Tělísko Mirena

Napsat příspěvek
Velikost písma:
16077
13.1.15 16:52

@amilein místo 50kg ze mě byla 60kg kočka, plná vody, s akne, mykózami, s nonstop krvacením, špinením, zesíleném po styku + užasné migreny.. váhu jsem nabírala i ze vzduchu.. při mém živ. stylu není možné, abych za 2-3 mesíce nabrala 10kg.. po vyndání do dvou mesícu upravení na puv. stav..ve všem..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
870
13.1.15 17:48

@amilein souhlas, já to samé. 7kg nahoře (ruce jak zápasník…nateklá víc jak v těhotenství), bolesti zad, migrény, libilo 0, psychika děsné výkyvy. Po 6 měsících šla Mirena ven a do 3 měsíců vše OK.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6203
13.1.15 18:10

Holi a co používat když jsem mela hrozně silnou menstruaci. Myšleno vymena každou hodinu ve dne i v noci. Ráno jsem byla jak matoha :( mirena můj problém vyresila, ale jsem silene zavodnena :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
130
13.1.15 20:19

Ahojky, připojuji se…během 10 měsíců váha + 7kg, nafouklé břicho, otoky, zapáchající výtoky, padání vlasů a psychika totálně v háji, začala jsem trpet úzkostmi a tlakem na hrudi a nespavostí…po 10 měsících vyndání, během 14 dnů -7kg, kdy jsem se odvodnila, přestala jsem být nafouklá, výtky ustaly, jen psychika byla už více než zasažená, takže jsem skončila na AD s dg. úzkosti…Za mě Mirenu už nikdy více!!!
Taky jsem trpěla na silné krvácení, proto jsem si ji nechala dát, kupodivu po vyndání se mi menstr. upravila a teď ji mám normální…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6203
13.1.15 20:30

Mohu se zeptat za jak dlouho jste dostaly po vyjmutí menstruaci?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
303
13.1.15 22:15

Holky a já v pohodě. Letos jdu do druhé. Při první jsem měla týden zvýšenou teplotu, bolesti v podbříšku a měsíc špinění. Byla jsem úplně zoufalá. No a od té doby pohoda a klídek. Jsem bez menzes, a to ji mám už 6 rok. Vlákna mi 2× zkracovala doktorka a už si na ně nedosáhnu. Máte někdo zkušenost z vyndáváním? Jak to probíhalo??díky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
235
14.1.15 08:16

To je pořád dokola někomu sedne někomu ne. Ale to je jako každá antikoncepce Mirena není vyjímka. Já naštěstí patřím k těm spokojeným.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16077
14.1.15 08:50

Vyndavani teliska je rychlovka.. ja to ani necitila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
870
14.1.15 09:01

@dojinek to ano, ale beznou antiko proste prestanes brat a je to. Telisko mas v sobe a doktori Te nuti „vydrzet“ pul roku, aby antiko sedla. Kdyz to vzdas, vyhodis cca 6-7tis. Proto je dobre otevrene rict, ze Mirena neni zas takovy zazrak, jak lekari tvrdi a varovat, ze procento, kterym nesedla, neni zanedbatelne. At se kazda zena rozhodne, jestli penize obetuje. Me doktor tvrdil, ze jsou s ni spokojene vsechny!! :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15421
14.1.15 09:03

Patřím k těm spokojeným a hlavní argument, proč do ní jít, byl pro mě názor mého kardiologa. A ten z toho vážně žádnou provizi neměl.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
235
14.1.15 11:20

@budla nevím mě nutila vydržet i u pilulek ať si tělo zvykne. Na druhou stranu u nás v práci a to je vyloženě ženský kolektiv mají Mirenu všechny a ani jedna nemá problém. Problémy s tělískem jsem se dočetla až tady takže zas až tak velké procento to nebude, kdo má problémy :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7
14.1.15 13:46

Dekuji Vam :mavam:
ja taky tomu neverim ze jsou spokojene vsechny nostitelky Mireny jak mi to rikal muj gynekolog. Rikal ze jsem jedina, a zrala na psychiatrii. Rikal mi ze jeste budu o Mirenu prosit az zas prijdou silna krvaceni (proto jsem ji dostala), ale moje homeopatka to vyresila jinak. :potlesk:

Prosim Vas, dostaly jste nektera z vas pribalovy letacek? Tam pry jsou
vsechny vedlejsi ucinky.

diky moc

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7
14.1.15 13:50
@ivašot. píše:
Patřím k těm spokojeným a hlavní argument, proč do ní jít, byl pro mě názor mého kardiologa. A ten z toho vážně žádnou provizi neměl.

opravdu? Me rikala moje znama, ze pokud je neco se srdcem a s jatry, je Mirena hrozny jed! Pry ma za vinu nepravidelny chod srdce a taky narusuje zasoby drasliku a horciku v tele, co ma za nasledek poruchy srdecniho rytmu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15421
14.1.15 13:53

@amilein Řekl mi, že proti klasické Ha jsou celkové vlivy a tělo, co se hormonů týká, zanedbatelné. Ha mi v podstatě zakázal, mirenu odsouhlasil.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15421
14.1.15 13:54

@amilein Příbalový leták najdeš na internetu. Ale je to jako u všech jiných léků, vyjmenované prakticky všechno.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí