Těhulky od června/července 2015

Napsat příspěvek
Velikost písma:
582
19.10.15 08:07

Ahoj já bych taky byla rada v praci, kdyby nebyla fyzicky náročná :( ty vycházky jsou opruz, jen 6hod, já mám od 2-do 7 a ráno 1h kvůli synovy. Tenkrát jsem byla v praci do 7měs a nemusela jsem se omezovat ;) má to své plus i mínus. Ale tentokrát bych to asi tak nezvladala, delam delší činnost v sedě nebo ve stoje a bolí mě záda, tak jestli se necítíš v pohodě radši jdi ;) To jsou asi ty nálady, někdy mě taky přepadnou a být v práci tak by mě měly plný zuby :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
361
19.10.15 10:30

@darrrsie69 No jako mě zatím nic není…kromě únavy a nechuti vstávat v 5:15 ráno + absolvovat služební cesty… ale zase peníze no… na neschopence to není žádná hitparáda. A protivná teda jsem a někdy mám takové stavy že se mi chce z ničeho nic brečet a tak. Nejvíc nesnáším ty služební cesty a vymýšlet kam zas pojedu - protože musím objíždět zaměstnavatele v okrese a mít splněný určitý limit a přesto holt nejede vlak. Plus jezdím vypomáhat na okresní pracoviště s administrativou. Navíc moje mamka se moc netváří že bych už chtěla být doma (bydlíme v dvojgeneračním domě)…netváří se na t že budu od ledna, natož že bych byla už teď. No ale prostě někdy bych se radši v klídku válela doma, přece jen to je posledních pár měsíců než se mi život otočí vzhůru nohama. :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
110
19.10.15 11:07

Tak to ja jsem s vycházkami spokojena, mam taky šest hodin od 13-19hod a rozhodne mam více času nez bych trcela v práci cely den od 8-17hod, nez se dostanu domu atd, to bych si sedla tak v sedm večer a během hodiny vytuhla :mrgreen: takze za me neschopenka urcite ano… Dopoledne odpocivam a odpoledne se snažím chodit na procházky, ale v takovém počasí to uz moc nejde.
@sheila9 podle toho co píšeš mi prijde ze mas v práci docela stres, takze bych to mamce vysvětlila tak, ze ti to navrhla sama doktorka, abys šla na neschopenku kvůli stresu. Hlavně jde o tvoje mimi a ne o ni přece… :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
361
20.10.15 06:59

@Paoooli no tak práce na Úřadě práce asi nikdy nebude uplně pohoda :D
Snad to nějak vydržím…a kdyby to nešlo, no tak bohužel by to nešlo…ale v lednu fakt mizím!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
110
20.10.15 09:44

@sheila9 no jiste! A proto by to mamka mela pochopit 100× :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
582
21.10.15 08:12

No teda vstavat tak brzy to by byl pro me nadlidský úkol, ja vstavala v pul 6 a nekdy i po pul :) Tak hlavně určitě nejen stres ale i únava musí být, ja jsem někdy jak spací vagón a to jsem byla i tenkrát v práci, nebyl pro mě problém v provozu na 5 min vytuhnout :D @Paoooli má pravdu, ja to rikala hned ze zacatku a chápala to ale ja bydlím sama a první nemocenská, no hrůza 5tis a od zaměstnavatele 700.Přepínat by jsi se neměla ;) Ja takovou pohodu s prckem nemam, ale ve volnym case se snazim makat doma kdyz je ve skolce a odpoledne jsem s nim :) plus 2× v tydnu brigada :p

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
361
22.10.15 08:09

No uvidíme jak to budu zvládat…zatím celkem dobře.
Holky a kolik jste zatím přibraly od začátku těhotenství? :) Pochlubte se, ať vím pro srovnání.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
110
22.10.15 11:16

@sheila9 to zvládneš ale nevidím důvod proč se trápit, vždyť se jeste tolik namakame! :mrgreen: ja váhu nějak nesleduji, ale posledně jsem si všimla, ze asi kilo… Za to bříško mam jak v pátém mesici :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
361
22.10.15 12:47

Tak to já nemám žádné bříško, ale to je tím že je mě kus ženské…nadváha (spíš už obezita) je můj celoživotní kámoš. A oni tě na prohlídkách na gyndě neváží? já musím pokaždé. Takže já mám zatí asi 2 kg navrch. Doufám že moc nepřiberu!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
110
22.10.15 13:39

Tak to je možna tím. Ja mam 54 kg a jde to na me opravdu videt. Vážila me teprve poprvé minuly týden. To jsem dostala teprv prukazku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
582
24.10.15 00:13

Tak pokud zatím zvládáš tak je to ok :) Přesně paoooli namakame se ještě hodně :palec: tak teda ja se moc chlubit nechci, ja mam už 5kg nahoře :oops: a doufam že víc jak 10nepřiberu ;) a bříško asi jako v 4měsíci který mám a nekde na mě moc vidět.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
582
24.10.15 00:20

Mam taky otazku a citi některá z Vás tady nějaké pohyby už? Tedy od toho 4měs? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1864
24.10.15 06:40

@darrrsie69 Ahoj,ja pohyby uz cítím, ale jsem uz v 5.měsíci a podle 2.screeningu mam placentu na zadni strane.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
110
24.10.15 08:22

@darrrsie69 no Hezký pěkně 5 kg nahoře hihi. Já jsem dnes 12+5 takže pohyby necítím. Vcera jsme byli na screeningu a bylo to úžasný :potlesk: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1571
24.10.15 08:49

@Paoooli krásný mimi, blahopřeji :kytka: Já mám 6 kg nahoře a jsem 19+ 6. Za týden nás čeká 2. Screening tak se nemůžeme dočkat :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí