Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@darrrsie69 To je dobrý, jí ublížit nechce, ale vám jo…To je neskutečný. ![]()
@Leni112
ahojky princezno ![]()
uz nezvracim…jen mam cely den pocit ze to mam az v krku ale nejdu ![]()
jinak ja uz mam sbaleno ![]()
cekam jen na pritele az se vrati dojdem na kontrolu a hura domu ![]()
a jak se mas ty?? ![]()
@darrrsie69
ano uz je to omoc lepsi. ![]()
jeste nejsem pevne rozhodnuta jak pojedu…ale kufr uz je sbaleny
![]()
@tzoo To je super, ještě prcka zase uvidíš a pak hurá domů. ![]()
Docela fajn, špatně mi bývá jen večer, takže přes den funguju a už je konečně září, tak tu kontrolu taky vidím blíže. ![]()
@tzoo tak přeji jen příjemnou a bezproblemovou cestu
a hlavně aby na cestě se nedělalo špatně ![]()
@Leni112 hold jsen potkala sobeckého pokrytce
jeste 14 dni zpet jsme byly spolu a slečně nechce ublížit.. nerikam ze s mužem je to určitě lepší, ale tenkrat jsem měla přítele a taky jsem byla sama spíše.
Chtěla jsem se zeptat, nebo nevim jestli je to v pořádku, mate pořád výtok bílý, nebo naopak? Ja teď už asi 5den uplně bez a nevim zda se mam zeptat dr k tomu trochu boleni bricha tak se bojim nejake infekce.. ![]()
@darrrsie69 Naopak, když výtok nemáš, tak je to v pořádku, ne?
Já osobně nevím, zavádím Utrogestan, takže já mám bílý výtok jakoby z toho…
Darrrsie69 dekuji za přivítání. Taky zavádím utrogestan a mam z toho bily výtok. A bolení bříška je ok, vcera jsem se na to ptala paní doktorky ![]()
@Leni112 asi jsem uplný laik, ale nejsem si jistá na co je ten Utrogestan? Já měla vždy výtok tedy kremovy normální a bylo to v pořádku, tak asi jen plaším
mívám častý problémy s infekci močových cest a od toho vzdy ženský problémy pak je to k nerozeznání
ale někdy pomůžou vitamíny probiotika a je to ok ![]()
@Paoooli tak to jsem klidnější, když je to v pořádku, někdy mívám víc a někdy trochu a jak ty? První těhotenství si nic takového nepamatuji, ale to jsem as nebyla doma ale pořád v práci ![]()
@darrrsie69 to bříško cítím snad každy den a přesně jak píšeš ty jednou to je min a jednou vic. A utrogestan jsou prášky k zavádění, které mají udržet plod.
@Paoooli jestli tomu rozumim co jsem si přečetla tak je to hormon který tělo málo produkuje? A jak dlouho to musíte brát? Mě někdy dokonce vůbec
nebýt toho a bolest prsů tak ani nevím že jsem vtom
![]()
@darrrsie69 Dává se na udržení nebo na špinění. Já ho dřív brala vůči tomu, abych měla pravidelnou ms. A dr říkala, že jestli mám doma nějaké zbytky, tak ať je klidně doberu, že to miminku neublíží, naopak to těhotenství podpoří. ![]()
@darrrsie69 tak to nevim jak dlouho to budu brát. Nechala jsem si to předepsat od doktorky kvůli tomu ze uz jsme 2× o mimco přišli. Jj mam to úplně stejne, taky mam jen bolest prsou a podbrisek.