Těhulky od června/července 2015

Napsat příspěvek
Velikost písma:
582
30.10.15 23:25

@Cherrylee jinak sex u me nehrozi :D :mrgreen: @Paoooli je to dost mozny asi je pravda ze kazdy tehu je jiny, od zacatku porad pšikám porad nos plný a ja to tak nemam rad :( a jak ti to dopadlo? Muzes je dobrat? @sheila9 vidíš a mě teď odešla lednice :zed: asi ten zakon a musela jsem koupit novou tak pá pá new kočárku :D furz je kam strkat…no aspon mam lepsi pocit kdyz uz me malinko štouchá už ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
361
1.11.15 10:36

Ahoj holky. Jsem momentálně v 18 týdnu a ještě to na mě není vidět :D Samozřejmě že je to tím, že jsem holt řádně plnoštíhlá. Tak jsem se jen chtěla zeptat, jak jste na tom vy se štíhlou postavou - už máte bříško? :) Já ho snad budu pořádně mít až tak v 7 měsíci :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
582
1.11.15 11:39

Tomu nevěřím že by to nešlo vidět ;) i plnoštíhle mají pěkný bříško ale jestli jsi prvorodička tak mě šlo vidět až v 5měs :) Teď mám pocit že ještě taky nejde vidět ale jiní říkají že už to vidí :D a ja už nedopnu svoje kalhoty přes pupek ale do pasu je obleknu, zacinam mít deprese že jsem moc přibrala :( jinak ja mam 17+5 podle ms 18+5 ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
361
1.11.15 12:13

No vážně… já dopnu všechny kalhoty a kdo o tom neví tak nemá šanci…ale moje ručička na váze taky ukazuje trojciferné číslo, takže tím to spíš bude ;)
Jsem teda ráda že jsem zatím přibrala jen 2-3 kila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
582
2.11.15 08:11

To neřeš váhu, mě to sice malinko štve že nemůžu využít většinu kalhot jen ty žvejkačky, ale nechávám to být :) Minule jsem přibrala 20kilo a to nejvic od 7 měs :D k memu překvapení v nemocnici zustalo jen 3kila :D kojením spadlo 7 kilo a zbytek jsem v pohodě schodila a to se dá vždycky, si to užívej. Tak to půjde vidět dýl aspon okolí bude překvapené :mrgreen: Na mě to už bylo vidět ve 12tydnu,, otec'' se divil to uz to jde tolik videt? :D A ja sama to poznala podle nafouklého břicha nebo jsem byla nafoukla desnym nadýmáním :oops: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1864
2.11.15 14:28

@sheila9 Ahoj, mě bříško víc vylezlo až za poslední tak 2 týdny… ale když si vezmu něco volnějšího, tak vypadám spíš, že jsem se víc najedla :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
110
3.11.15 11:05

@darrrsie69 dopadlo to tak, ze jsem ten utrogestan brát uz nemusela, tak super.
Na me šlo videt bříško uz od 2mes. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
361
3.11.15 11:24

Nojooo holky, vy jste vyžlátka, na vás už je to krásně vidět! Docela vám závidím :( @Paoooli no krásné bříško :) se máš…
Jako samozřejmě trošku v podbřišku to cítím i na kalhotech ale jinak nic… kolegyně mi říkala že ani pořádně pohyby necítila v těhotenství protože měla širokou pánev a prostě pomalu měla vždycky strach jestli je dítě vůbec živé když ho vůbec necítím. Já taky nic necítím…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
110
3.11.15 16:52

Ta fotka je z druhého měsíce, ted ho mam mnohem větší :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
582
3.11.15 22:44

@Paoooli tak to je dobře, že už to nebylo třeba :) teda pěkný bříško. To na mě nešlo vidět moc, ale moje babi ta si toho všimla už od 2mes jakto :nevim: :D
@sheila9 no ja se jak vyžlátko necítím ted uz vůbec ;) to přijde že ucítíš, asi necítí ani zeny co mají hodně plodové vody ale to si jen myslím.
Holky nejde mi zminovat a davat smajlíky nevíte co jsem si s tím udělala? :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
110
4.11.15 15:30

@darrrsie69 Jj mam ho fakt velký, jsem zvědavá co budu delat v devátém haha. Ono se rika, ze pry babičky to poznají hned :think:. A jak to poznám, ze mimco koplo? :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
582
5.11.15 23:09

@Paoooli no to jsem zvědavá stebou :mrgreen: No něco na tom bude, asi zkušenosti hodně mají :) No přemýšlela jsem dlouho nad otázkou jak to poznáš :D Nevím jak bych to popsala :mrgreen: jen mě napadá pod pupíkem už by jsi neměla cítit střevní akci ale jen tu mimi ;) v tom 4-5měs když v leže nebo sedě a v klidu dáš ruku pod pupíkem ucítíš takový šimrání do ruky, nadzvedávání lehký nejsou to ještě mega kopance spíš jen štouchání :D kdyžtak mě opravte nevím jak to popsat :mrgreen: :mrgreen: :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
582
10.11.15 11:08

Ahoj holky tak jak je cekam nejakou reakci a nic ;) kam jste utekly :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
110
10.11.15 11:29

Ahojkyyyy jeeeee ja zapomněla napsat :think: dekuju za vysvětlení, ja stejne necítím ani to simrani chjoooo. Uz chciii at mi da o sobě vedet hihi. Holky a kdy jste se dozvěděli pohlaví?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1252
10.11.15 11:32

@Paoooli my se to dovedeli v 16tt a pak na velkem uz nam to potvrdili a potvrzuji stale :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí