Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@Cherrylee jinak sex u me nehrozi
@Paoooli je to dost mozny asi je pravda ze kazdy tehu je jiny, od zacatku porad pšikám porad nos plný a ja to tak nemam rad
a jak ti to dopadlo? Muzes je dobrat? @sheila9 vidíš a mě teď odešla lednice
asi ten zakon a musela jsem koupit novou tak pá pá new kočárku
furz je kam strkat…no aspon mam lepsi pocit kdyz uz me malinko štouchá už ![]()
Ahoj holky. Jsem momentálně v 18 týdnu a ještě to na mě není vidět
Samozřejmě že je to tím, že jsem holt řádně plnoštíhlá. Tak jsem se jen chtěla zeptat, jak jste na tom vy se štíhlou postavou - už máte bříško?
Já ho snad budu pořádně mít až tak v 7 měsíci ![]()
Tomu nevěřím že by to nešlo vidět
i plnoštíhle mají pěkný bříško ale jestli jsi prvorodička tak mě šlo vidět až v 5měs
Teď mám pocit že ještě taky nejde vidět ale jiní říkají že už to vidí
a ja už nedopnu svoje kalhoty přes pupek ale do pasu je obleknu, zacinam mít deprese že jsem moc přibrala
jinak ja mam 17+5 podle ms 18+5 ![]()
No vážně… já dopnu všechny kalhoty a kdo o tom neví tak nemá šanci…ale moje ručička na váze taky ukazuje trojciferné číslo, takže tím to spíš bude ![]()
Jsem teda ráda že jsem zatím přibrala jen 2-3 kila.
To neřeš váhu, mě to sice malinko štve že nemůžu využít většinu kalhot jen ty žvejkačky, ale nechávám to být
Minule jsem přibrala 20kilo a to nejvic od 7 měs
k memu překvapení v nemocnici zustalo jen 3kila
kojením spadlo 7 kilo a zbytek jsem v pohodě schodila a to se dá vždycky, si to užívej. Tak to půjde vidět dýl aspon okolí bude překvapené
Na mě to už bylo vidět ve 12tydnu,, otec'' se divil to uz to jde tolik videt?
A ja sama to poznala podle nafouklého břicha nebo jsem byla nafoukla desnym nadýmáním
![]()
@sheila9 Ahoj, mě bříško víc vylezlo až za poslední tak 2 týdny… ale když si vezmu něco volnějšího, tak vypadám spíš, že jsem se víc najedla ![]()
@darrrsie69 dopadlo to tak, ze jsem ten utrogestan brát uz nemusela, tak super.
Na me šlo videt bříško uz od 2mes.
![]()
Nojooo holky, vy jste vyžlátka, na vás už je to krásně vidět! Docela vám závidím
@Paoooli no krásné bříško
se máš…
Jako samozřejmě trošku v podbřišku to cítím i na kalhotech ale jinak nic… kolegyně mi říkala že ani pořádně pohyby necítila v těhotenství protože měla širokou pánev a prostě pomalu měla vždycky strach jestli je dítě vůbec živé když ho vůbec necítím. Já taky nic necítím…
@Paoooli tak to je dobře, že už to nebylo třeba
teda pěkný bříško. To na mě nešlo vidět moc, ale moje babi ta si toho všimla už od 2mes jakto
![]()
@sheila9 no ja se jak vyžlátko necítím ted uz vůbec
to přijde že ucítíš, asi necítí ani zeny co mají hodně plodové vody ale to si jen myslím.
Holky nejde mi zminovat a davat smajlíky nevíte co jsem si s tím udělala? ![]()
@darrrsie69 Jj mam ho fakt velký, jsem zvědavá co budu delat v devátém haha. Ono se rika, ze pry babičky to poznají hned
. A jak to poznám, ze mimco koplo? ![]()
@Paoooli no to jsem zvědavá stebou
No něco na tom bude, asi zkušenosti hodně mají
No přemýšlela jsem dlouho nad otázkou jak to poznáš
Nevím jak bych to popsala
jen mě napadá pod pupíkem už by jsi neměla cítit střevní akci ale jen tu mimi
v tom 4-5měs když v leže nebo sedě a v klidu dáš ruku pod pupíkem ucítíš takový šimrání do ruky, nadzvedávání lehký nejsou to ještě mega kopance spíš jen štouchání
kdyžtak mě opravte nevím jak to popsat
![]()
Ahoj holky tak jak je cekam nejakou reakci a nic
kam jste utekly ![]()
Ahojkyyyy jeeeee ja zapomněla napsat
dekuju za vysvětlení, ja stejne necítím ani to simrani chjoooo. Uz chciii at mi da o sobě vedet hihi. Holky a kdy jste se dozvěděli pohlaví?
@Paoooli my se to dovedeli v 16tt a pak na velkem uz nam to potvrdili a potvrzuji stale ![]()