Tělísko Mirena

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Katerina38
25.3.14 07:58

@kam2 jáspíš zhubla :lol:

• Citovat
  • Upravit
Katerina38
25.3.14 07:58

@t-jani jo taky jsem ráda :dance:

• Citovat
  • Upravit
33
25.3.14 13:51

Holky děkuju za informace. Já jsem se už taky začala strachovat, že jde o něco vážnýho, kdyz gynekolog rikal, ze Mirenou to neni.Tak ještě chvíli vydržím a uvidím. Je to docela mazec, Musím doma fungovat, věnovat se malé ale s těma bolestma je to pěknej záhul!!!Kolikrát mi dělá strašnej problém vydržet jakejkoliv hluk a když malá pere hračkama o stůl je to síla. :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30
27.3.14 12:09

vrácení peněz

Dobrý den, chci se zeptat, jakým způsobem Vám byla částka vrácena. Já měla tělísko od srpna, šílené problémy, v prosinci mi to vytáhli, příští týden si chci zavést obyčejnou Danu a zjistit, jestli mi peníze nevrátí, kdyby se mi aspon zaplatilo to tělísko obyčejné, určitě se bude vymlouvat tak mu chci argumentovat, že to jinde jde. Děkuji a hezký den.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30
27.3.14 12:19

Po mých zkušenostech bych si Mirenu v životě zavést nedala, i kdyby mi ji dávali zadarmo, co jsem zažila za půl roku, to ne za celý život, stále v ordinaci, špinění, krvácení, rozhozená psychika, cysty, nechut na milování..opravdu antikoncepce se vším všudy a já byla zralá tak do blázince, ted budu žádat o vrácení peněz ale moc tomu nevěřím, ted nemám nic a vše se uklidnilo a děkuji každý měsíc za měsíčky a nechci o tom ani slyšet, to je bohužel má zkušenost a nejsem sama jak tu čtu..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
235
27.3.14 12:42

Já mám mirenu měsíc, 3 týdny jsem špinila na hygienickou vložku teď týden nic. Zatím v pohodě ani nevím, že jí mám. Snad to bude dobrý a budu patřit mezi ty spokojené uživatelky :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7240
27.3.14 12:45
@mersi72 píše:
Po mých zkušenostech bych si Mirenu v životě zavést nedala, i kdyby mi ji dávali zadarmo, co jsem zažila za půl roku, to ne za celý život, stále v ordinaci, špinění, krvácení, rozhozená psychika, cysty, nechut na milování..opravdu antikoncepce se vším všudy a já byla zralá tak do blázince, ted budu žádat o vrácení peněz ale moc tomu nevěřím, ted nemám nic a vše se uklidnilo a děkuji každý měsíc za měsíčky a nechci o tom ani slyšet, to je bohužel má zkušenost a nejsem sama jak tu čtu..

Ale to je stejné jako u každé HA - spokojené i nespokojené uživatelky. Často po 3 měsících mění a někdy to vzdají i dříve. To není MIrenou. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
323
27.3.14 12:48

@dojinek držím palec. Já už jí mám skoro dva roky a jsem neskutečně nadšená. Žádné špinění, jen jednou za měsíc půl dne místo MS. Ze začátku se mi teda trochu zhoršila pleť, ale to už zmizelo. Krásně jsem i samovolně zhubla, žádné bolesti břicha, prostě paráda, nemůžu si stěžovat :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
235
27.3.14 12:49

@rejžička přesně tak né každému to sedne jako i jiné antikoncepce. Průšvih je spíš to, že normální tablety vysadím a nejsou tak drahé jako dát za tělísko 6000,– a pak zjistit, že je to na prd.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
323
27.3.14 12:50

@rejžička naprostý souhlas

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
235
27.3.14 12:50

@joker.l pleť mám taky horší nevím jestli je to tělískem nebo kojením. Ale není to nic co by nepřekryl pudr :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
6.4.14 23:33

Ano mam ji taky us mesic, a porad krvacim a us me to taky leze krkem :x.ja zi v irsku a tady mi taky rekli ze krvaceni muze trvat as 3 mesice nes se to srovna vsecko do normalu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8.4.14 16:03

Mirena a padání vlasů

Asi tak 2-3 měsíce po zavedení Mireny mi začaly extrémně padat vlasy, přišla jsem o delší vlasy, nyní je mám nakrátko. Vlasy padají při mytí, jsou jich stovky, přes den, při česání, při zatažení za ně, nedrží. Navíc mě bolí celou dobu břicho v podbřišku, nadýmá mě, mám nechut k sexu, ale naprostou. Objevila se mi cysta, kterou jsem zřejmě předtím neměla, zhoršila se mi pleť. Uvažuji o vyndání. Bojím se, aby mi vlasy narostly zpět ve stejné hustotě, jako dříve. Máte podobné zkušenosti? Např.,že po vyndání se vlasy vrátily do normlálu? Díky za příspěvek

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8276
8.4.14 17:01

Jachymko, bylas na kožním? Určitě bych zašla a probrala to s kožařkou, zda myslí, že za to můžou hormony z mireny…
ohledně cysty…taky se mi před půl rokem udělala a dnes na kontrole už zase nebyla, dr. říkal, že jsou cysty při mireně normální, že se často udělají a zase zmizí…takže v tom bych problém neviděla

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16077
8.4.14 19:00

Tuším, že padaní vlasů je v nežádoucích účincích..pořád to jsou jen hormony..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí