Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@simka0 chjo
to je děs
nemel by se přelecit i partner? A nos jen prádlo z bavlny a ne jeans ale něco vzdušného. Snad budeš mit brzo klid ![]()
@Pixii Dík
Jo, měl by mně napsat i léky pro něho, tak snad to zabere už konečně na dýl. Dr. říkal, že někdo to tak má holt celé těhotenství
tak uvidíme.
@simka0 Ahoj, to je mi lito.. ja zas trpim s genitalnim oparem.. naštěstí už ho mám asi po 3tí, takže by to nemělo uškodit prckovi..
snad se ti to brzo vylecí, já už pocítam že to budu mít celou dobu..
"
![]()
@simka0 Ahoj, to je mi lito.. ja zas trpim s genitalnim oparem.. naštěstí už ho mám asi po 3tí, takže by to nemělo uškodit prckovi..
snad se ti to brzo vylecí, já už pocítam že to budu mít celou dobu..
"
![]()
@Rajcu Tak to máš taky dobrý
No já si taky nedělám naděje, že toto je poslední zánět
Tak se drž ![]()
@simka0 To ty taky..
ja jsem dneska zjistila, ze mi moje mama nasekala dluhy na popelnicich..
ona se ani jako mama nechova.. od mala se o nas nestrala a mela nas jen kvuli penezum..
to je smutny.. slibuju ze nikdy takova nebudu ke svym detem.. ![]()
Dobre rano, mě dneska od prbuzení strašně bolej zuby… cejtim jak se mi topomalu přesouvá do ucha.. Ani nemame doma zadny prášky, protože je normálně nejíme, jen ve vyjmečných případech..
nálada na bodu mrazu, špatně mi je, protože nemám na nic chuť..
dneska to bude parádní den.. a jak se máte vy?
![]()
@Rajcu já mám taky problém se zuby, začalo to oteklými dásněmi, pak to přestalo a pak jsem zjistila, že se mi u jednoho zubu odhalil asi krčet. Nikdy jsem na to netrpěla a vůbec nevím, zda se s tím dá vůbec něco dělat ![]()
@Petka007 já bych řekla, že určitě nějaká pasta by pomohla.. třeba ten Elmex je fajn.. já si za chvilku pujdu do města pro něco na ty zuby, teď piju heřmánkovej čaj, tak uvidíme.. ![]()
@Rajcu mám paradontax, tak uvidím za pár dní, když nic, tak půjdu k zubaři no :/
@Petka007
no to ja si to radši vyrvu sama.. můj zubař chce peníze i za pozdrav..
Můžu se zeptat? Já si můžu říct o fotku z UZ, ikdyž jsem v 7tt? ![]()
@Rajcu myslím, že si říct klidně můžeš, myslím, že by MUDr neměl/měla mít s tím problém ![]()
@Pixii nevadí,nejak se neliším nebo?
ale díky. Tak nevim asi jsou u nas sestricky trochu zaostaly. @simka0 ale určitě to zkusim doklad mam a za zeptani nic nedam pravda a diky ![]()
@darrrsie69 Není zač
![]()
@Rajcu No to je radost, platit ještě za druhé
Já jsem zas myslela, že špatně vidím, když mně přišla nemocenská. Musela jsem na ni nastoupit kvůli těhotenství, ale teda to, že klesnu o 6 tisíc jsem nečekala
Nevím, jak to budem zvládat.
@darrrsie69 jasne ze ne
jen tady bručím a to jsme na to dva takže te obdivuji