Těhulky od června/července 2015

Napsat příspěvek
Velikost písma:
582
6.9.15 09:40

@Leni112 tak to je dobrá věc. :) a kdy máš tu kontrolu? Mě teď taky čeká a celý týden nabitý doktorama. a endokrinologie poprvé :?
@Paoooli aha, tak to potom chápu tak at máš teď vše v pohodě :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8671
6.9.15 19:54

@darrrsie69 Jj, to je. :) V úterý jdu skoro po měsíci, takže se nemůžu dočkat. :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
361
6.9.15 21:00

Ahoj,
taky se přidávám :) Poslední menstruace 5.7.2015…takže očekáváme v polovině dubna prvního potomka :) Teď jsem v 10tt

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1252
6.9.15 21:11

@sheila9 ahojky vitam te :-) kdyz budes chtit, tak je tu v diskuzi odkaz na uzavrenou skupinu :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
361
6.9.15 21:48
@Davima píše:
@sheila9 ahojky vitam te :-) kdyz budes chtit, tak je tu v diskuzi odkaz na uzavrenou skupinu :-)

Jo zkoušela jsem ten hned u prvního příspěvku ale stránku nelze zobrazit :(
Nebo je ještě jiný odkaz?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
582
6.9.15 23:04

Tak to te predbehnu, já jdu zítra už :mrgreen: teda po mesici tak to bych byla jak na trní :) teda holky vy tajnustkářky :D to jde mít tady i soukromý diskuse to ani nevím ;) jsem nováček :P @sheila9 ahoj taky tě vítám :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
110
6.9.15 23:12

Holky dnes jsem začala špinit, tak jsem letěla s manželem na pohotovost :oops: tam ale vše ok, dokonce jsem poprvé viděla bit srdíčko :srdce:, ale mam ted docela strach :roll:. Je tady někdo kdo ma zkušenost se spinenim a s dobrým koncem? ja vidim spineni a hned všechno zle :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1563
6.9.15 23:40

@Paoooli ja jsem spinila cca 14dni…ne porad ale hlavně večer a zatím Dobrý. ted jsem cca 12tt. Držím pěsti ať je vse v pořádku :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
55
7.9.15 06:15

Ahojky…
vim ze to sem asi nepatri a jestli vas bude muj prispevek obtezovat tak ho klidne smazte…

prave jsem se dozvedela ze ze me bude svobodna matka…
to je takovy zvlastni protoze jsem si myslela ze mam vedle sebe toho nejlepsiho chlapa na svete.
ale asi byl nejlepsi jen ve lhani a podvadeni me…

to nejdulezitejsi pro me ale je aby bylo miminko v poradku…jsem pevne rozhodnuta si miminko necht a dat mu vsechnu moji lasku…
uvedomuji si ze to nebude lehke ale kdyz se chce tak jde vse ne…

tak nevim to je asi vse…prominte jestli jsem vas otravovala jen jsem to ze sebe potrebovala dostat.. :zed: :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
361
7.9.15 06:37

@tzoo To je mi líto :( Ale ledasco se může stát. víš co, lepší teď než později…alespoň se na to připravíš. Bude to asi těžké, ale určitě to zvládneš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
55
7.9.15 06:48

@sheila9
ja budu za miminko bojovat a bude mit vsechno predevsim lasku…ano bude to tezke a budu na to sama…ale az ho budu mit v naruci tak mi to vsechno vynahradi :srdce: :srdce: :hug: :srdce: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
361
7.9.15 06:51

@tzoo A kdy máš termín? A co se tak najednou stalo? Jak dlouho jste spolu s přítelem byli?… já třeba s manželem chodila 6 let, pak se na mě vykašlal ale po půl roce se ke mě vrátil…dneska jsme manželé a všechno jde dál. Jasně ta bolest ve mě zůstala, ale nezbývá mi nic než věřit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8671
7.9.15 07:41

@Paoooli Já jsem špinila po sexu a jednou samovolně kolem 7tt, dr řekl, že je vše ok a od té doby jsem u dr teda nebyla, protože nic nebylo. Zítra jdu skoro po měsíci na KO, takže moc doufám, že je vše jak má… :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8671
7.9.15 07:43

@tzoo To je mi strašně moc líto. :hug: :hug: Zvlášť když tě ani nechtěl pustit, tak se divím, že to takhle dopadlo…
A už jsi v Čechách? Hlavně zkus být ok kvůli miminku… :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5939
7.9.15 08:25

@tzoo To je dobře že si mimi necháš, nemůže za to, tady jsou spíše příspěvky typu chlap mně opustil, proto přemýšlím o potratu. Určitě to zvládneš :potlesk: a určitě se časem najde někdo, kdo tě bude bude mít i s miminkem rád :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí