Těhulky od června/července 2015

Napsat příspěvek
Velikost písma:
151
15.9.15 09:53

Ahoj, jeste nevim.. Za tyden jdu na dalsi kontrolu.. Ale vychazi mi to na zacatek kvetna :) holky je vam zle? Ja citim takovou nevolnost, ale nezvracim, i normalne jim, doufam, ze se to nezhorsi.. Nejvic spatne mi je rano, nekdy i vecer kdyz jsem prezrana.. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8671
15.9.15 09:53

@Pixii Tak mě to i sama sestřička říkala. Jsem u VZP. Ale každá to má jinak. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8671
15.9.15 09:55

@simka0 To se mám na co těšit… :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
110
15.9.15 10:19

@Rajcu me je taky šoufl, ale neblinkam. Ráno nevim co k snídani a k jídlu se přemaham. Holky zítra mam kontrolu držte mi palce, ať je vše oki :srdce: :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
55
15.9.15 10:52

@Rajcu ahojky vitam Te. Jsme obe stejnee to vychazi na 2.5 :) taky to mam ze mi je spatne ale zvracet nezvracim nastesti. Ale ted me zacal bolet podbrisek uz zo trva od vcera :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
55
15.9.15 10:54

@Paoooli neboj vse bude vporadku :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
110
15.9.15 11:20

@mishulinex taky doufám, jinak bolení podbrisku je ok, boli me tak 3× do tydne. Zvětšuje se ti děloha. Je to naprosto v pořádku :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
582
15.9.15 11:35

@tzoo jak je? Uz jsi v česku? Ahoj holky me by ani nenapadlo ze by to mohla pojistovna proplacet a jak to udelat nechat si udelat ten screening a pak jit s papirkem na pojistovnu? Proplati to pak? To by se vazne kazda kc hodila :) Tenkrat to nebylo bylo to dobrovolne.Byla jsem be 12t v nemocnici a jen fotecku platila. A kdyz jste byly na screeningu uz jste vedely pohlavi miminka? Jde na nektere z vas uz videt trochu brisko? Ja teda mam cviceni ve forme kamelotu co delam :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
55
15.9.15 11:36

@Paoooli myslela jsem si ze to je ono. Rada budu tak trpet jen at mame drobecka vporadku
Kolikaty jsi tyden?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
221
15.9.15 11:54

@Paoooli Taky jsem to tak měla a dokonce i večer :roll: Taky jsem kvůli tomu dost shodila. Ale už je to lepší :) Držím palce na zítra ;) určitě to bude o. k. ;)
@darrrsie69 Jo, tam ti vystaví doklad o zaplacení a pak se s tím stavíš na pojišťovně..
Záleží jak komu, nám třeba pohlaví řekli, protože už to šlo vidět, byla jsem nějak v 12. týdnu. Záleží asi na okolnostech :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
582
15.9.15 14:02

@simka0 diky moc aspoň to vím a kdyby mi nevystavily ten doklad tak si o něj mohu říct a naštěstí mám pojistovnu ve stejném místě :) asi podle toho v jaký poloze cipísek je :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1563
15.9.15 15:26

Tak Já jsem u VZP a ta dava 500,– jinak u prvního těhotenství mi pohlaví řekli na screeningu ve 12tt to jsem chodila do Brna. Ted jsem v Praze a tady za určení pohlaví chtějí poplatek 600,– :lol: takže zeptáš se a šup nadstandardní služba a platíš :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1252
15.9.15 15:35

Nam ve 12tt nevidela oani doktorka co to je, minuly tyden v 16tt nam zdarma rekla ze to bude nejspis chlapecek :-) a to ani ultrazvuk nechtela delat ale udelala a zcela zdarma :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
110
15.9.15 18:38

@mishulinex ja jsem 9tyden…
S tím proplacením to je super aspoň 500kc dobrých!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
106
15.9.15 19:59

Tak screening máme za sebou a na 95% je to Adámek. Naštěstí vše v pořádku, ikdyž jsme museli čekat na potvrzení krve. Výpotek byl 2,2 což je podle nich už hraniční hodnota, byly to asi nejdelší 4 hodiny než nám zavolali že je malý v pořádku.
Pokud mohu doporučit když se Vás zeptají jesti chcete DVD z 1. screeningu jen doporučuji my si ho nevzali a teď toho dost lituji bylo to úžasné.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí