Tělísko Mirena

Napsat příspěvek
Velikost písma:
220
12.11.15 15:10
@Krtuška píše:
Myslíš, že je normálne ak ma pobolieva brucho ako na menz.?

Taky jsem to tak mela…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8
12.11.15 22:04

Tak dúfam, že to bude ok ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
925
9.12.15 22:13

@smurfka Ahoj, tak si představ, jak jsem tu plašila před 2 měsícema, že jsem to nedostala, tak teď v prosinci normálka to přišlo jako vždy, 2dny lehký krvácení pak špinění. Byla jsem objednaná na gyndu, akorát mi to skončilo, tak jsem vyrazila :) Doktor na to nic neřek jen konstatoval: „Inu, to se může stát.“ Tak mě fakt teda jako uklidnil :D Ale tělísko je tam co má být, projel mě tím vnitřním UZ pečlivě ze všech stran 8o že je to OK a že zas za rok… Tak jsem teda zvědavá, teď mi to vychází akorát na Štědrej den, tak kdyby to nepřišlo, zlobit se nebudu :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
925
9.12.15 22:14

@Krtuška Ahoj, tak jak se ti to vyvíjí, už je to lepší?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
smurfka
10.12.15 18:45

@Piitra tak to je normalka ze jednou to prijit muze a jednou ne..ja ted co mi to skoncilo tak furt teda pet dni ale jen spineni..se zblazni!, ale snad se to jeste nejak vyvine…jinak me dr chce kontrolovat telisko co pul roku..tak jsem radsi nez jednou za rok..

• Citovat
  • Upravit
8
10.12.15 19:39

Piitra, ďakujem zaopýtanie. Asi dva týždne som mala injekcie a tabletky, takže sa mi to ukludnilo. Dokonca som mala aj nejaké dni úplne čisté. No dostala som menz. a už mi trvá vyše týždňa. Ale dúfam, že sa to upraví. Ja som bola vtedy úplne zúfalá, ustráchaná, aby som nešla na ten zákrok. No trvá to teda dlho kým sa tie moje hormóny ukludnia.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
smurfka
4.1.16 17:18

Tak jsem zatim zklamana..sice zatim 4 mesice ale furt mam kramy a furt delsi nez bez mireny…sice slabsi ale delsi..otravuje me to a taky nepravidelnost, kdyz nevim kdy to prijde a chodi si to jak chce…hnus..jinak zadne problemy s ni zatim nemam, jen toto.. :zed:

• Citovat
  • Upravit
925
4.1.16 17:37

@smurfka Hele mě se to srovnalo až po půl roce. Do tý doby jsem to taky měla delší ale slabší a postupně se to zkracovalo a teď jsem na nějakých 5 dnech, z čehož krvácím tak den dva lehce a zbytek jen špinění.. Vydrž, tělo se s tím musí poprat :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
smurfka
4.1.16 17:52

@Piitra no ja to mam spis furt delsi zatim..ach jo..no vydrzim to ale jestlj se to nespravi tak na to prdim a pujde fo vem..takhle dlouhe kramy celych pet let fakf nechci..

• Citovat
  • Upravit
35029
4.1.16 18:19
@Piitra píše:
@smurfka Hele mě se to srovnalo až po půl roce. Do tý doby jsem to taky měla delší ale slabší a postupně se to zkracovalo a teď jsem na nějakých 5 dnech, z čehož krvácím tak den dva lehce a zbytek jen špinění.. Vydrž, tělo se s tím musí poprat :D

souhlas, já to taky měla nejdřív delší, po tom půl roce se to začalo zkracovat, teď jí mám rok a půl a má to tak půl dne, k tomu špiním půl dne před a půl dne pak, navíc klidně po dvou měsících, takže nepravidelnost mě absolutně netrápí, slipovka se mi vejde všude, navíc jsem stejně zvyklá jí mít po ruce :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
439
11.1.16 07:18

Holky, SOS. Mám Mirenu necelé 3 roky, ve čtvrtek jdu na vyndání (hysteroskopicky, nejde vyndat ambulantně). Min. týden jsem našla v kalhotkách na slipovce jako by modrý provázek - nit… Myslela jsem, že je to jen nit z kalhot nebo tak… Ale pak jsem začla krvácet (co mám Mirenu, tak jsem nemenstruovala vůbec). Myslíte, že se mohla sama uvolnit a že už ji tam nemám? Do toho mám od doktorky napsaná antibiotika, našla mi nějakou bakterii, mám výtoky… Stalo se Vám někomu, že Vám Mirena sama „vypadla“?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15419
11.1.16 08:04

@tyna.andilek Já se doktorky na to samovolné vypadnutí ptala. Snad, že je to pravděpodobnější hned krátce po zavedení. A že by to snad mělo být doprovázeno krvácení a trochu i menstruační bolestí až křečema. Tvrdila, že bych to neměla přehlédnout :nevim:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
925
11.1.16 08:17

Ahoj, mě taky doktor říkal, že vypadnout to může, i když je to málo pravděpodobné. Ale když už, tak hned krátce po zavedení. Ale potom, co je usazená dobře 3 roky se mi to zdá nepravděpodobný. A že kdyby vypadla, je viditelná, poznatelná.
Možná se ti uvolnilo jen to jedno vlákno a jak postupovalo dolů, třeba narušilo sliznici a proto to krvácení? :nevim:
Dej vědět, až zjistíš, co to bylo, docela by mě to zajímalo. Já ji mám 2 roky a menstruuju pravidelně :)
PS: A proč jdeš po 3 letech na vyndání?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
439
11.1.16 08:31

@Piitra No, je mi to divné, ambulantně to vyndat nešlo, že mám prý ty vlákna mpoc krátce zastřižená… Jdu na vyndání, neboť pociťuji dost nežádoucích účinků (migrény, nervozita, nespavost, nechuť k sexu, jsem podrážděná) a taky jsme se rozešli s partnerem, takže jsem si řekla, že je na čase tělo pročistit od jakýchkoliv hormonů, neboť antikoncepci v jakékoliv formě beru už 12 let v kuse… (když nepočítám těhu:-D)

Možná je to krvácení spojeno spíš s nervy… ale říkala jsem si, jestli třeba nevypadla do záchodu, toho jsem si přece všimnout nemusela… no, dám vědět, jak jsem ve čtvrtek dopadla…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
925
11.1.16 14:27

@tyna.andilek Já si myslím, že bys asi musela cítít, kdyby ti takovej kus plastu procházel tělem ven, ne? No bůh suď… Budu držet palce, ať je to OK. :kytka: Mě právě Mirena pomohla, že mě migrény přešly. Dřív jsem ji měla tak každý druhý měsíc, vždy ze začátku MS. No a co mám Mirenu, 2 roky a 3 měsíce, tak jsem měla pouze jeden náběh na migrénu a ten jsem chytla v začátku, tak se mi nerozjela… No a navíc jinou antiko nesmím :( Takže pokud tohle nebude časem mi dělat dobře, jsem nahraná… :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí