Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Holky, které si barvite vlasy. Barvite se nadále nebo věříte tomu, ze by se to nemělo? Mimochodem jsem blondýna a moje kadernice mi tvrdí ze se to muže.
@Paoooli Ahoj, jsem také blondýna a barvim se u kadernice, prý to miminku nevadí stejně tak jako napr lakování nehtů ![]()
@mesiah ja jsem z toho prave zmatená. Kadernice mi řekla, ze to ti nevadí, ale je možný, ze to rika jen kvůli kšeftu. Moje sestřenice je kadernice a tvrdí, ze to vadi kort u blondynek, které používají nejsvětější tóny. Tak jsem zkusila napsat sem ![]()
@Paoooli Četla jsem mnoho článku s lékaři a všichni se shodli, ze to nevadí. Škodlivé látky se k miminku nedostanou
Neboj
Holky, berete nějaké těhotenské vitamíny? Mě doktor doporučil Femibion. Ale má dvě verze do 12 týdne a po 12 týdnu. No ale mě už bude pomalu 12 týden končit a ještě mám půl balení. Snad nebude vadit když tohle baleni doberu, ne? ![]()
@Paoooli Doporčuji zkouknout maminy s rozumem na netu. Mluví tam lékař a barvení vlasů opravdu nevadí ![]()
@sheila9 Já bych je určitě dobrala
Jo a taky mám Femibion…
Ja jedla do 18tydne femibion ale prej po tehu vitaminech muzou byt deti velky, tak sem zas zustala u kyseliny listove a ovoce, zelenine ![]()
@Davima - raději velké děti než moc malé
Jinak já doma mám Mamavit a stejně ho neberu, protože mi léky dráždí žaludek.
@mojemimčo děkuji zkouknu.
Taky beru femibion, ale uz asi rok v kuse ![]()
Dobře tak ten Femibion doberu, to se nezblázní, přece nevyhodím 3/4 balení vitaminu za tři stovky ![]()
No a teď ve čtvrtek asi půjdu poprvé na těhu cvičení…vyšlo mi to dvě hodiny před břišními tanci, snad toho nebude moc v jednom dni… bohužel jinak to nejde a když už jedu 30 km tak je to třeba využít.
@Králičice to je jasne, jen ze mi bylo receno ze jim zo neprospiva ze tloustnou, ne ze by po tom vice rostly
a jak pises no, kolikrat to zenskym nedela dobre tak jako leky, cetla jsem si o tkanovych solich z doporuceni tak je zkusim ![]()
Ahoj holky tak mám za sebou další kontrolu. Bylo to super, viděla jsem jak mimčo kope nohama
9.10. jdeme na screening, tak už mi dnes brali 4 ampule krve… musím totiž kvůli tomu jet až do Zlína, tak asi aby tam už ty výsledky byly a nemuseli jsme čekat. Doktor říkal že prcek už má tak 10 cm a děloha už je velká jako menší ananas…strašně to utíká ![]()
@Paoooli Jojo fajn
člověk je hned klidnější. Jsem teď ve 13 týdnu. I když lekař píše 11+3… podle mě se teda o týden seknul a mělo tam být 12+3
Ahojte holky, tak jak se máte? Já jsem po prvním (placeném) screeningu. Bylo to moc pěkné
Krásnou fotečku máme, prcek prý roste předpisově a nenašli nic co by nasvědčovalo o nějaké vývojové vadě…termín porodu mi o kousek posunuli na později, ale s tím jsem počítala
No a další screening až v prosinci. V práci furt stejný opruz…čím dál víc přemýšlím nad neschopenkou…ale zase budou vánoční prémie a proč se o ně ochudit, že? ![]()