Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@simka0 jsem na tu nemocenskou taky hodně zvědavá to asi by melo byti stejné, ale mam z toho hruzu uz teď
@Pixii to já taky někdy bručím
kdo by pri naší ekonomice nebručel a ty daně co nemaj nikde tak vysoky jako u nás snad
..
@simka0 - ber to jako přípravu na rodičák.. Pro mě to byl v prvním mateřství vcelku šok, když mi třeba nepřišly 2 nemocenské, pak přechod z mateřské na rodičák a najednou o dost méně… Ale člověk zvládne všechno - prostě musí ![]()
@PetraLili Blbý je, že je z toho evidentní o jakou skupinu se jedná a já nechci, aby to věděli moji známí na FB. Ideální je, když je to trošku zamaskované ![]()
To je taková doba do další kontroly na gyndě
Jsem byla naposledy 2.9. a jdu až 30.9. jsem úplně nervózní jestli je všechno v pořádku a tak
…měli bychom se teď domlouvat na tom placeném screeningu. Strašně to letí, ani jsem se nenadála a jsem ve 12 tt… ![]()
@sheila9 Já byla sice 8.9., ale screening 29.9. mi taky přišel dost daleko, tak si teď říkám už jen týden…
![]()
Ale pořídila jsem si Angelsounds a tam jsem miminko slyšela, tak alespoň mám klid na duši, že srdíčko bije.
![]()
Ahoj holky, tak poslední 3 dny mi sem tam píchne jakoby hluboko uvnitř, takový nepříjemný jako by štípanec, ale zase to přejde, nic co by se nedalo vydržet. Máte to taky některá?
@Petka007 jo já to měla tak před týdnem taky nevím o co jde
, ale neřeším
Ahojky vsem ![]()
tak vas tu vsechby zdravim uz konecne z cech…na jontrolu s mimiskem jdu zitra tak snad bude vsechno v poradku
![]()
jinak je mi bajecne moc se mi ulevilo…a snazim se premyslet jen optimisticky ![]()
nyni si schanim praci…vsechny urady mam jiz obehnute…i pravnika.
je zajimave ze se o nas tatinek prave ted zacal zajimat…ale nejak to semnou nic nedela ![]()
a jak se mate vy nejake novinky dlouho jsem tu nebyla ![]()
@Paoooli no, já se uklidňuji tím, že je to tím, jak se tam prcek mele ![]()
@Petka007 Já to mám občas taky. Je pravda, že jsem nad tím moc nepřemýšlela, doufám, že je to normální ![]()
Ahoj holky…teda do práce se mi chce čím dál tím méně…Co čert nechtěl tak ještě výjimečně každý týden musím 1× jet pracovat na jiné pracoviště co je vzdálené asi 30 km. Tento týden tak už pojedu podruhé ještě na poradu. Taky jsem asi trošku nachlazená, často kýchám a mám trochu rýmu - žádná hrůza ale příjemné to není. doma mi furt říkají co bys dělala na neschopence do porodu a podobně…však pracuješ jenom v kanclu. Ale umíte si asi představit co za lidi chodí na Úřad práce…takže jak začne takové to chřipkové období tak jsem jasná…No nic jsem si chtěla jen postěžovat
![]()
@sheila9 já ti úplně rozumím, taky sedím v kanclu, ale v tomhle stavu v úplně nevyhovujících podmínkách bohužel, uvažuji o tom, že jak bude příležitost, půjdu marodit a budu doma v klidu a bez zbytečného stresu.
@Petka007 joo oni si všichni myslí že je to hrozná pohoda…ale věc druhá je že tady chodí usnoplení a uchrchlaní lidi, opilci, feťáci a nemluvě o lidech co jsou pokálení a pomočení no… prostě chuťovka někdy. Navíc dělám ještě takovou práci kdy jezdím i na výjezdy do firem takže jsem i v terénu, bude zima venku…to bude taky užasné…no ale asi se to budu snažit do vánoc nějak vydržet a pak se uvidí.
@sheila9 tak ja jsem na neschopence od zacatku tehu a to z důvodu dvou předešlých potratů, ale taky hlavně kvůli virozam. V práci věcně někdo prska bacily. Tak jsem aspoň v klidu doma a věř mi, ze se zatim vůbec nenudím. Jsem dokonce hodne a často unavená ![]()