Televize do pokojíčku pro děti

Napsat příspěvek
Velikost písma:
32081
24.11.19 17:44

@Katchulina Tak večer by se v klidu dívat mohli nebo i ty u nich, taťka by měl klid. Kromě toho, když vám to nebude vyhovovat, vždycky jí můžeš dát třeba do sklepa, ne? ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1428
24.11.19 17:46

@Katchulina A ona s nim spi v pokojicku? Ty jo to jsi dobra, to bych nedovolila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32081
24.11.19 17:49

@KaroliS psala, že nejstarší má pokoj zvlášť… což by třeba mě bylo jedno, v 16 letech by tady žádná slečna fakt nespala…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74217
24.11.19 17:57

Klidne. Prece neznamena, ze TV v pokoji a jede porad a ze deti nectou knihy.
U nas maji do budoucna v kazdem deckem pokoji nachystane, ze muzou mit TV (az si privedou svou soukromou navstevu a budou chtit byt zalezli, tak si smi poridit do sveho kralovstvi televizi). Ted ma v pokoji nejstarsi TV a DVD prehravac, ze to v obyvaku nechci a mladsi se obcas pridaji. Ale stejne tu televizi pousti velice vyjimecne.
Vetsinou se divame spolecne v obyvaku nebo vsichni nasackovani v loznici v jedne posteli.
Ale obcas se stane, ze chlap chce v obyvaku na velke fotbal, ja tam mam romanticky film v loznici a decka chteji pohadku. Tehdy se hodi. Ta v pokoji se zapne max. 2-3× za mesic.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1428
24.11.19 18:02
@a12 píše:
Dvojcata v obýváku nevyřeší nic.. Je to centrum deni, ted jim je 6mesicu, tak jim treba tolik hluk nevadi, ale za chvili misto od manzela budou utikat od dvojčat.. Ja myslim, ze uz v těch 6m vyzaduji mimina vetsi klid na spani nez jako novorozenata.. Za chvili uz jim bude vadit televize, nebo zakladatelka řeší, e kvuli manzelovi nemůže myt nadobi.. Tak se zas bude omezovat kvuli detem :nevim:

Mymu diteti nevadil hluk zadny tak do dvou let. Ted teda jsem jednou zaznamenala, ze se budi u svetla a kdyz jsem mela fakt tuberak. Od pul roka ma vecerku ve 22. To je dost indivindi…Jinak ja tez cekam dvojcata, takze uz jsem tez zvazovala jak bychom to poresili a zatim nevim, pockam az se narodi a jake budou osobnosti

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1428
24.11.19 18:08
@Monchichik píše:
@KaroliS psala, že nejstarší má pokoj zvlášť… což by třeba mě bylo jedno, v 16 letech by tady žádná slečna fakt nespala…

Ja vim, ze ma pokoj zvlast. Jen me prekvapilo, ze by dve 16ti lete deti spaly spolu v pokoji…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32081
24.11.19 20:16

@KaroliS no už tady takových pár diskuzí bylo a celkem je to normální jev, prý je lepší je mít pod kontrolou :mrgreen: tak u nás by toto teda fakt nešlo…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Katchulina
24.11.19 20:38

Tak 15 jim bylo, poučení jsou, z brigády jí přidává půlku na antinu, tak nevidím problém…v létě v lese ok… romantika, do dnes na to s chlapem vzpomínáme, ale v zimě to bylo horší, ještě by nastydli :lol:.

• Citovat
  • Upravit
1086
24.11.19 21:11

@Monchichik : a duvod? Ja to nechapu… vzdyt sex je povoleny od 15 preci… my takhle s pritelem bezne u sebe od 16 prespavali… rodice vedeli ze spolu spime, tak to nas maji oddelovat nebo co? K cemu by to bylo?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1428
24.11.19 22:08
@Katchulina píše:
Tak 15 jim bylo, poučení jsou, z brigády jí přidává půlku na antinu, tak nevidím problém…v létě v lese ok… romantika, do dnes na to s chlapem vzpomínáme, ale v zimě to bylo horší, ještě by nastydli :lol:.

Nevim no, ja jsem byla do 19ti panna a nic me neuteklo. A to jsem mela kluka od 17ti. Domu me privedl v deset a bylo. Dodneska na to vzpominam, jaka to byla hezka prvni laska. Prave to, ze jaksi neni kde a rodice to nevidi jako vhodne mi prijde docela rozumny. Brat od 15ti antinu, ja vim ze se to deje, hodne zen ji takhle vysadi po 15ti letech a pak se divi, ze maj zdrav. problemy. Navic nikdo nevi, jaky vliv to bude mit za 20 let. Driv nikdo takhle hromadne antinu nebral. Prespavani v jinem pokoji by me nevadilo, ale sex 16ti letych u nas doma teda jo. Za me to jsou deti.Jako ja vas nesoudim. Jen pro me teda hudba z marsu.-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1428
24.11.19 22:15
@Monchichik píše:
@KaroliS no už tady takových pár diskuzí bylo a celkem je to normální jev, prý je lepší je mít pod kontrolou :mrgreen: tak u nás by toto teda fakt nešlo… Koukam prave, no my bychom to nesnesli teda ani jeden ( ja ani muj muz). Me by i dodnes bylo vrcholne trapny mit sex, kdyz je treba u nas mama na navsteve. Ale tak jiny kraj jiny mrav. Nesoudim to, treba je to fakt lepsi. Kazdopadne to je asi novinka, pac za me nic takoveho nikde nebylo. Jako myslim v normalnich rodinach mych kamaradu a tak.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74217
24.11.19 22:37

@KaroliS
To neni vubec zadna novinka :mrgreen:.
Rebelie byla za nas a daleko driv. Nam vykladala kolegyne a je cerstva duchodkyne, jak za ni kluk chodil tajne domu v noci, ze desetnikem si oddelaval sitku v okne. Jednou jeji otec sel na nadrazi pro noviny rano a mlady uz cekal na prvni vlak domu (ze on vesnican a ona mestacka). Tehdy to ukecal, ze jde do prace (mel 18r.). Jsou spolu 40r., slusny, sporadany par, maji dve fajn dcery.
Mam starsiho muze, takze vetsina nasich spolecnych pratel maji starsi deti, dospivajici mladez a proste se vic oplati byt benevolentnejsi, nez delat ofuky nebo zakazovat. Proste primhourit oci, nechat je, at si trosku rebelii.

Příspěvek upraven 24.11.19 v 22:38

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
184
24.11.19 22:38

Podle mě nepotřebujete televizi, ale ložnici pro tátu. Obývák nechte jako centrum dění, malé děti spolu, velké děti spolu. Holt nemáte palác, takže nejstarší syn musí pochopit, že si nemůže dovolit luxus samostatného pokoje na úkor pohodlí všech ostatních. Se sourozenci v jednom pokoji vyrůstá spousta dětí a jejich nerušený sex rodiče nezajímá ;) Tomu přece nemůžete podřídit celý večerní chod domácnosti :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Katchulina
24.11.19 23:12
@Kelsey píše:
@KaroliS
To neni vubec zadna novinka :mrgreen:.
Rebelie byla za nas a daleko driv. Nam vykladala kolegyne a je cerstva duchodkyne, jak za ni kluk chodil tajne domu v noci, ze desetnikem si oddelaval sitku v okne. Jednou jeji otec sel na nadrazi pro noviny rano a mlady uz cekal na prvni vlak domu (ze on vesnican a ona mestacka). Tehdy to ukecal, ze jde do prace (mel 18r.). Jsou spolu 40r., slusny, sporadany par, maji dve fajn dcery.
Mam starsiho muze, takze vetsina nasich spolecnych pratel maji starsi deti, dospivajici mladez a proste se vic oplati byt benevolentnejsi, nez delat ofuky nebo zakazovat. Proste primhourit oci, nechat je, at si trosku rebelii.Příspěvek upraven 24.11.19 v 22:38

Tohle je přesně můj názor. Když stará babička mého muže vypráví, co vyváděla s jejím dědou za mlada, tak si člověk ještě říká, že my byli svatí a to že nebyli :lol:. Jsme spolu od 15 let. Tchánovci to samé a jsou spolu také do dnes. Vychovali pět dětí, z toho ještě dvě vychovávají a ti tři dospělí, můj manžel a jeho dvě sestry to měli podobně. Manžela dvojče (ségra) je se svým dnes již manželem také od 15 a dnes mají rodinu. Druhá ségra je teda čerstvě po rozchodu, ale se svým ex byla též od 15, taky probíhalo setkání přes noc a zůstali spolu až do 5.ročníku na medicíně, teď se jejich cesty rozešli. Já doma nesměla nic, matce jsem lhala, měly jsme a máme narušený vztah, nebýt hodné tchýně, která nás chápala a mé matce lhala, že jsem na návštěvě za dcerou a ne za synem, tak si neškrtnu. Kdybych nepotkala tak skvělého kluka a jeho skvělou rodinu, bůh ví, jak by to se mnou dopadlo a to jen proto, že mi nevěřila a nic jsem nemohla. V 18 jsem od ní utekla, nechci si dnes ani představit, jak by to dopadlo chodit s nějakým blbem. Proto jsem se zařekla, že své děti budu vychovávat úplně jinak, než jsem byla vychovávána já. A zatím to funguje. Máme domluvené dohody, nastavené hranice a jsme důslední. Když už něco zakážeme, tak fakt je to ne. A děti samy pochopí, že to má svůj důvod a i když třeba se jim to v té chvíli nezdá, po chvíli to uznají samy. Dovolíme jim ale hodně to je pravda. Nejdůležitější je škola, tam to musí fungovat, pak se s námi dá dohodnout na hodně věcech.

• Citovat
  • Upravit
Katchulina
24.11.19 23:16
@Runina píše:
Podle mě nepotřebujete televizi, ale ložnici pro tátu. Obývák nechte jako centrum dění, malé děti spolu, velké děti spolu. Holt nemáte palác, takže nejstarší syn musí pochopit, že si nemůže dovolit luxus samostatného pokoje na úkor pohodlí všech ostatních. Se sourozenci v jednom pokoji vyrůstá spousta dětí a jejich nerušený sex rodiče nezajímá ;) Tomu přece nemůžete podřídit celý večerní chod domácnosti :nevim:

Jako určitě máš pravdu, po pravdě nám nedošlo, že ta ložnice bude tolik tomu taťkovi chybět, sám to vymyslel s tím, že tak žije hodně lidí.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí

BABY NA UCPANÝ NOS 50 ML