Televize do pokojíčku pro děti

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
Katchulina
24.11.19 13:51
@Lucie_Sx píše:
A vzbudili by ji? Moje sedmiletá spí tak, že ji nevzbudí ani řvoucí mimino přímo u hlavy.
Být vámi, tak to zkusím.

Je pravda, že asi nevzbudili, tedy většinou ne. Většinou padne do postele a spí jak zabitá. Když jsem se vrátila z porodnice a měli jsme ještě ložnici a miminka v ní, tak spala s námi, musela přece hlídat miminka :lol:, no první dny se budila, pak už ne. Myslím, ale, že to bylo tím, protože měla v té době lehčí spaní, kvůli mému šesti týdenímu odloučení, které jsem musela trávit v nemocnici. Za pár dní se to srovnalo. Horší to bude s klukama, manžel moc nechce, aby ten nejstarší měl pokoj s bráchou. Sám tak vyrůstal, v pokoji s dvěma sestrami a chce mu v tomhle věku dopřát to soukromí. Ale je pravda, že by to řešení bylo. Ještě si s ním o tom promluvím.

• Citovat
  • Upravit
4381
24.11.19 13:58

Kluk 11,5 telku ma, ale nema pripojenou antenu. Proste nechci, aby nekontrolovatelne sjizdel co ho napadne. Muze si poustet dvd, nebo koukat na stazeny filmy prez net…ale klasicky programy typu nova ani nahodou. Ted budem delat teda kabelovku, tak mu asi uz necham udelat pripojku, ale kdy ho pripojim uvidime…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27247
24.11.19 14:02

@Katchulina Mno.....jakého pohlaví jsou 2 mladší děti?
Jako já mám kluky 10 a 5 let. V pokojíčku jsou a zatím do budoucna i budou spolu. Televizi ani PC tam zatím nechci, ale pomalu nad ní uvažuju, protože občas se chci o víkendu koukat na nějaký film, který pro ně není vhodný, takže bych jim tam mohla pustit pohádku, ale pořád se tomu trochu bráním.
Ve vašem případě bych asi dala telku k 11. letému dítěti, ale určila pravidla, jako že usínat se u ní rozhodně nebude atd.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3767
24.11.19 14:03

Televize do dětského pokoje nepatří. My máme jednu v obýváku, stejně tak máme i jeden počítač a neplánuju kupovat synovi ani ten, aby měl vlastní. Děti jsou na tom potom pořád, naprosto nekontrolovatelně. A přemýšlím, že se asi zbavíme i té telky, vlastně se skoro nezapíná a nikoho v baráku nezajímá. Mám ji tak akorát na ty zprávy…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Katchulina
24.11.19 14:06
@Crystal87 píše:
A jak velké jsou místnosti? Nesla by ta největší nějak rozdělit abyste měli aspoň malou ložnici?

Právě, že moc ne. Největší místnost je právě ten obývák, který je dohromady s kuchyní, jídelním koutem, pracovnou. Je to ta hlavní místnost, kde se děje vše. Přes den, když jsem doma jen s miminkama, hrajeme si převážně tady, takže je tu i herna a spoustu hraček. Všichni travíme čas převážně tady, děti si tu píšou úkoly, manžel si hraje s nejmladšími, já vařím například. A takhle nám to vyhovuje. Problém je ten večer, kdy se musíme všichni uklidit pryč, protože manžela vzbudí vše. A čím více se snažíme, tím více je nás slyšet. Nehledě na to, že se mi večer blbě uklízí, myje nádobí atd. Nechci ho probudit, tak se vše snažíme stihnout do těch devíti, ale někdy se něco nestihne. Hlavně přes týden je toho hodně, manžel i nejstarší kluk mi velmi pomáhá. Táta jede na tisíc procent a když není v práci věnuje se dětem. Proto mu chci dopřát, aby měl alespoň klid na to spaní. A právě vidím řešení v televizi do pokoje.

• Citovat
  • Upravit
a12
61002
24.11.19 14:08
@Katchulina píše:
Ne, oni mají společný pokoj. Máme pět dětí. 16,11,7 a šesti měsíční dvojčátka. Nejstarší a miminka mají pokoje zvlášť a prostřední spolu. Šlo by to jedině, že 11 letý půjde k nejstaršímu. A prvňačka k miminkům, kteří se budí x krát za noc, což nám právě nepřijde moc řešení.

Aha.. Tak to uz moc reseni nema :lol:
Pokud nejstaršímu uz jezdí přítelkyně tak by, asi nebylo idealni dat mu tam mladšího sourozence :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27247
24.11.19 14:09

Ježiš to jsou kecy, jak rodiče nemají kontrolu. Sakra jsem rodič a určuju já, kdy a jak bude televize zapnutá. To samé PC. Naši švagrovci se stašně diví, že kluci nesedí celý dny u PC, protože jejich kluci jo. Už xkrát jsem jim vysvětlovala, že nesedí, protože na to jednak nemají čas(to tedy hlavně přes týden) a jednak prostě nechci, aby u toho seděli. Jasně, že je to nejjednodušší řešení, ale já prostě nechci.
U nás jsou třeba dny, kdy televize neběží vůbec, ani v obýváku. Nemáme jí jako kulisu. Za to hodně posloucháme rádio. Kdyby jí kluci v pokojíku měli, tak prostě zapneme a vypneme my rodiče…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2249
24.11.19 14:13

Koupila bych telku a pro vas do obyvaku poradnou postel. A rozhodne bych starsimu do pokoje necpala mladsiho sourozence… stejne mozna za par let vypadne z rodneho hnizda a jako nejstarsi si proste to soukromi zaslouzi… hlavne kdyz ma uz slecnu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
a12
61002
24.11.19 14:14
@Katchulina píše:
Je pravda, že asi nevzbudili, tedy většinou ne. Většinou padne do postele a spí jak zabitá. Když jsem se vrátila z porodnice a měli jsme ještě ložnici a miminka v ní, tak spala s námi, musela přece hlídat miminka :lol:, no první dny se budila, pak už ne. Myslím, ale, že to bylo tím, protože měla v té době lehčí spaní, kvůli mému šesti týdenímu odloučení, které jsem musela trávit v nemocnici. Za pár dní se to srovnalo. Horší to bude s klukama, manžel moc nechce, aby ten nejstarší měl pokoj s bráchou. Sám tak vyrůstal, v pokoji s dvěma sestrami a chce mu v tomhle věku dopřát to soukromí. Ale je pravda, že by to řešení bylo. Ještě si s ním o tom promluvím.

No ja bych ložnici nastěhovala k dvojcatum.. Zbytečný aby meli svuj pokoj a vy spali na gauci..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37124
24.11.19 14:20

Já bych TV koupila, třeba menší a nějak ji zakomponovala třeba do skříně, že by se jenom večer otevřela a koukalo se a přes den byla schovaná :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37124
24.11.19 14:22
@Katchulina píše:

A co budete dělat až třeba za 3 roky bude chtít soukromí i další puberťák?? :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
a12
61002
24.11.19 14:27
@Kriss Tina píše:
A co budete dělat až třeba za 3 roky bude chtít soukromí i další puberťák?? :lol:

No to pujde ta mladsi k dvojcatum :lol: a az i Ona bude chtit soukromí tak uz bude volnej pokoj po nejstarším :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13997
24.11.19 14:30

No takhle to dopadá, kdyz rodice nemaji vlastni ložnici..
A proc se nekoukate na porad v notebooku, ze byste sli do dětského pokoje?
Ma dcera taky nikdy nemela TV v pokoji (navic se muze na neco koukat na mobilu, ipadu, macbooku..), momentalne mame jen jednu v obyvaku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13997
24.11.19 14:34

A je ti blby, kdyz nema dite svuj vlastni pokoj.. Od určitého veku chce kazdy ditko soukromi..

Chapu, ze kdyz mas hodně deti, to jinak asi nejde udelat, kdyz zijes v klasickém byte ci dome.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2249
24.11.19 14:37
@Kriss Tina píše:
A co budete dělat až třeba za 3 roky bude chtít soukromí i další puberťák?? :lol:

tak imho za tri ctyri roky uz bude nejstarsi davno z domu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí