Tělísko Mirena

Napsat příspěvek
Velikost písma:
925
4.11.15 18:08

@smurfka jj říkal mi tak dr. že to má zařízený on. Chtěla jsem si ji koupit sama a donést, vyšla by levněji. Ale právě mi říkal, že to tak nedělá, že ji odebírá od dodavatele on a pak to je pojištěný to vyndání… Takže ANO, je to doktorem… Jsem to asi špatně napsala, se omlouvám :oops:
Taky přemýšlím, že až mi doběhne, za 3 roky, že se nechám „vykuchat“, to mi bude skoro 38 a další dítko neplánuju. Ale nejsem ještě rozhodnutá, možná si ještě jednu nechám dát a nějaký definitivy asi až po 40… Taky vůbec nevím, co ten zákrok obnáší :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
smurfka
4.11.15 19:58

@Piitra tak mě je 31 takže mi vyjdou do 40 akorát dvě..moje máma je taky vykuchaná..dneska to je stejná cena jak za mirenu takže v pohodě..a člověk má klid..

• Citovat
  • Upravit
755
6.11.15 10:45

Tak já zatím pořád hlásím spokojenost, čtvrtý měsíc s Mirenou, anic co by mě nějak obtěžovalo nepozoruju.. Váhy stejná, pleť i vlasy taky, špinila jsem jen ten první měsíc a od tý doby 2× dva dny, ale to snad ani nebylo špinění, spíš jen růžová šmouha na toale'táku :roll: takže za mě pořád dobrá volba.. ale jak už jsem psala, uvidím až přestanu kojit, až se zas trochu rozhodí hormony, co to bude dělat..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
925
8.11.15 17:23

Ahoj vespolek, tak já nevím, co si mám myslet. Mám Mirenu přesně 2 roky. Doteď jsem každý měsíc měla MS v rozptylu 24-28 dní cyklu. No a teď jsem 32.den a NIC :( Ale nechodím čůrat (což jsem u obou těhu lítala co půl hodiny u obou kluků už před termínem MS), nebolí mě prsa, nemám je větší či tak něco, není mi ani špatně ani nemám extra chutě… Nevím, co si myslet. Jestli mám panikařit, že Mirena selhala :nevim: Co myslíte, je možné že prostě po těch dvou letech se mi hormony vybouřili a už to mít nebudu vůbec, jako to tu některé holky píšou že MS nemaj? No v každým případě zítra jdu koupit test, to mi nervově nedá. A pak uvidím, co bude. Třetí mímo už opravdu nechci hlavně ze zdravotních důvodů a taky by to nebylo doma kam dát :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
smurfka
9.11.15 07:44

@Piitra podle mě to nebude těhu..když tu někdo píše že měl s mirenou třeba problém až po dvou letech nebo později, tak se určo muže stát že ti ms skončila až taky takhle pozdě..test si udelěj, ale nestresovala bych..( jako já to mám v sobě vyřešené, kdyby náhodou selhala tak potrat - navíc zaplacený pojištovnou, což se hodí, já už jsem skončila a v tom mám jasno, takže bych žádné dilema ani tak neměla )

• Citovat
  • Upravit
925
9.11.15 07:51

@smurfka No to já právě taky srovnaný mám, že bych šla na potrat, ale víš jak, co udělaj hormony, kdyby se to náhodou stalo a co by na to řekli v okolí, teda hlavně manžel. Zatím nestresuju, spíš jsem tím vyčkáváním taková unavená a otrávená, dnes jdu koupit ten test… Trochu mě pobolívá břicho jako bych to měla dostat, ale furt nic :D My jsme ted byli na víken u tchýňovejch a to je pro mě vždycky stres už 14dí předem, kdy se to blíží, tak jsem si říkala že nervy pracujou a tak. Ale teď doma, kdy jsem to přežila a jsem zase v klidu si říkám, že by to mohlo přijít :D no odpoledne uvidím víc po testu. Zatím pa a dík za podporu… :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
smurfka
9.11.15 07:56

@Piitra tsk manzel je na me strane, take vic deti nechce..a okoli by se to nedozvedelo, jelikoz bych to nikomu nerekla a i kdyby jo, co je mi po nich, je to muj zivot, oni to dalsi dite nebudou muset zivit a vychovavat..drzim palce, me to taky nechodi extra pravidelne, treba to prijde a treba uz ne a budes mit par let klid

• Citovat
  • Upravit
925
9.11.15 08:07

@smurfka Díky. Jo s manželem to máme srovnaný že dvě a dost. Ale nikdy nevíš, co by se mu vrtlo v hlavě :jazyk: I když bytový podmínky na dalšího sviště nemáme, takže si myslim, že by byl na mé straně… tak já razím do města, mám nějaký lítání a pak cvíčo s malým a pak hurá domu testovat :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
smurfka
9.11.15 08:19

@Piitra jasné tak pak dej vedet :jazyk:

• Citovat
  • Upravit
925
9.11.15 11:09

@smurfka Ahoj, tak jak jsme předpokládaly, výsledek negativní a teď babo raď :D mám jít koncem listopadu na preventivku, tak nevim, jestli to vydržím, anebo půjdu už v tomto týdnu? Ale abych tam pak nemusela na 2×. Teď s „problémem“ a za 3týdny na cytologii. Zas tak moc pana doktora nemiluju :D si tam zavolám a dohodnu se se sestrou, co se mnou ;) Ale klídek v duši, negativum je pozitivní :mrgreen:
Tak jsem se tam kupodivu dovolala hned. Sestra pravila, že pokud mi nic není, že nemusím chodit a na preventivku jdu 1.12. No tak uvidíme, co do tý doby bude :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
smurfka
9.11.15 11:15

@Piitra si myslím že nic..kdyby něco bylo a třeba se tělísko pohlo tak by byl výsledek testu asi jiný že…podle mě prostě bud přijdou později a jen špinění nebo už vůbec..

• Citovat
  • Upravit
925
9.11.15 11:21

@smurfka jj tak tak… a nic mě nebolí, semtam jakoby lehký tlak v podbřišku jako když to mám dostat, ale to může být i jídlem anebo gumou od tepláků :D takže se dnes asi vrhnu na manžela, když mi nic není :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
smurfka
9.11.15 12:12

@Piitra tak ti co nemaji ms tak vetsinou pisou ze v dobe kdy by meli mit ms tak citi jakoby nejake priznaky, bolest tlak vajecniku, nebo proste nejake pms priznaky, nekdo treba jen zaspini a tak. Takze ono fo muzou byt jakoby priznaky ms kterou nemas.

• Citovat
  • Upravit
925
9.11.15 12:51

@smurfka No jo, asi to tak bude :) ale je to divný, celej život tím trpím, teprve až s Mirenou se to stalo snesitelnou částí měsíce. A teď najednou nic, jako by mi něco chybělo :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
smurfka
9.11.15 14:20
@Piitra píše:
@smurfka No jo, asi to tak bude :) ale je to divný, celej život tím trpím, teprve až s Mirenou se to stalo snesitelnou částí měsíce. A teď najednou nic, jako by mi něco chybělo :D

si blázen..skákej radostí..já chci takýýýýýý, zrovna dneska skončila :zed:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí