Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@Leni112 no bohužel nemám, max se svým 5let synem
jsem se dozvěděla od út, že jsem opuštěná už měs a ani jsem o tom nevěděla
tak partner je určitě taky v tom, a zřejmě to muže taky nenechává v klidu
kdyz nemám náladu taky mě nic nebaví, ale většinou společnost nebo čokoláda to spraví ![]()
@tzoo Já si říkám, že přeci jen pak potkám nějakou maminku a určitě se s kočárkem s někým seznámím, ale takhle těžko budu chytat ženský na ulici. ![]()
A jak říkáš, taky nejsem zrovna společenská, mám svých pár nade vše a těžko si najdu kámošku tady, alespoň zatím… ![]()
Tak už i kvůli tomu mysli na to, že musíš být ok, aby jsi mohla domů. ![]()
@Leni112
tak tohle si presne rikam i ja ze mozna s kocarkem nekoho poznam…moc bych chtela domu verim ze by me to hodne pomohlo ale bohuzel to ted nejde
tak budu velka a silna holka a budu to muset vydrzwt nic jineho mi nezbiva ![]()
@Leni112 píše:
@darrrsie69 Út? Nějak nerozumím…
Od úterka
ráda používám skratky je to rychlejší :
takže do zpěvu mi taky není
@darrrsie69 Učím na 1. stupni a letos mám běsný úvazek. Třídnictví 3+4 tř., hudebky celá škola (dost jich je spojených), nějaká angličtina a tak. Docela se bojím, jak to budu zvládat. Navíc jsem většinu předmětů ještě neučila, takže nemám ani materiály. Jo a v 3+4 mám dohromady jen 6 holek a 17 kluků, spoustu dětí s poruchami a individuálním přístupem. Jak říkám, mám z toho respekt. A navíc tyto třídy nebyly spojeny, takže letos mají premiéru a budou se muset naučit na odlišnou práci ve spojené třídě. No a včera jsme stěhovaly s kolegyní kabinet a já ještě v práci nechci nic říkat..Ale dneska to bylo lepší.
@darrrsie69 A jak jsi to jako nevěděla? Jak jste se rozešli? To tě nechal těhotnou??
@tzoo No v cizině to pro tebe musí být ještě horší. Ale neboj, to miminko to změní. Už nebudeš nikdy sama a pak se nějaká mamina určitě najde.
Já doufám. ![]()
@Leni112
kdyz bude tento tyden vse v poradku tak priletim do cech.snad bude vse ok…uz normalne jim…a vsechno ve me zustava nezvracim ![]()
chtela buch tam zustat tak na mesic…a pak zase zpet za tim mym chlapem ![]()
docela se zarazil kdy jsem rekla ze odjizdim
a moc me teda pustit nechce ale ptat se nebudu… ![]()
kdyz mu budu chybet vi kde me najde ![]()
Dobre rano princezny ![]()
byla jsem hospitalizovana na klinice kvuli zvraceni mela jsem kapacky.nyni jsem ok stravuji se normalne no spis abnormalne ![]()
planuji pristi tyden cestu recko cesko ![]()
myslite ze muzu??
na kontrole s mimi vse ok
busi jak splasene a ted jsem 7+4tt.
dekuji predem
za vase nazory
![]()
Ahoj holky, rada se k vám přidám pokud nevadí? jsem 5+6tt a dnes ráno me bolelo chvíli bříško ted uz ok. Četla jsem si tuto diskuzi a zjistila jsem, ze je to normalni, tak jsem klidnější…uz dlouho se neozvala @Kytickaaa jak jsi na tom?
@Haniiii tak tam aspoň nemusíš tedy dřít těžky věci pokud nestěhujete lavice
ale to snad ne
i když určitě zas psychicky náročná práce a celý den skoro na nohou ale pokud se cítis dobře tak je to v pohodě
ja skončila s tím že praci mám náročnou ale ráda bych byla radši v práci ![]()
@Leni112 no neřekl mi že potkal někoho jiného víc jak měsíc, nechvatala jsem s tím mu to říct, a druhy den po té co jsem to oznámila v práci přijel s tim ze se to dozvěděl a pak mi řekl že někoho potkal s tim že ji nechce ublížit, takže me nechal v tom v čem jsem, jen me presvědčoval aby jsem si to nenechala.,ale ze když necham bude mi pomahat..no to určitě ![]()
@tzoo co vím tak těhotné nesmí cestovat v posledním trimestru, ale teď by to snad vadit nemělo, záleží jak pocestuješ
? Letadlo asi dobré není, ale nevím
jinak dobře že už jsi v pořádku a je ti lépe ![]()