Těhulky od června/července 2015

Napsat příspěvek
Velikost písma:
582
28.8.15 10:51

@Leni112 no bohužel nemám, max se svým 5let synem :D jsem se dozvěděla od út, že jsem opuštěná už měs a ani jsem o tom nevěděla :zed: tak partner je určitě taky v tom, a zřejmě to muže taky nenechává v klidu :D kdyz nemám náladu taky mě nic nebaví, ale většinou společnost nebo čokoláda to spraví ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
582
28.8.15 10:53

@Haniiii buď opatrná a co děláš za práci?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8671
28.8.15 11:41

@tzoo Já si říkám, že přeci jen pak potkám nějakou maminku a určitě se s kočárkem s někým seznámím, ale takhle těžko budu chytat ženský na ulici. :lol:
A jak říkáš, taky nejsem zrovna společenská, mám svých pár nade vše a těžko si najdu kámošku tady, alespoň zatím… :think:
Tak už i kvůli tomu mysli na to, že musíš být ok, aby jsi mohla domů. :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8671
28.8.15 11:43

@darrrsie69 Út? Nějak nerozumím… :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
55
28.8.15 12:05

@Leni112
tak tohle si presne rikam i ja ze mozna s kocarkem nekoho poznam…moc bych chtela domu verim ze by me to hodne pomohlo ale bohuzel to ted nejde :,( tak budu velka a silna holka a budu to muset vydrzwt nic jineho mi nezbiva :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
582
28.8.15 13:17
@Leni112 píše:
@darrrsie69 Út? Nějak nerozumím… :)

Od úterka :) ráda používám skratky je to rychlejší : :D takže do zpěvu mi taky není

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
899
28.8.15 15:14

@darrrsie69 Učím na 1. stupni a letos mám běsný úvazek. Třídnictví 3+4 tř., hudebky celá škola (dost jich je spojených), nějaká angličtina a tak. Docela se bojím, jak to budu zvládat. Navíc jsem většinu předmětů ještě neučila, takže nemám ani materiály. Jo a v 3+4 mám dohromady jen 6 holek a 17 kluků, spoustu dětí s poruchami a individuálním přístupem. Jak říkám, mám z toho respekt. A navíc tyto třídy nebyly spojeny, takže letos mají premiéru a budou se muset naučit na odlišnou práci ve spojené třídě. No a včera jsme stěhovaly s kolegyní kabinet a já ještě v práci nechci nic říkat..Ale dneska to bylo lepší.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8671
29.8.15 08:59

@darrrsie69 A jak jsi to jako nevěděla? Jak jste se rozešli? To tě nechal těhotnou??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8671
29.8.15 09:01

@tzoo No v cizině to pro tebe musí být ještě horší. Ale neboj, to miminko to změní. Už nebudeš nikdy sama a pak se nějaká mamina určitě najde. :* Já doufám. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
55
29.8.15 09:57

@Leni112
kdyz bude tento tyden vse v poradku tak priletim do cech.snad bude vse ok…uz normalne jim…a vsechno ve me zustava nezvracim :palec:
chtela buch tam zustat tak na mesic…a pak zase zpet za tim mym chlapem :hug:
docela se zarazil kdy jsem rekla ze odjizdim :think: a moc me teda pustit nechce ale ptat se nebudu… :palec:
kdyz mu budu chybet vi kde me najde :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
55
29.8.15 10:06

Dobre rano princezny :hug:
byla jsem hospitalizovana na klinice kvuli zvraceni mela jsem kapacky.nyni jsem ok stravuji se normalne no spis abnormalne :dance:
planuji pristi tyden cestu recko cesko :dance:
myslite ze muzu??
na kontrole s mimi vse ok :srdce: busi jak splasene a ted jsem 7+4tt.
dekuji predem :hug: za vase nazory :* :* :srdce: :srdce: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
110
29.8.15 11:42

Ahoj holky, rada se k vám přidám pokud nevadí? jsem 5+6tt a dnes ráno me bolelo chvíli bříško ted uz ok. Četla jsem si tuto diskuzi a zjistila jsem, ze je to normalni, tak jsem klidnější…uz dlouho se neozvala @Kytickaaa jak jsi na tom?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
582
1.9.15 08:33

@Haniiii tak tam aspoň nemusíš tedy dřít těžky věci pokud nestěhujete lavice :) ale to snad ne ;) i když určitě zas psychicky náročná práce a celý den skoro na nohou ale pokud se cítis dobře tak je to v pohodě :palec: ja skončila s tím že praci mám náročnou ale ráda bych byla radši v práci ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
582
1.9.15 08:50

@Leni112 no neřekl mi že potkal někoho jiného víc jak měsíc, nechvatala jsem s tím mu to říct, a druhy den po té co jsem to oznámila v práci přijel s tim ze se to dozvěděl a pak mi řekl že někoho potkal s tim že ji nechce ublížit, takže me nechal v tom v čem jsem, jen me presvědčoval aby jsem si to nenechala.,ale ze když necham bude mi pomahat..no to určitě :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
582
1.9.15 08:53

@tzoo co vím tak těhotné nesmí cestovat v posledním trimestru, ale teď by to snad vadit nemělo, záleží jak pocestuješ ;)? Letadlo asi dobré není, ale nevím :nevim: jinak dobře že už jsi v pořádku a je ti lépe :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí