Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahoj, jeste nevim.. Za tyden jdu na dalsi kontrolu.. Ale vychazi mi to na zacatek kvetna
holky je vam zle? Ja citim takovou nevolnost, ale nezvracim, i normalne jim, doufam, ze se to nezhorsi.. Nejvic spatne mi je rano, nekdy i vecer kdyz jsem prezrana.. ![]()
@Pixii Tak mě to i sama sestřička říkala. Jsem u VZP. Ale každá to má jinak. ![]()
@Rajcu me je taky šoufl, ale neblinkam. Ráno nevim co k snídani a k jídlu se přemaham. Holky zítra mam kontrolu držte mi palce, ať je vše oki
![]()
@Rajcu ahojky vitam Te. Jsme obe stejnee to vychazi na 2.5
taky to mam ze mi je spatne ale zvracet nezvracim nastesti. Ale ted me zacal bolet podbrisek uz zo trva od vcera ![]()
@mishulinex taky doufám, jinak bolení podbrisku je ok, boli me tak 3× do tydne. Zvětšuje se ti děloha. Je to naprosto v pořádku ![]()
@tzoo jak je? Uz jsi v česku? Ahoj holky me by ani nenapadlo ze by to mohla pojistovna proplacet a jak to udelat nechat si udelat ten screening a pak jit s papirkem na pojistovnu? Proplati to pak? To by se vazne kazda kc hodila
Tenkrat to nebylo bylo to dobrovolne.Byla jsem be 12t v nemocnici a jen fotecku platila. A kdyz jste byly na screeningu uz jste vedely pohlavi miminka? Jde na nektere z vas uz videt trochu brisko? Ja teda mam cviceni ve forme kamelotu co delam ![]()
@Paoooli myslela jsem si ze to je ono. Rada budu tak trpet jen at mame drobecka vporadku
Kolikaty jsi tyden?
@Paoooli Taky jsem to tak měla a dokonce i večer
Taky jsem kvůli tomu dost shodila. Ale už je to lepší
Držím palce na zítra
určitě to bude o. k. ![]()
@darrrsie69 Jo, tam ti vystaví doklad o zaplacení a pak se s tím stavíš na pojišťovně..
Záleží jak komu, nám třeba pohlaví řekli, protože už to šlo vidět, byla jsem nějak v 12. týdnu. Záleží asi na okolnostech ![]()
@simka0 diky moc aspoň to vím a kdyby mi nevystavily ten doklad tak si o něj mohu říct a naštěstí mám pojistovnu ve stejném místě
asi podle toho v jaký poloze cipísek je ![]()
Tak Já jsem u VZP a ta dava 500,– jinak u prvního těhotenství mi pohlaví řekli na screeningu ve 12tt to jsem chodila do Brna. Ted jsem v Praze a tady za určení pohlaví chtějí poplatek 600,–
takže zeptáš se a šup nadstandardní služba a platíš ![]()
Nam ve 12tt nevidela oani doktorka co to je, minuly tyden v 16tt nam zdarma rekla ze to bude nejspis chlapecek
a to ani ultrazvuk nechtela delat ale udelala a zcela zdarma ![]()
@mishulinex ja jsem 9tyden…
S tím proplacením to je super aspoň 500kc dobrých!
Tak screening máme za sebou a na 95% je to Adámek. Naštěstí vše v pořádku, ikdyž jsme museli čekat na potvrzení krve. Výpotek byl 2,2 což je podle nich už hraniční hodnota, byly to asi nejdelší 4 hodiny než nám zavolali že je malý v pořádku.
Pokud mohu doporučit když se Vás zeptají jesti chcete DVD z 1. screeningu jen doporučuji my si ho nevzali a teď toho dost lituji bylo to úžasné.