Těhulky od června/července 2015

Napsat příspěvek
Velikost písma:
8671
1.9.15 09:18

@tzoo Ahojky, tak co, jak je? Už lépe na cestu? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8671
1.9.15 09:20

@darrrsie69 To je dobrý, jí ublížit nechce, ale vám jo…To je neskutečný. :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
55
2.9.15 09:49

@Leni112
ahojky princezno :hug:
uz nezvracim…jen mam cely den pocit ze to mam az v krku ale nejdu :poblion:
jinak ja uz mam sbaleno :potlesk:
cekam jen na pritele az se vrati dojdem na kontrolu a hura domu :palec:

a jak se mas ty?? :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
55
2.9.15 09:55

@darrrsie69
ano uz je to omoc lepsi. :palec:
jeste nejsem pevne rozhodnuta jak pojedu…ale kufr uz je sbaleny :dance: :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8671
2.9.15 10:09

@tzoo To je super, ještě prcka zase uvidíš a pak hurá domů. :dance:
Docela fajn, špatně mi bývá jen večer, takže přes den funguju a už je konečně září, tak tu kontrolu taky vidím blíže. :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
582
2.9.15 10:13

@tzoo tak přeji jen příjemnou a bezproblemovou cestu :) a hlavně aby na cestě se nedělalo špatně :kytka:
@Leni112 hold jsen potkala sobeckého pokrytce :jazyk: jeste 14 dni zpet jsme byly spolu a slečně nechce ublížit.. nerikam ze s mužem je to určitě lepší, ale tenkrat jsem měla přítele a taky jsem byla sama spíše.
Chtěla jsem se zeptat, nebo nevim jestli je to v pořádku, mate pořád výtok bílý, nebo naopak? Ja teď už asi 5den uplně bez a nevim zda se mam zeptat dr k tomu trochu boleni bricha tak se bojim nejake infekce.. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
582
2.9.15 10:19

@Paoooli ahoj tak vítej mezi holkama :D :kytka: :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8671
2.9.15 10:22

@darrrsie69 Naopak, když výtok nemáš, tak je to v pořádku, ne?
Já osobně nevím, zavádím Utrogestan, takže já mám bílý výtok jakoby z toho…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
110
2.9.15 11:41

Darrrsie69 dekuji za přivítání. Taky zavádím utrogestan a mam z toho bily výtok. A bolení bříška je ok, vcera jsem se na to ptala paní doktorky 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
582
3.9.15 08:47

@Leni112 asi jsem uplný laik, ale nejsem si jistá na co je ten Utrogestan? Já měla vždy výtok tedy kremovy normální a bylo to v pořádku, tak asi jen plaším :) mívám častý problémy s infekci močových cest a od toho vzdy ženský problémy pak je to k nerozeznání :nevim: ale někdy pomůžou vitamíny probiotika a je to ok ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
582
3.9.15 08:50

@Paoooli tak to jsem klidnější, když je to v pořádku, někdy mívám víc a někdy trochu a jak ty? První těhotenství si nic takového nepamatuji, ale to jsem as nebyla doma ale pořád v práci :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
110
3.9.15 13:31

@darrrsie69 to bříško cítím snad každy den a přesně jak píšeš ty jednou to je min a jednou vic. A utrogestan jsou prášky k zavádění, které mají udržet plod.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
582
4.9.15 09:42

@Paoooli jestli tomu rozumim co jsem si přečetla tak je to hormon který tělo málo produkuje? A jak dlouho to musíte brát? Mě někdy dokonce vůbec :) nebýt toho a bolest prsů tak ani nevím že jsem vtom :D ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8671
4.9.15 09:44

@darrrsie69 Dává se na udržení nebo na špinění. Já ho dřív brala vůči tomu, abych měla pravidelnou ms. A dr říkala, že jestli mám doma nějaké zbytky, tak ať je klidně doberu, že to miminku neublíží, naopak to těhotenství podpoří. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
110
4.9.15 10:57

@darrrsie69 tak to nevim jak dlouho to budu brát. Nechala jsem si to předepsat od doktorky kvůli tomu ze uz jsme 2× o mimco přišli. Jj mam to úplně stejne, taky mam jen bolest prsou a podbrisek.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí