Těhulky od června/července 2015

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1571
20.3.16 12:42

Ahoj holky, já měla termín 12.3.a porad čekáme, už začínám být nevrlá, to čekání je dost únavné :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1824
20.3.16 13:02

@Paoooli Poslicky co to je mam tri dny do TP a to neznam :D mam bolesti celodeni v kuse ne v intervalech :) ja uz chci rodit!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
361
20.3.16 14:43

Já mám termín 12.4. a poslíčky zatím vůbec neznám. Místo toho trpím akorát s tím vypalováním bradavice :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
582
20.3.16 18:04

@Petka007 je to bych byla jak na trní, to bude velky miminko asi ;)
To ja mam bolesti občas, ale spis mam pocit ze ty bolesti jsou když se maly vrtá a natahuje hlavičkou v panvy, vubec nevim jaky je mit poslíčky, u prvniho jsem vubec neměla :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
110
20.3.16 21:20

Teď mám zase klid a poslíčky nemám :). Holky tak to vám držím palce, my máme ještě čas oproti vám :). @sheila9 o jaké bradavici mluvíš?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
361
20.3.16 21:52

@Paoooli ve 37týdnu jsem si našla malý pupínek na stydkém pysku. Doktor mi řekl že je to genitální bradavice a dal mi na to nějaký roztok, kterým si to každý večer musím potírat - respektive manžel. Pokud se toho do 14 dnů nezbavím tak musím na císaře. Hrozně to bolí jak se to potírá tím roztokem :( Asi nějaká kyselina nebo něco na ten způsob. Navíc v příbalovém letáku píšou že je potřeba být trpělivý a že léčba muže trvat 6-12 týdnů - takže podle mě se týrám zbytečně. Uvidím co mi na to řekne ve středu na kontrole, možná se sním raději rovnou domluvím na toho císaře než tohle… vím jak to s bradavicemi chodí, je to na dlouhé lokte a 14 dní na léčbu je strašně málo :( Je to totiž infekční a malý by to při přirozeném porodu mohl mít pak v očích, v krku a na jiných sliznicích…to zato nestojí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1571
21.3.16 02:15

@darrrsie69 záleží,čemu říkáš velké, odhad je 3,5 kg tak uvidíme :) každopádně mi bylo řečeno, že to tak dlouho trvá kvůli tomu, že jsem chodila docela intenzivně do fitka, že jsem moc zpevněná a trvá to déle :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
113
21.3.16 04:28

@Petka007 Tak to jsem si asi neměla přečíst.. :think: Denně jsem před těhotenstvím trávila cvičením a tancováním několik hodin. Takže jsem de fakto vyměnila buchty na břiše za těhu bříško.. Tak to budu těhotná ještě příští rok, jestli je to o zpevnění :lol: A to se už každý den modlím, abychom už konečně vyrazili do porodnice..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
361
21.3.16 04:59

@Petka007 @B. Lucie ááále nebojte :) všechno je to čistě individuální záležitost a nezapomínejte, že o začátku porodu rozhoduje především miminko. Vydržte! Už jsme vydržely tolik týdnů, tak už se to musí dotáhnout :) :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
582
21.3.16 08:17

@Petka007 no velké tak 4kg a víc jak 52cm to uz je pekny miminko :D a treba ten caj malinik by nepomohl? Ja nad nim premyslim jestli urychluje :think: @sheila9
a to ti císaře navrhl doktor? Malicky to muze chytit a nemusi, miminka si proti tomuhle získávají od maminky protilatky, aspon co jsem slysela.
Ja si tim teda taky prosla, ale nez jsem otehotnela a podchytila jsem to protilatkou proti tomu viru jen tak tak.Byla jsem na vypalovani pod narkozu, masti mi nabizel predesly dr, to jsem odmitla 5tis za mast ktera muze a nemusi pomoc to mi tak rekl dr.to jsem radsi dala za ockovani proti tomu a anestezii a 3dny v nemocnici.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1824
21.3.16 08:31

@sheila9 No prave ze po tolika tydnech se ty posledni dny zdaj nekonecny. :)
@darrrsie69 Tak malinik pomaha pripravit porodni cesty, ale pokud mimco neni pripravene tak ti nepomuze proste ovsem rozhoduje prcek :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
361
21.3.16 09:58

@darrrsie69 děláš si srandu? 3 dny v nemocnici s bradavicí? :D No doktor navrhuje císaře, protože se na to přišlo až teďka a je prostě pozdě. Dostala jsem něco z lékárny za 200 Kč a je to strašné svinstvo, příjde mi jakobych si tam dole aplikovala Savo. doktor si to nevezme na triko, to prostě buď to mimčo chytne nebo ne…a já si to taky na svědomi nevezmu :( To je prostě těžké. :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1571
21.3.16 16:50

@darrrsie69 maliník piju a nic i lněné semínko a pupalkový olej. Včera ten hamilton a v noci jsem nespala, ale byly to jen poslici, doufám, že se to rozjede samo a jestli ne, tak si hold trochu zobnu no…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1571
21.3.16 16:52

@B. Lucie a kdy máš termín? Já měla 12.3. A prcek se drží jak klíště :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
582
22.3.16 07:29

@sheila9
tak doktor vi nejlip ;) tak je to asi opravdu lepší, to mě mrzí. No záleží jestli je třeba těch bradavic víc nebo jen jedna, jedna se stratí, ale ja chytla ten vir hpv, ale ne čípku :( ten je horší a měla jsem jich víc. Verim ze je to neprijemny ale snad ti to pomuze. @Tejy to máš pravdu, ale zkusim to treba to pak bude snadnější aspon si to muzu namlouvat :D @Petka007 a čeho si trochu zobneš? Ale treba ty poslicky je uz zacatek ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí