Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
A co jinak holky? Chodíte na nějaké těhotenské cvičení? A kdy se chystáte jít na předporodní kurz? Většinou jsem četla že se chodí až o dost později. Já akorát chodím na břišní tance, ty jsou taky prospěšné a myslím si že mi i docela pomohly k rychlému početí ![]()
@sheila9 ja zatim na žádné cvičeni nechodím jelikoz jsem na rizikovem…ale přemýšlím nad jógou později. O predporodnim kurzu jsem jeste vázne nepremyslela jeste je brzy ![]()
Já zatím taky nikam nechodím. Chodím akorát pořád na gyndu, protože mě pořád otravují zaněty
Už od začátku ![]()
@Leni112 Taky jsem to tak měla. Ze začátku bych usnula i vestoje
A teď už je to v pohodě, únava už přešla
Chce to vydržet, bude líp ![]()
@Paoooli Taky mě chvilku bolely, pak zas ne. Pak mě bolelo břicho, ale bylo to prý z toho, jak děloha roste..ale člověk se bojí, to je jasné ![]()
No já jdu na další kontrolu až 30.9. už se nemůžu dočkat! A pak by mě měl doktor posílat na nějaký ten větší ultrazvuk a testy, ale bohužel ty v 1. trimestru jsou placené tak říkal že to bude 1500,–… no ale samozřejmě že půjdu. ![]()
@simka0 My byli včera na výletě, nic náročného a přesto jsem večer byla úplně hotová. Takže ne že by mi to kvůli prckovi vadilo, ale bude fajn, až to odezní.. ![]()
@sheila9 Můj dr ho má za 1200, ale samozřejmě jsem to taky zaplatila a 500 ještě proplatí pojišťovna. ![]()
No mě ještě poradila jedna odborná lékařka kde dlouho docházím kvůli léčenému syndromu a beru i léky, ať se zkusím zeptat, jestli kvůli tomuto by mi to nemohla proplatit pojišťovna. Ale nevím koho se zeptat? Jestli pojišťovny a nebo toho doktora, kde mi budou dělat ta vyšetření? nevím.
@sheila9 Můžeš se zeptat tam a když nebudou vědět, tak na pojišťovně. Oni ti vystaví doklad a s tím pak stejně jdeš na pojišťovnu, tak uvidíš, kolik ti proplatí. Každá pojišťovna to má jinak. Mně proplatili 1000,– takže mě to stálo 400,– ![]()
@Leni112 My jsme byli včera taky a do kopce jsem teda funěla jak lokomotiva ![]()
@Leni112 @simka0 holky jakou máte pojišťovnu? Me ani nikdy nenapadlo se podivat jestli ta má něco hradi nebo ne
Diky za info ohledně proplacení u pojišťovny to by me nenapadlo! Zkusím se poptat!
Tedy ženy, dneska jsem se neprobudila s vůbec dobrou náladou…jsem pěkně nabroušená a kdokoliv na mě v práci promluví tak už mi brnká na nervy. Bolí mě záda a po obědě ještě musím na služebku a zaučovat novou kolegyni…někdy fakt závidím těm co jsou doma ![]()
@Rajcu Ahoj, kdy máš termín nebo ještě nevíš?
@Pixii Já mám Českou průmyslovou, přispívá 1000,– v rámci mateřství. Můžeš to využít na co chceš, třeba na kurz nebo účast taťky u porodu..já to využila na ten screening.