69 To je nějaká blbost..mně sestřička sama řekla, ať si s tím zajdu na pojišťovnu, že přispívají. Určitě to zkus, nevím u jaké jsi, ale za zkoušku to stojí a za zeptání na pojišťovně s dokladem nic nedáš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
151
17.9.15 09:18

Dobre raaano.. Taak se vam dari zeny.. Me bylo vcera tak zle.. Ale dneska uz to je zatim v pohode.. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
221
17.9.15 10:34

@Rajcu Ahoj, já mám opět další zánět, volala jsem si na výsledky, tak mám nějakou plíseň nebo co :roll: takže mažu pro léky :,( To mám od začátku pořád něco takového :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí