Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@simka0 Mi povídej, já do teď čekala na ten 11tt, kdy mi dr řekla, že je vše ok a já si řekla, že přeci jen teď už by to mělo být jistější… ![]()
Ale je mi jasný, že teď ten strach budu mít pořád. ![]()
@Leni112 Přesně. První to byl ten screening, pak v 16. týdnu ten tripple test a teď čekám se strachem na ten ultrazvuk ve 20. týdnu
Pořád se člověk bojí ![]()
@simka0 Já si pořád říkám, že když bude vše ok v 1 trimestru, tak pak už určitě nebudu mít takovej strach, že už by se to snad vědělo, kdyby bylo něco špatně…Ale kdoví co budu říkat za pár… ![]()
@Leni112 To jsem si taky říkala
ale mám strach pořád
A jak to jinak prožíváš, v pohodě? Mně teda až teď začalo být dobře ![]()
Ahoj holky tak tehotensky test byl pozitivni 28.7. Dnes jsme byli na ultrazvuku a jsme 6+6 takze stastni rodice
,digitalni test jsem delala minuly ctvrtek.
@simka0 Jo, v pohodě. Od 7tt do 9tt jsem teda byla hotová, teď už to pomalu mizí, ale nechutenství k jídlu mam pořád. Ale už konečně trochu jím.
Ale únava je pořád, večer jsem vždycky hotová. ![]()
@Leni112 no já spím pořád…příjdu z práce a minimálně dvě hodinky si hodím šlofíka.
Ahoj holky koukám pěkně se to tu maminkama rozrůstá
@sheila9 tak mě fotečka jedna stojí 100,– kč 50 by bylo lepší
@Leni112 neříkej spinkalo tak to bude hodný mimi
no je to tedy divný ale mě objednala na ten screening brzy že neměly dýl místo podle utz to paní brala takže v 11+6 že už to bude prý akorát 12t no nezlobím se
a pak i svého uz 5.10.muzu rict že u prvního jsem nebývala tolikrát ![]()
Ahoj holky, chci se zeptat. Dnes jsem podle poslední mens 8+0, do včerejška me prsa bolely a dnes bolest vůbec necítím, doufám, ze to neznamená nic špatného
, jaké mate zkušenosti vy? Bolely vás prsa cele těhotenství? Jsem z toho neklidna. Na kontrolu jdu az 16.9.
@Paoooli já myslím že je to normální mě chvíli bolí prsa, pak mě zase pobolívá břicho a z toho mě nebolí nic a takhle pořád dokola
Buď v klidu, určitě je vše v pořádku.