Tělísko Mirena

Napsat příspěvek
Velikost písma:
925
9.7.15 17:21

@Atra Ahoj, já mám zavedenou Mirenu, na podzim to bude 2 roky a taky jsem ze začátku pořád krvácela. První cyklus jsem krvácela skoro 3týdny, pak týden pauza, pak zase nanovo asi 18dnů atd. postupně se ta doba krvácení snižovala až jsem se ustálila po půl roce na cca 5-7dnech, přičemž krvácím tak den dva, zbytek je špinění. Takže zkus vydržet a uvidíš, každý je jiný. Tak snad se ti to časem srovná…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
220
10.7.15 08:16

@Piitra
Dekuji za zpravu.No jsem z toho pekne otravena, krasne pocasi, vsichni u vody a ja vesele doma s kamaradkami vlozkami. Manzel na prasky. Zkusim jeste teda vydrzet, premyslela jsem, ze necham telisko vyndat, ale zase si rikam, ze se to snad zklidni.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
303
10.7.15 10:18

Ahoj, ještě vydrž!! Já jsem krvácela 6 týdnů po zavedené +boolesti břicha apod!! Pak to přestalo. Mám ji už 6 let, nemám mencky a vše je ok. Takže VYDRŽ!!
P. S. To, že jsem jí po týdnu krvácení chtěla vyndat, to ti snad nemusím ani říkat!!
bYLA JSEM ÚPLNĚ HOTOVÁ, ALE JSEM RÁDA, ŽE JSEM VYDRŽELA!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1454
10.7.15 10:35

Připojím již po několikáté mé zkušenosti s Mirenou. Jsem naprosto spokojená. Mám již druhou Mirenu - celkem 6,5 roku. Začátek byl náročný. Po zavedení tři měsíce krvácení a špinění, dva měsíce klasická MS ale pak jako když utne a menstruaci posledních šest let nemám. Manžel mi ty první tři měsíce říkal, že už pochopil, jak funguje mirena - nedá se vůbec sexovat :-)
Já radím vydržet první půlrok a pak začít řešit, pokud problémy neustanou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
220
10.7.15 12:16

Holky, diky za uklidneni.Uz jsem to fakt vzdavala, zkusim jeste vydrzet.Mne prekvapilo prave jak moc krvacim, ale jak koukam, nejsem jedina. Antikoncepce je to ale zatim 100% :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
303
10.7.15 13:24

Buď v klidum jás si ji nechala dát hned po 6nedělí-byla jsem nadšená, že jsem skončila s vložkama a hned šup pro Mirenu. Doktorka mi řekla, že budu mírně špinit!! Asi si umíš představit moje zděšení, když jsem se znova vrátila k vložkám, a to na celých 6 dalších týdnů'!!! :D :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
220
10.7.15 13:37

@drsňačka
No to by me kleplo :lol: Si dobra zes to vydrzela.No ja doufam, ze uz to da brzy pokoj.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4774
10.7.15 14:08

Holky mě mudr ted po té repozici řekl že budu lehce špinit a já už 8 den teču jak průtokový ohřívač, safra to si to léto opravdu užiju :)
a používáte některá tampony? já mám právě strach abych si ji nepovytáhla tak jen vložkuju celou dobu o mám mirenu, jestli třeba kalíšek jo, no nevím, musím vykoumat, protože v tom vedru nic moc

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
220
10.7.15 14:51

@zlobikbobik
Vitej do klubu :lol: taky si o koupani nechavam zdat. Tampony nepouzivam, vseobecne mi nevyhovuji.Kdyz se ti ta Mirena soupla, fungovala jak mela?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4774
10.7.15 19:53

@Atra tvrdil mi že jo, že díky tomu že je hormonální fungovala.by mě asi kleplo kdyby ne :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12127
10.7.15 21:00

@zlobikbobik tampony používám, chodím s klukem na plavání kde to po nás vyžadují, ale mě už se ty vlákna smotly někam hlouběji, dřív jsem je nahmatala, teď už ne

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
220
10.7.15 23:02

@zlobikbobik
Tak to si me trochu uklidnila:D se ti nedivim, me by taky kleplo, dve cacorky mi staci :D Prave jsem dumala nad tim, co kdyby se to hnulo :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
96
13.7.15 09:20

Můžu se také zeptat? Mám mirenu 2roky, teď jsme se s manželem rozhodli pro sviste číslo 3 :-) a chci si ji teda nechat vyndat, ale!!! Při poslední kontrole mi mudr řekl, že se schovala vlákna, mířeny je na stejném místě, jen se pootocila a nepůjde teda normálně vyndat. Prý to zkusí peanem a popř narkoza. Měl jste to někdo tak? Mám strach z bolesti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13.7.15 19:58

Zdravím, tak po vytažení mireny hned další mesíc menstruaci, 4 dny normální, takže vše ok.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
303
13.7.15 21:09
@magdalenka24 píše:
Zdravím, tak po vytažení mireny hned další mesíc menstruaci, 4 dny normální, takže vše ok.
:roll: Bez narkozy, bez narkozy??jak to šlo?? Bolelo?? :think:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital