Telefonát s mamkou

Napsat příspěvek
Velikost písma:
20777
10.8.16 14:01

@jizerka Jojo, sestry se hodne podilely na tve vychove, takze maji tendence te vychovavat i ted, co. No situaci ti nezavidim. Ale fakt je na case stanovit si nejake hranice, za ktere by ostatni nemeli jit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
211
10.8.16 14:04

@BohunkaP já nikoho ukrivdene nezkoumam. Odpovidam na dotazy ostatnich holek

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
211
10.8.16 14:07

@Premek_Orac Joo asi s vychovou. Segry jsou starsi o 10 a 15 let. Mladsi o necele 2 roky. A starsi rodice

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10260
10.8.16 14:10

@jizerka Víš, mě hodně často překvapí, že holky, který jsou úplně v pohodě - vzhledem, chováním, povahou, jsou strašně zkroušený z toho, jaký jsou.
A pak ty úplně nejstrašnější ženský maj sebevědomí na rozdávání…
Takže zbav se sama něčeho, co je zbytečná přítěž v tvém životě. To je největší úkol. Uvidíš, že to prospěje i tvým vztahům.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
blabla123
10.8.16 14:11

Nepsala jsi sem něco podobného?

Jinak bych řekla sestrám, že jsi matce u za.ku, tak ať se ti do toho nepletou. A s matkou bych cca 2 týdny ukončila jakýkoliv kontakt, uvidíš, jestli se ozve sama. ;)

• Citovat
  • Upravit
20767
10.8.16 14:21
@jizerka píše:
Nic extra. Skoro se nestykame vadí jim můj muž, moje prace, že mám cukrovku a nadváhu na hlavě trvalou a doma 2 pudly

:? je to smutné, ale asi bych se jí nenutila. Nedovedu si představit, jak tě to musí mrzet :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
211
10.8.16 14:23

@blabla123 joo psala jsem do tematu o provokovani deti proti sobe. Chi jsem vlastne jen mohla obnovit diskuzi. Tak priste no. Jinak vsem diky za nazory

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
211
10.8.16 14:27

@Saatine hmmm to je dobry teda

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2342
10.8.16 14:36
@jizerka píše:
Chi myslíš že je to hodně? Ségry každý den. Vím to protože jednou ji manžel něco nesl a za tu chvíli co tam byl telefonovala se sestrou a neteřinkou

Na mě jo. Nechápu ty lidi, co si volají aby si řekli co měli k obědu, nebo co bylo v televizi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16694
10.8.16 14:50
@WontTell píše:
Na mě jo. Nechápu ty lidi, co si volají aby si řekli co měli k obědu, nebo co bylo v televizi.

Viď? Netuším, o čem jiném si lidi, kteří si denně volají, můžou pořád vyprávět. Co se může každý den dít tak skvělého, že je potřeba žhavit telefon a vykecávat se :lol: Nepočítám tedy lidi, kteří mají jakoukoliv krizi (zdravotní, psychickou…to je jedno, tam už ta podpora smysl má).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Hanka1
10.8.16 14:56

@jizerka
sorry ale jsi ukrivdena, pokud ti to vadi, tak ji nevolej a nevnucuj se. Tvuj muz ma pravdu. A nevim, jak si muzes byt tak jista, ze to tvym 3 sestram nedela… :roll:

moje Mama to dela bezne, tata ji do toho totiz furt kafra, nebo u toho jeste cuci na Prostreno, Ulici nebo podobnou hovezinu. Takze ji normalne reknu, at brnkne az bude mit cas - ten ona jako duchodkyne ma v dobe, kdy jsem v praci a to nemam zas cas ja.. :mrgreen:

kdybych se mela z kazdy takovyhle kraviny hroutit nebo zakladat diskuse..- ;)

• Citovat
  • Upravit
1247
10.8.16 16:20
@BohunkaP píše:
Neustále řešíš svoje sestry… co ony čemu řeknou, jaké ony mají vztahy s maminkou, jak ony se chovají, jak se maminka chová k nim.

Co takhle zkusit to konečně jednou sama za sebe?

Podstatné je, co ke své mamince cítíš Ty - bez ohledu na své sestry. Máš potřebu jí volat? Trávit s ní čas? Užívat si čas v její přítomnosti?

Jinak řečeno - chovej se k ní tak, jak bys chtěla, aby se jednou Tvé dcery chovaly k Tobě. Je zbytečné neustále ukřivděně zkoumat, jak a ke komu se chová ona…

Presne tak, moc resis, co na to reknou sestry.Mas svou hlavu prece.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kobea
10.8.16 22:17

Já to taky dělám často lidem, když mi zavolají a do hovoru mi vstupují moje děti a prudí :?. Ale nenechávám se tím vytočit, děti okřiknu a telefonuju dál. Za těch skoro 11 let jsem je to nedokázala naučit, že když telefonuju, nemají otravovat :,(.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová