Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@MilijonDolarBejby píše:
pro me by byla mirena zas na moc dlouho, tak jsem sla do tohoto, tak uvidime. pri nejhorsim 3000 v řiti
Jako za 3000,–?? Já za ni dala 7.000,–, a to před 6lety!!
@drsňačka píše:
Ona myslí ten Levo něco že byl za 3000,– Mirena stojí furt tak nějak, já za ni včetně aplikace dala před rokem a půl cca 6500,–
@drsňačka píše:
3000 ( teda jak kde - u nas chtějí 4500 ) stojí levosert..je to hormonální tělísko na tři roky..
mirena stojí furt stejně..já za ni včera dala 6000 i s aplikací
Holky která jste brala při tělísku ascorutin? měli jste po něm průjem? já ho beru tři dny a teda jede to ze mě s prominutím jak z prasklého vodovodu..ale v letáku ve vedlejších účincích nic o průjmu není, tak nevím právě jestli je to tím..
![]()
@smurfka
Nee a to ted beru tu nejvyssi moznou davku 3× 2tablety. Zatim vysledek 0.To spis vypada, ze jsi schytala nejakou strevni virozu.
@Atra píše:
@smurfka
Nee a to ted beru tu nejvyssi moznou davku 3× 2tablety. Zatim vysledek 0.To spis vypada, ze jsi schytala nejakou strevni virozu.
Tak u mě zatím krvácení nebo spineni dobry, jen si nemůžu nahmatat ty vlákna, asi mě je hodně ustrihla, musím tam zavolat, ale jinak zatím dobrý.
@smurfka píše:
Tak u mě zatím krvácení nebo spineni dobry, jen si nemůžu nahmatat ty vlákna, asi mě je hodně ustrihla, musím tam zavolat, ale jinak zatím dobrý.
Mě ty dráty hned při zavedení zkrátila tak, že jsem si je za rok a půl ani jednou nenahmatala. Na ultrazvuku jsem byla už dvakrát a Mirena je usazená správně. Tak jsem jen zvědavá na vytahování.
@ivašot. píše:
Mě ty dráty hned při zavedení zkrátila tak, že jsem si je za rok a půl ani jednou nenahmatala. Na ultrazvuku jsem byla už dvakrát a Mirena je usazená správně. Tak jsem jen zvědavá na vytahování.
No mě se ani nezeptala jak moc je chci zkrátit a hned smikala. To mě ale štve. Takhle nebudu vědět jestli se třeba nepohlo, když si to nemůžu kontrolovat ![]()
@smurfka píše:
No mě se ani nezeptala jak moc je chci zkrátit a hned smikala. To mě ale štve. Takhle nebudu vědět jestli se třeba nepohlo, když si to nemůžu kontrolovat
Já jsem v podstatě ráda, že jsem je nikdy nenahmatala. Já bych to totiž jinak kontrolovala furt. Já jsem plašan a ve svém věku mám z otěhotnění fakt hrůzu
. Na kontrole po roce mi říkala, že když je takhle pěkně usazená, že je minimální pravděpodobnost, že by se hnula. Tak se tomu snažím věřit.
@ivašot. píše:
Já jsem v podstatě ráda, že jsem je nikdy nenahmatala. Já bych to totiž jinak kontrolovala furt. Já jsem plašan a ve svém věku mám z otěhotnění fakt hrůzu. Na kontrole po roce mi říkala, že když je takhle pěkně usazená, že je minimální pravděpodobnost, že by se hnula. Tak se tomu snažím věřit.
Já bych to raději furt kontrolovala než žila v nevědomosti. No co už, zpátky mi je neprisije ![]()
No právě proto jsem nervni že jsem si to ještě nenašla ani. No sex ještě nebyl tak v pohodě, ale snad to tam v sobě najdu