Tělesné tresty - vařečka? Ohnutí přes koleno?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
14107
5.5.19 15:33

Ja jsem moji 15-tiletou dceru nikdy neuhodila ani nikdy neuhodim

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Hanka1
5.5.19 15:54
@_.Emilyyy píše:
Ja jsem moji 15-tiletou dceru nikdy neuhodila ani nikdy neuhodim

To tady vsechny vime :mrgreen: viz tvoje diskuse o dvaceti stranach o tom, co si to dovolil tvuj pritel ji dat pohlavek, kdyz na nej byla drza… :P :P

• Citovat
  • Upravit
14107
5.5.19 16:05

@Hanka1
Já jsem tušila, že mi na tohle odepíšeš :mrgreen:, ach že tě to baví, řešit starou diskusi :mrgreen:.
Ale jinak, že na něj byla drzá, tak za to si může sám, neměl jí tolik ustupovat a vše dovolovat, ke mně by si nikdy nedovolila to co k mému přítelovi. Ale takhle po sléze přiznávám, že ten pohlavek měl efekt, ale přítel slíbil, že to už neudělá a omluvil se. Dcera se už k němu chová normálně a má ho hodně ráda.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4072
5.5.19 16:23

Mam docela hodny deti, ale pohlavek jednou za cas dostaly, dcera trochu vic, je dost palicata, ale nee ze by ji nekdo mlatil. Placnuti vareckou na zadek uz taky probehlo, staci jednou, ono to stipne, pouceni okamzité, pochopila, a byl klid. Mne deti nebudou poucovat, zakazovat, a urcovat si vlastni pravidla. Leccos se da vysvetlit, ale kdyz uz slova dojdou a dite si jede porad to svy, nekdy neni zbyti..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
267
5.5.19 16:43
@kamila44455 .....A zajima me, jestli jste nekdo vzal na dite varecku nebo jestlu jste nekdo ditko ohnuli pres koleno? …

Nikdy. Taky nechci, aby me nekdo mlatil za neuposlechnuti, chybu nebo chovani, ktere se ode me neocekava ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Dana112
5.5.19 17:03

@Hanka1 :palec: :palec:

@_.Emilyyy píše:
@Hanka1
Já jsem tušila, že mi na tohle odepíšeš :mrgreen:, ach že tě to baví, řešit starou diskusi :mrgreen:.
Ale jinak, že na něj byla drzá, tak za to si může sám, neměl jí tolik ustupovat a vše dovolovat, ke mně by si nikdy nedovolila to co k mému přítelovi. Ale takhle po sléze přiznávám, že ten pohlavek měl efekt, ale přítel slíbil, že to už neudělá a omluvil se. Dcera se už k němu chová normálně a má ho hodně ráda.

Hele na tu tvoji diskuzi jen tak nikdo nezapomene :roll:. Přijde mi, že ty se chceš z toho,,očistit" a všechnu vinu chceš hodit na přítele. Tak ty si snad jako matka měla tomu zabránit ne? A já ho celkem chápu, jako nevlastní otec to má těžký. Chtěl asi, aby ho měla dcera ráda. A sedm let snášel její drzost. Važ si ho víc, tvoji dceru má očividně hodně rád, platí za ní, stará se o ní, vychovává ji. Ja tvého chlapa fakt lituju. A dostala za život jedinej pohlavek..Měla bys být rada za svého partnera

• Citovat
  • Upravit
32325
5.5.19 17:06

@_.Emilyyy no já si spíš myslím, že si dceru měla usměrňovat ty, ne? aby si na něj nedovolila…není to její táta, tak co má dělat? nakonec to nevydržel a jednu jí plesknul…a udělal dobře…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Dana112
5.5.19 17:22

@Monchichik Ale tak dal jí jenom pohlavek. Ja si pod pojmen pohlavek představím, takové lehké klepnutí po vlasech..Nic to neni tragické. Obzvlast ldyz se o ni stara v pozici otce

• Citovat
  • Upravit
6180
5.5.19 17:40

Nebiju, nikdy nijak (jednou jsem lehce placla a i to jsem obrecela). Jak budu mluvit az budu mit doma pubertacku, tezko rict :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Hanka1
5.5.19 18:01
@_.Emilyyy píše:
@Hanka1
Ale jinak, že na něj byla drzá, tak za to si může sám, neměl jí tolik ustupovat a vše dovolovat, ke mně by si nikdy nedovolila to co k mému přítelovi. Ale takhle po sléze přiznávám, že ten pohlavek měl efekt, ale přítel slíbil, že to už neudělá a omluvil se. Dcera se už k němu chová normálně a má ho hodně ráda.

Tak ono kdyby sis k profilu nepriradila fotku, tak nebudes tak snadno pamatovatelna a rozpoznatelna… ;)

Velmi mi pripominas mistni legendu uzivatelku Bozuzu, tipove ti je dokonce dost podobna, i kdyz asi o generaci mladsi. Ta si foto strcila do profilu a pak zakladala dve lkave dost kontroverzni diskuse o trech a vice stovkach stranach a denicek ci dva. V podstate slo o to, ze jeji sestra se lecila pro neplodnost a Bozuzu obtahla svagra a otehotnela s nim. Jak to dopadlo asi si vsichni domysli. Rozvod, segra lecici se na psychiatrii a u Bozuzu stastna nova rodinka s byvalym svagrem a Eliskou. Druha lkava diskuse byla o vanocich a ponicenych vztazich v rodine, ze jeji mama strani segre a nechce ani na vanoce a jindy pravidelne vidat jedinou vnucku…ze jen posila darky.

A kdykoliv tahle Bozuzu napsala neco normalniho do normalni diskuse, tak se na ni vsechny sletly jak supice. Ja kdyz jsem videla ten jeji libezny ksichtik s naivnim usmevem, tak jsem si radeji sedla na prsty a nic nepsala. Kdyby dotycna nechala svoje vasnive diskuse zamknout, denicek smazat a zmenila si profil, tak nikdo nerekne ani popel, naopak.

Takze se nediv, kdyz zalozis diskusi o drze pubertacce, jejiz otcimovi po sedmi letech starani a ziveni ruply nervy a jednu ji lisknul a pak dvacet stran dceru obhajujes a jeste prispivas do diskusi o kapesnem, kde hazis perly typu, ze neuznavas hypoteky, ze si na bydleni ma clovek nasetrit a pak teprve poridit a zaroven dodas, ze pritel jako byvaly profesionalni fotbalista je ve vate, tak se nediv, ze si velmi snadno zapamatovatelna. Mmch na moji otazku na tvoje bydleni si jeste neodpovedela… :P

Gol byl, kdyz te v diskusi o pohlavku poznala tva sousedka nebo nekdo zijici blizko tebe a jeste tady praskla, ze tvuj pritel je byvaly bohaty fotbalista a je peknej chlap :mrgreen: :palec: :potlesk:

• Citovat
  • Upravit
14107
5.5.19 19:12

@Hanka1
To jako v pohode, ale jen, ze jsem to si to myslela, ze zrovna mi ty odepises na to, ze jsem dceru nikdy nebila :) (opravdu nejsem zastencem fyzických trestu a v zivote jsem dceru neplacla)
A nejak porad nevim, co a proc to chces vedet :think:. Bydlíme s pritelem v normálním rodinnnem dome a to neni nic neobvykleho :nevim:

Ano a ani nevim, kdo to psal, kdyz se nekdo hrdinsky skrýval za anonym, ale tak co, ja se za svyho chlapa nestydim ;) je to úžasný partner a i otec

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
5.5.19 19:15

Osobní zkušenost

(Prosím o zachování anonymu z důvodu osobních informací nebo o případné smazání. Nestojím o to, aby mě někdo nepovolaný mohl identifikovat.)

Z pozice standardně mláceného dítěte a nyní dospělého jedince mohu říct, že mi bylo fuk, jak a čím jsem byla mlácená. Šrámy na duši to vyvolávalo stejné. Jen ty viditelné stopy či zdravotní důsledky se lišily. Není pohlavek jako pohlavek… Může to být jako, když se omylem praštíte nebo také můžete přelétnout půl místnosti a druhou schytat o nábytek, zeď, dveře,… To je tak nějak k té fyzické stránce.

A teď k té psychické… Celkový vztah s rodiči ze mě udělal duševního mrzáka. V životě se mi nevyhnul nejeden pokus o sebevraždu. I když oficiálně se v rodině ví jen o jednom. Návštěva psychologa mě neminula a nemyslím si, že bych měla vyhráno. Je to boj. Velký boj. Oba rodiče byli jako vzory na houby. Řekla bych, že to bití byla už jen třešnička na dortu, která mě naučila, že si budu stát za svým názorem, i kdybych pro něj měla umřít. Tímhle mě to vlastně posílilo… Jen se občas tak trochu sesypu. Ale kdo je dnes ok, kdo si v sobě nenese něco negativního?

A neřekla bych, že by mě to třískání ponižovalo. Spíše to ve mně vyvolávalo pocity, že mě nemají rádi, a že jsem nemilovaná. Výchovný efekt to na mě nemělo. A strašně moc doufám, že na své případné děti nebudu aplikovat to, co moji rodiče na mě a na sourozence.

• Citovat
  • Upravit
78489
5.5.19 19:17
@Cuddy píše:
Stejná diskuze tu byla asi před 10 dny…

stejná diskuse už tu byla víckrát, někdo dostal úkol zvýšit počet příspěvků :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14107
5.5.19 19:20

@Dana112 @Monchichik
Ale o to jsem se snažila ji usměrnit, ale to si nedala rict, nechapu to, ve vsem jinym byla dcera strasne fajn, treba na gymplu, je to vzorna jednickarka ale proste porad byla drza na meho pritele, jeho to hodne mrzelo az ted uz je konecne k nemu v rámci moznosti slusna

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Hanka1
5.5.19 19:33
@_.Emilyyy píše:
@Hanka1
To jako v pohode, ale jen, ze jsem to si to myslela, ze zrovna mi ty odepises na to, ze jsem dceru nikdy nebila :) (opravdu nejsem zastencem fyzických trestu a v zivote jsem dceru neplacla)
A nejak porad nevim, co a proc to chces vedet :think:. Bydlíme s pritelem v normálním rodinnnem dome a to neni nic neobvykleho :nevim:Ano a ani nevim, kdo to psal, kdyz se nekdo hrdinsky skrýval za anonym, ale tak co, ja se za svyho chlapa nestydim ;) je to úžasný partner a i otec

No ale dum si urcite ze sveho castecneho uvazku nefinancovala, kdyz ses tak kasala ze hypo ne, ze nejdriv maji lidi setrit a pak bydlet. Ono si asi nedovedes moc predstavit, ze pokud doma nemas Ŕepku, ktere sahne do kesene, vytahne patnact mega a z fleku koupi novostavbu u Prahy, tak ze tu lidi prumerne vydelavaji napric republikou kolem triceti hrubeho a ty by driv bydleli ve vlastnim hrobe na krchove nez dome, kdyby na nej meli setrit…

Spis se ti divim, ze se nebojis, ze ti kopacku klofne naka mlada sousedka ci modelka o generaci mladsi, ty sice pekna jsi dle fotky, ale uz ponekud odkvetajici…a vzhledem k tomu, ze anonymni se libil plus to, ze ma prachy, no mela by sis ho hlidat…

U nas ve vesnici u Prahy hraje nasi pralesni ligu byvaly slavny Spartan. Ve vedlejsi vesnici postavil a bydli, co se vratil z ciziny. Divila jsem se co na nem mistni krasavice a mladice vidi, obtloustlej, zarudlej a poloplesatej, imrvere na venkovnich akcich typu Čarodějnice a po zapasech nacamranej. No sexy mozek to nebude, podle vyjadrovani asi hodne behem kariery hlavickoval. :mrgreen: No penize samozrejme a to uz se stihnul rozvest a jeste ani nemel zaschly rozvodovy razitko a uz u nej bydlela mladsi a hezci nez jeho stejne stara ex.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí

BABY NA UCPANÝ NOS 50 ML