Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@tzoo noo nevim no. minulej tyden jsem zvladala mozna tak suchy rohliky a ovoce, tento tyden mam chut na vsechno mozny, hlavne to sladky..a tak ob den se po necem pobliju.ale je to fakt jak kdy. predevcirem jsem se nadavovala rano, vcera vubec nic, to mi bylo dobre, a dneska se mi nadavuje po vsem a ted i to zvraceni.tak snad je mimi v poradku a spokojene si roste
kdyz uz je nam tak zle, ze?
@misa1967
to si rikam taky hlavne at se ma to maly dobre…pritel mi rika na cokoliv budes mit chut tak si rekni at ma to mimi vse ![]()
a pak sedi pred wc a pta se jak mi je… ![]()
@Leni112 píše:
@darrrsie69 Ahoj, děkuju, fotka je 7+0.
Ja jsem dle utz v pa6+3 a pry 7mm tak ja jen jestli to tak trochu souhlasí
ale nejak mi to nesedi s ms
kterou jsem mela naposledy 25.6. A // prvni vysli 23.7. tak v tom mam uplně guláš a rikam si jestli je to v pohodě. ![]()
@darrrsie69 ja mela posledni ms 15.5 ovulace byla 6.6 a ms mela byt 19.6 mam dlouhe cykly, no a jako pozitivni test sem doktorce hlasila az vylozene dalnice a opravdu se mi povedlo vysledovat ze ovu byla pozde mela byt uz 30.5 a byla az toho 6.6 a sedi nam to tak, termin porodu mam 24.2 ale podle menstruace by byl uz 15.2
ale miminko odpovida a dnes jsem 13+4 ![]()
@tzoo Jj, většina holek píše jak maj něco, co baští, jak jim chutná a já z představy, že musim jíst sem hotová.
Nikdy jsem nebyla hubeňour, takže mi to úplně neuškodí, mimčo si má určitě z čeho brát, ale je to nepříjemný…
@tzoo Přesně jak u nás.
Taky seděl před wc, smál se a pak…tobě je fakt tak špatně? Ne, hraju to asi…
![]()
@darrrsie69 Tak určitě jsi musela mít opožděnou ovulaci, já měla poslední ms 30.6. A dnes jsem 7+6 a mimi sedí o den dva míň, ale já měla ovu 17 DC, takže taky vcelku dlouho…
Ty už by jsi byla dnes 8+4 dle ms…takže musela být ovu prostě dýl a dr to počítá dle toho…nebo víš jak jsi ji měla?
Ovulaci můžete mít později a proto je ve skutečnosti těhotenství mladší, než když ho počítáte podle poslední MS. Já mám výhodu, že jsem měla ovulaci předpovězenou doktorem, takže vím, že k oplodnění došlo mezi 24.-27. červnem ![]()
@misa1967 +-ty dva tři dny, protože nevím, kdy se přesně sperimie probojovala
Ale jinak ano, sedí ![]()
@baracudas jj ja prave taky vim kdy byla ovu. a hapruje mi to o 3 dny.
@misa1967 Tři dny bych neřešila. Jako úplně přesně ti to není schpoen říct nikdo, kdy přesně došlo k oplodnění ![]()
@baracudas ja vim no.sem plasan. no za par hodin me ceka KO, tak se tesim a zaroven hrozne bojiim
@baracudas to je nekonecnyy co
to znaaam.tak po kontrole napisu.