Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Holky děkuju za informace. Já jsem se už taky začala strachovat, že jde o něco vážnýho, kdyz gynekolog rikal, ze Mirenou to neni.Tak ještě chvíli vydržím a uvidím. Je to docela mazec, Musím doma fungovat, věnovat se malé ale s těma bolestma je to pěknej záhul!!!Kolikrát mi dělá strašnej problém vydržet jakejkoliv hluk a když malá pere hračkama o stůl je to síla. ![]()
Dobrý den, chci se zeptat, jakým způsobem Vám byla částka vrácena. Já měla tělísko od srpna, šílené problémy, v prosinci mi to vytáhli, příští týden si chci zavést obyčejnou Danu a zjistit, jestli mi peníze nevrátí, kdyby se mi aspon zaplatilo to tělísko obyčejné, určitě se bude vymlouvat tak mu chci argumentovat, že to jinde jde. Děkuji a hezký den.
Po mých zkušenostech bych si Mirenu v životě zavést nedala, i kdyby mi ji dávali zadarmo, co jsem zažila za půl roku, to ne za celý život, stále v ordinaci, špinění, krvácení, rozhozená psychika, cysty, nechut na milování..opravdu antikoncepce se vším všudy a já byla zralá tak do blázince, ted budu žádat o vrácení peněz ale moc tomu nevěřím, ted nemám nic a vše se uklidnilo a děkuji každý měsíc za měsíčky a nechci o tom ani slyšet, to je bohužel má zkušenost a nejsem sama jak tu čtu..
Já mám mirenu měsíc, 3 týdny jsem špinila na hygienickou vložku teď týden nic. Zatím v pohodě ani nevím, že jí mám. Snad to bude dobrý a budu patřit mezi ty spokojené uživatelky ![]()
@mersi72 píše:
Po mých zkušenostech bych si Mirenu v životě zavést nedala, i kdyby mi ji dávali zadarmo, co jsem zažila za půl roku, to ne za celý život, stále v ordinaci, špinění, krvácení, rozhozená psychika, cysty, nechut na milování..opravdu antikoncepce se vším všudy a já byla zralá tak do blázince, ted budu žádat o vrácení peněz ale moc tomu nevěřím, ted nemám nic a vše se uklidnilo a děkuji každý měsíc za měsíčky a nechci o tom ani slyšet, to je bohužel má zkušenost a nejsem sama jak tu čtu..
Ale to je stejné jako u každé HA - spokojené i nespokojené uživatelky. Často po 3 měsících mění a někdy to vzdají i dříve. To není MIrenou. ![]()
@dojinek držím palec. Já už jí mám skoro dva roky a jsem neskutečně nadšená. Žádné špinění, jen jednou za měsíc půl dne místo MS. Ze začátku se mi teda trochu zhoršila pleť, ale to už zmizelo. Krásně jsem i samovolně zhubla, žádné bolesti břicha, prostě paráda, nemůžu si stěžovat ![]()
@rejžička přesně tak né každému to sedne jako i jiné antikoncepce. Průšvih je spíš to, že normální tablety vysadím a nejsou tak drahé jako dát za tělísko 6000,– a pak zjistit, že je to na prd.
@joker.l pleť mám taky horší nevím jestli je to tělískem nebo kojením. Ale není to nic co by nepřekryl pudr ![]()
Ano mam ji taky us mesic, a porad krvacim a us me to taky leze krkem
.ja zi v irsku a tady mi taky rekli ze krvaceni muze trvat as 3 mesice nes se to srovna vsecko do normalu.
Asi tak 2-3 měsíce po zavedení Mireny mi začaly extrémně padat vlasy, přišla jsem o delší vlasy, nyní je mám nakrátko. Vlasy padají při mytí, jsou jich stovky, přes den, při česání, při zatažení za ně, nedrží. Navíc mě bolí celou dobu břicho v podbřišku, nadýmá mě, mám nechut k sexu, ale naprostou. Objevila se mi cysta, kterou jsem zřejmě předtím neměla, zhoršila se mi pleť. Uvažuji o vyndání. Bojím se, aby mi vlasy narostly zpět ve stejné hustotě, jako dříve. Máte podobné zkušenosti? Např.,že po vyndání se vlasy vrátily do normlálu? Díky za příspěvek
Jachymko, bylas na kožním? Určitě bych zašla a probrala to s kožařkou, zda myslí, že za to můžou hormony z mireny…
ohledně cysty…taky se mi před půl rokem udělala a dnes na kontrole už zase nebyla, dr. říkal, že jsou cysty při mireně normální, že se často udělají a zase zmizí…takže v tom bych problém neviděla
Tuším, že padaní vlasů je v nežádoucích účincích..pořád to jsou jen hormony..
@kam2 jáspíš zhubla