Tělísko Mirena

Napsat příspěvek
Velikost písma:
22.9.14 13:15

@dojinek mas pravdu. ale mam fakt strach. chtela jsem si ji nechat zavest hned po sestinedeli, ve ctvrtek to bude 6 tydnu, co jsem porodila, ale mam potize, takze to budu muset odlozit

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
235
22.9.14 13:28

@MilijonDolarBejby já jsem taky chtěla hned po 6 nedělích ještě jsme chvilku museli počkat neměla jsem úplně zavinutou dělohu a ještě se mi komplet obrátila. Takže ani nevěděla jestli se jí to podaří zavést. Ale to jsme byli domluvené, že pokud se to nepodaří nic platit nebudu. Tak přeji šťastné rozhodnutí a v případě jestli to bude Mirena tak přeji ať patříte k těm co si jí nemůžou vynachválit :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
130
22.9.14 14:25
@MilijonDolarBejby píše:
ne, posledni dobou totiz ctu jen negativa. ale nevim jakou jinou antikoncepci zvolit, vzhledem k dost silne a dlouhe menstruaci, navic nepravidelne :roll: :mrgreen:

Já měla ten samý problém, silná menstr, nepravidelná, normální HAK nemůžu, tak jsem zvolila po 5ti letém naléhání dr.,Mirenu a za 10 měsíců sem ji musela dát pryč vzhledem k nežádoucím účinkům, protože to bylo fakt děsný, psala jsem viz. výše. Ale zkus jí, třeba Ti sedne, když ne, máš nárik do roka n avrácení poměrný částky peněz, někdy je to sice boj dostat peníze z5,ale když se nedáš:o).Já jsem teď bez antikoncepce 1,5měsíce a potíže co jsem měla jsou pryč. Takže já Mirenu už nikdy, a zatím nevím jak to budu řešit dál, je mi 37 mám 2 děti, další nechci, tak pak leda hysterektomie, ale to je nejkrajnější řešení.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
130
2.10.14 16:26

Je to již starší článek, ale naprosto souhlasím, tyto a podobné potíže jsem tu popisovala nedávno…i já jsem se Mireny zbavila před 1,5měsícem a je mi fajn. A to, co jsem prožívala bych nikomu nepřála…takže souhlasím stím, co tu bylo napsáno co se týče nežádoucích účinků. R.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
130
2.10.14 16:27
@farska píše:
přeju,at je už JEN LÍP :oops: ALE NIC SI NEVYCITEJ-UDELALAS TO,CO JSI POKLADALA V DANOU CHVILI ZA NEJLEPSI :mavam:

myslím tím tento článek a k němu navazující předešlé…úplně jsem se v nich našla

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
130
2.10.14 16:28
@Mišelin píše:
Nechci tu vůbec nikoho nabádat, že je špatná, ale mě se zdá, že málokterá žena je ochotna jen tak vyplyvnout najednou několik tisíc za antikoncepci, tudíž počítám, že ji bude mít malé procento žen ze všech, které antikoncepci mají. Spousta nespokojených ani nanapíše, protože když se obrátily na lékaře s problémy, poslal je k psychoušovi s tím, že jim nic není, jen nezvládají psych. ten stres v mateřství a tím pádem si nespojí, že bušení srdce, bolesti a depky mají možnou příčinu lékaři tolik vychvalované MIRENE…Nikomu nechci přát stavy, které zažívám já, Foxice nebo Erca…doma malý dítě a místo radosti z mateřství jen úzkost, lítání po doktorech a šílený stavy, které kdo neprožil, nepochopí. Je mi hrozně líto mojí dcery, které jsem se nevěnovala jak bych chtěla, protože jsem zrovna měla bolesti nebo depku, mrzí mě, že přečkala spousty hodin v čekárnách doktorů, protože mi bylo na chípnutí. Mám výčitky, že jsem neposlechla manžela a k antikoncepci ho přemluvila a nebýt této diskuze, nenašla bych odvahu se ji zbavit, protože jsem žila ve vědomí, které mi omýval doktor, že jsem jediná, kdo má s Mirenou problém…díky všem za příspěvky
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
4.10.14 00:45

Ahoj
tímto chci napsat, že Mirenu mám již dvakrát zavedenou a nemůžu si ji vynachválit…první 3 měsíce jsem lehce špinila na intimku, ale pak bylo vše o.k.pak po 5 letech jsem jí nechala vyndat a dala si druhou a během 2 dnu jsem nešpinila a jsem o. k.doporučuji…nedám na ni dopustit…a zavedení nebolí…je to jako bolest při menstruaci…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
4.10.14 15:14
@prdelka75 píše:
Ahoj
tímto chci napsat, že Mirenu mám již dvakrát zavedenou a nemůžu si ji vynachválit…první 3 měsíce jsem lehce špinila na intimku, ale pak bylo vše o.k.pak po 5 letech jsem jí nechala vyndat a dala si druhou a během 2 dnu jsem nešpinila a jsem o. k.doporučuji…nedám na ni dopustit…a zavedení nebolí…je to jako bolest při menstruaci…
šťastná to žena :pankac:
  • Citovat
  • Upravit
130
4.10.14 20:09
@prdelka75 píše:
Ahoj

Tak to gratuluju…a taky trochu závidím…já vyhodila 6tis. :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
5.10.14 21:08
@Roya píše:
Tak to gratuluju…a taky trochu závidím…já vyhodila 6tis. :,(

Ale zas na druhou stranu se člověk naučí vážit si stavu, kdy je mu dobře ;) :pankac: :pankac: :hug:
 L.

• Citovat
  • Upravit
75
8.10.14 21:55

cítím vousky

Ahoj, mám měsíc zavedené tělísko. zavedení bez problémů, vůbec jsem to necítila. Zpočátku jsem měla lehké špinění, zvláště po sexu, poté se dostavila menstruace, která teď končí. A já poslední dva dny cítím, jak mi ty vousky píchají a nahmatám si je mnohem delší než před MS. Nevíte náhodou někdo, jestli je to normální nebo jestli mi mohla trochu vyklouznout ze správného umístění? Nic mě nebolí a k dr. se chystám na kontrolní UZ - ale tam je to s objednáním na dlouhé lokte, tak jestli mám plašit a prosit sestřičku aby se mě snažila někam vtěsnat…? :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15421
8.10.14 22:00

@Jani511 Jen se vnuť, v přibalaku myslím píšou, že právě podle těch vousků se dá poznat, jestli se mirena hnula. Nadruhou stranu to může být i stavem čípku během cyklu. Nechala bych se zkontrolovat už proto, že posunutim by klesala spolehlivost.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
75
9.10.14 21:21

@ivašot. Díky za reakci, ráno jsem zjistila, že ty vlákna se posunula ještě níž a koukají přímo ven :roll: Takže jsem rychle volala a hned jela k Dr. a měla jsi pravdu, byla posunutá. Takže vyndání a znovuzavedení..naštěstí opět vše bezbolestně a bez komplikací.
Mohl by mi tu někdo odpovědět ještě na intimní otázku? nikde jsem to nenašla a mě dr. řekl, že sexu vše bez omezení..ale nevím jestli myslel i sex. pomůcky? Co takový vibrátor nebo jiné? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15421
9.10.14 21:23

@Jani511 Bez omezení

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
75
9.10.14 21:24

@ivašot. Skvělé.. :pankac: Díky