Těhulky od června/července 2015

Napsat příspěvek
Velikost písma:
17034
8.9.15 06:28

@tzoo - bazárků je spousta.. jen pozor, ať nenaletíš..Jinak vím, že i tady je diskuze Darujeme maminkám v nouzi.. Zkus pohledat. Popř. v každém městě jsou teď normální bazárky s dětskými věcmi, kde koupíš věci za pakatel..Do jakého města se vracíš?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
55
8.9.15 07:05

@Králičice

pardubice…mockrat dekuji za odpoved

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17034
8.9.15 08:19

@tzoo - togle mi google hodil jako jeden z prvních odkazů v Pardubicích http://www.bezvahadry.cz/…-obchod.html
Ale myslím, že Pardubice jsou dost velké na to, aby tam takových obchůdků bylo spousta.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
361
8.9.15 08:36

A co jinak holky? Máte v plánu jít na neschopenku? Kde vlastně pracujete? Já pracuju jako pracovník trhu práce pro monitoring zaměstnavatelů na Úřadě práce. Takže nesedím jenom v kanclu ale jezdím i po firmách na služebky…Zatím mi nebývá špatně ani nic, ale prostě bývám hodně unavená a to vstávání…celý den jenom zívám a jakmile dojdu z práce tak jdu spát. Je pravda že do porodu je ještě daleko, takže neumím si představit že už bych teď byla až do dubna doma to ne…ale jestli to vydržím tak na mateřskou půjdu určitě těch 8 týdnů před porodem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2790
8.9.15 09:19

@sheila9 Já sice sedím v kanclu, ale pracuju s dost problematickou skupinou lidí…chodí k nám často feťáci, alkoholici, nepřizpůsobiví… Občas je tu dost veselo, ale za ty roky jsem si už víceméně zvykla :lol: Pokud nebudu mít problémy, tak bych taky na nemocenskou nešla :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
582
8.9.15 10:20

@tzoo to zalezi na spoustu faktoru, urcite pokud je odpracovany rok pak urcite PPM pul roku a pak rodicak 3roky jinak 4roky, prvni dite po porodu mas narok na porodne. A pak pokud nebudes mit dostatecny prijem tak jeste muzes skusit prispevky na najem a doplatky z hmotne nouze a na bydleni. A vyzivne od otce na matku pul roku, na to mas narok a vyživné na dite :think: ne ze bych to zjistovala ale uz jsem mela tu zkušenost a hlavně jsem samoživitelka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
582
8.9.15 10:36

@sheila9 tak ja jsem od začátku na neschopence kdyby to šlo tak bych byla radši v praci nebo vychazky jen 6hod jsou hrozny a omezujici :( ja mam praci pekařky, prace u pecí a smažáků, to by nebylo tak děsné, ale tahani pytlu 25kg, a jine proste fyzicky naročná práce, v tech vedrech jsem tam ještě byla, uplne z nas tekly proudy potu, nedychatelno prach z hl. mouky..tak jsem to vzdala a ta unava, ne 1mi bylo na omdleni. Prvni tehu jsem byla az do7měs v praci, pro me utrpeni neschopenka :( radsi bych měnila :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
361
8.9.15 19:30

@darrrsie69 Nojo tak ale to dá rozum že to nemůžeš dělat. Dobře že jsi doma!

A jak jste na to holky s jídelníčkem? Změnily jste něco? Jasně kromě alkoholu…
I když přiznám se, že jsem pár krát decince vína neodolala nebo hltu piva od manžela při obědě…Co třeba kafe? Já piju běžně jenom jedno denně a teď jsem si koupila rozpustné bez kofeinu, tak to by snad taky nemělo vadit. Jsou nějaké potraviny kterým se vyhýbáte?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8671
9.9.15 07:58

@tzoo To chápu, taky nejsem splachovací a věř pak někomu, zvlášť vychovávej dítě s někým, komu se nedá věřit a nemůžeš se spolehnout.
A jak je ti?? Zítra už budeš v Čechách a bude to dobrý… :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8671
9.9.15 07:59

@Haniiii Moc děkuju, byla jsem včera ráno opravdu úúúúplně hotová, žaludek fakt v krku, ale snad to bude už s další ko lepší a lepší… :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8671
9.9.15 08:01

Jinak holky, včera jsem byla na KO a všechno je v pořádku. :srdce: Odpovídáme 9+6 dle utz, dle ms 10+0 a už máme 3 cm. Viděla jsem dvě ručičky a dvě nožičky a bylo to prostě krásný. :srdce: :dance: Dostala jsem už i průkazku a konečně se považuji za regulérní těhulku. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
55
9.9.15 10:43

@Leni112
zitra vyrazim v cechach budu v patek ale uz se to blizi…ani je to hodne tezke…ale verim ze to vsechno zvladnu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8671
9.9.15 10:44

@tzoo To víš že to zvládneš, miminko ti bude dávat pořád sílu. :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1824
9.9.15 13:40

Ahoj holky, omlouvám se ale jsem tu nova tak mam tak trochu prdlou otázku :D, Když mam tři týdny spoždění a jasně pozitivní tři TT a k tomu ještě nevolnosti tak už je asi malá pravděpodobnost že bych v tom nebyla vidte?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
499
9.9.15 14:15

@Leni112 je to je krásný. Já dostala průkazku v 12tt. Ale jen z důvodu že sem byla v nemocnici a dr.mel pak dovolenou. A nyní jsem už 14+ a příští týden na kontrolu.Ty 4tydny mi přijdou jako věčnost a to jsem mezitím byla na screeningu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí