Tělísko Mirena

Napsat příspěvek
Velikost písma:
smurfka
2.10.15 09:09

@Smailík
já si dala mirenu až pul roku po porodu a už jsem nekojila, tak neporadím.. :nevim:

• Citovat
  • Upravit
1799
2.10.15 11:52

@Smailík Já tě asi moc nepotěším :nevim: Nechala jsem si zavést mirenu, když malé byl skoro rok. V té době jsem kojila, ale od lékaře jsem dostala naprosto odlišnou informaci než ty ohledně krvácení či špinění. Dle něho to nějaký čas trvá a je to u každé ženy individuální než se to vše usadí a miréna si tak říkajíc sedne a hlavně při kojení dle něho obecně převážně ženy krvácejí déle. Jestli to budu interpretovat správně - tak kojení je proces, při kterém to také hodně působí na dělohu a proto ty problémy s krvácením.
Takže nedělej ještě žádné závěry, máš ji opravdu krátce. Přeji, ať se s ní sžiješ co nejdříve a vyhovuje ti :kytka: Já jsem to štěstí neměla :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
755
2.10.15 13:05

@Smailík já si nechala dát mirenu hned po šestinedělí, řekli mi to samé co tobě, že u kojících by to nemělo nijak dlouho krvácet. špinila jsem v den zavedení, pak týden nic, pak něco jako menstruace a po ní ještě cca 2 týdny špinění :) na kontrole po měsíci už jsem nekrvácela ani nešpinila, teď to bude už druhý měsíc od zavedení a pořád nic :) Kojení probíhá stejně, žádné změny nepozoruju ani na mimču, ani na sobě (váha, pleŤ nebo tak něco) Doktorka říkala, že to může trochu zlobit a špinit ještě po ukončení kojení, až se zas změní hladina hormonů. Zatím jsem spokojená a musím, říct že jsem to čekala složitější ;) :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
42
2.10.15 13:20

Děkuji Vám moc děvčata… přiznám se, že jste mě g mia moc potěšila :). Takže zkusím vydržet a uvidíme. Snad dopadnu stejně tak dobře jako vy:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3
11.10.15 17:13
@capinka píše:
Ahoj, chtěla bych vědět, jestli máte některá zkušenost s tělískem Mirena. O dětech na dalších pár let rozhodně neuvažujeme, takže o něm přemýšlím a sháním informace. Prý je dobré…
Díky moc za zkušenosti.

já mirenu mam už ted skoro dva roky a jsem spokojena zatim nějake važne potiže nejsou tak uvidime jak to bude dal pokračovat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
smurfka
12.10.15 15:55

Tak super. Přes mirenu mám delší MS než bez ní, ale tento mesic už 12 dni. Se poseru.

• Citovat
  • Upravit
925
12.10.15 16:00

@smurfka A jak dlouho ji máš zavedenou? Mě se to srovnalo až tak půl roku po zavedení a mám to teda o dost lepší, krvácím lehce tak den dva, jinak jen špiním a dohromady max. 6 dní…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
smurfka
13.10.15 08:38
@Piitra píše:
@smurfka A jak dlouho ji máš zavedenou? Mě se to srovnalo až tak půl roku po zavedení a mám to teda o dost lepší, krvácím lehce tak den dva, jinak jen špiním a dohromady max. 6 dní…

ted mám teprv druhou ms s mirenou..takže dva měsíce..ale první ms sice delší ale tak nějak normálně..ted je to maras :zed:

• Citovat
  • Upravit
925
13.10.15 09:17

@smurfka Vydrž, to se srovná uvidíš. Držím palec… :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
smurfka
13.10.15 09:54
@Piitra píše:
@smurfka Vydrž, to se srovná uvidíš. Držím palec… :palec:

já nechci aby se to srovnalo, já ji nechci mít vůbec..proto jsem si ji dala, to jsem mohla ušetřit a dát si nehormonální.. :zed:

• Citovat
  • Upravit
925
13.10.15 11:04

@smurfka Jo ty jsi až takhle neskromná :D no tak to potom jo. Já jsem spokojená takto. Já byla průtokový ohřívač krve s křečema a migrénou. Takže teď mám vyloženě pohodičku ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19
13.10.15 19:07

Nadměrné vypadávání vlasů kvůli Mireně ???

Dobrý podvečer, ráda bych oživila tuto diskuzi.
Mám Mirenu zavedenou něco přes měsíc. Zatím bylo vše relativně OK. Samozřejmě převážně špinění, občas klid, pak zase znovu a tak dokola. Poslední dobou jsem si ovšem všimla, že mám v culíku nějak extrémně málo vlasů (neříkám, že jsem měla dřív hřívu jako lev, ale tohle mi přijde už hodně), všude po bytě jsou po mě napdané vlasy, když se učešu, tak taky děs..Podezírám z toho právě Mirenu, protože jsem na tom s vlasy nikdy takhle bídně nebyla. Máte s tím někdo zkušenost? Jsem z toho už dost nervózní. Mám dlouhé vlasy do půl pasu a obávám se, že za chvíli budu plešatá. Začala jsem brát vitamíny na vlasy a rybí tuk, ale padají pořád dost. Plus jsem teda cca před 3 dny začala krvácet jako u MS a docela mě pobolívá v podbřišku, nejvíc když sedím nebo jsem skrčená. Je možné, že se mi posunula dolů?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13.10.15 20:23

Ja mam teda levosert, ale krvacim sice lehce, ale už 4tydny v kuse. První měsíc po zavedení jsem krvacela taky lehce a necelé 4tydny. Ale bolesti žádný, tak snad de to srovna. Zavedeny to mam od začátku srpna

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
220
13.10.15 22:38

@d3niiiska
Ja mam levosert a boleni bricha me take trapilo mam ho 4mes. a jeste pred tremi tydny jsem vicemene neustale krvacela, ze jsem telisko chtela nechat vyndat.Nyni, tuk tuk, to ustalo a nic, tak snad uz to da pokoj. Menstruace zatim nic, tak doufam ze je to vysledek teliska a ne jeho selhani, to by mi kleplo. Vlasy tezko rict, ja jsem po porodu vypelichana. Takze uz ani nepoznam dalsi chlup 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
42
14.10.15 13:41

Mám mirenu měsíc a stále špiním :( otrava :( a taky plešatím, jen nevím zda z kojení a nebo právě z ní. Všimla jsem si ale, že vlasy začaly padat víc po zavedení.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí